marioseirinakis 4 Φεβρουαρίου 2010 #1 Share 4 Φεβρουαρίου 2010 Γινεται να φτιαξω ενυδρειο 5λ reef? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick S3 4 Φεβρουαρίου 2010 #2 Share 4 Φεβρουαρίου 2010 Δεν νομίζω είναι πολύ λίγα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
marioseirinakis 4 Φεβρουαρίου 2010 Author #3 Share 4 Φεβρουαρίου 2010 Δεν νομίζω είναι πολύ λίγα. ουτε για βραχο ή κοραλι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
saradoulis 4 Φεβρουαρίου 2010 #4 Share 4 Φεβρουαρίου 2010 ουτε για βραχο ή κοραλι? μπορεις να βαλεις 3 οραια κομματακια βραχο και ισως αν τα μετρας συχνα ολα και εχεις και καμια πατεντα με φως & skimmer καποιο μανιταρακι και καμια γαριδα ισως καταφερεις να χωσεις.. ψαρια δεν.. γενικως πανω απο 50 λιτρα αρχιζει να υπαρχει μια σταθεροτητα.. μην φανταστεις.. απλος οτι αλλαζει στα 5 σε δευτερα σε 50 αλαζει σε ωρες και αναλογως στα 500 σε μερες.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick S3 4 Φεβρουαρίου 2010 #5 Share 4 Φεβρουαρίου 2010 περίμενε να σου απαντήσει κανένας ειδικότερος στα αλάτια.....αλλά και πάλι νομίζω είναι πολύ λίγα τα λίτρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
marioseirinakis 4 Φεβρουαρίου 2010 Author #6 Share 4 Φεβρουαρίου 2010 μπορεις να βαλεις 3 οραια κομματακια βραχο και ισως αν τα μετρας συχνα ολα και εχεις και καμια πατεντα με φως & skimmer καποιο μανιταρακι και καμια γαριδα ισως καταφερεις να χωσεις.. ψαρια δεν.. γενικως πανω απο 50 λιτρα αρχιζει να υπαρχει μια σταθεροτητα.. μην φανταστεις.. απλος οτι αλλαζει στα 5 σε δευτερα σε 50 αλαζει σε ωρες και αναλογως στα 500 σε μερες.. ευχαριστω καλα εννοειται πως δεν ειχα σκοπο να βαλω ψαρια μεσα σ αυτο απλως κατι να χαζευω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 4 Φεβρουαρίου 2010 #7 Share 4 Φεβρουαρίου 2010 Γινεται να φτιαξω ενυδρειο 5λ reef? Υπαρχει καποιος συγκεκριμενος λογος που μιλας για 5 λιτρα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
marioseirinakis 4 Φεβρουαρίου 2010 Author #8 Share 4 Φεβρουαρίου 2010 Υπαρχει καποιος συγκεκριμενος λογος που μιλας για 5 λιτρα; οχι απλως αυτη την στιγμη τα εχω διαθεσιμα τα 5λ για αυτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 4 Φεβρουαρίου 2010 #9 Share 4 Φεβρουαρίου 2010 Μόνο από άποψη εργονομίας να το δεις...Δύσκολο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
saradoulis 11 Φεβρουαρίου 2010 #10 Share 11 Φεβρουαρίου 2010 αμα το εχεις μερακι γινονται ολα π.χ δειτε τι βρηκα Link to comment Share on other sites More sharing options...
marioseirinakis 21 Φεβρουαρίου 2010 Author #11 Share 21 Φεβρουαρίου 2010 αμα το εχεις μερακι γινονται ολα π.χ δειτε τι βρηκα τρομερο το μαγαζι απ το οποιο πηρα το ενυδρειο ειχε ενα αντιστοιχο με 2 clown 80 ευρω Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom 21 Φεβρουαρίου 2010 #12 Share 21 Φεβρουαρίου 2010 τρομερο το μαγαζι απ το οποιο πηρα το ενυδρειο ειχε ενα αντιστοιχο με 2 clown 80 ευρω Τρομαρα τους!!! φιλε μου καλυτερα μην το κανεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος