parisMJT 21 Φεβρουαρίου 2010 #76 Share 21 Φεβρουαρίου 2010 Δυστυχώς μία ίωση θα με κρατήσει μακριά απο την παρέα σήμερα Καλά να περάσετε!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 21 Φεβρουαρίου 2010 #77 Share 21 Φεβρουαρίου 2010 Εμένα πάλι με πρόλαβαν στα τσαφ οι επισκέψεις λίγο πριν ξεκινήσω... Έστειλα όμως με τον Ορέστη (salamander) κάποια πραγματάκι που είχαν ζητήσει κάποιοι φίλοι.. και όσο για το Preis Presal Marine όποιος το πήρε και έχει απορίες ας μου στείλει πμ.... κάνει καλή δουλειά !!! Καλά να περάσετε !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bokostas 21 Φεβρουαρίου 2010 #78 Share 21 Φεβρουαρίου 2010 Περάσαμε πολύ καλά, τα είπαμε με τόσους φίλους, μπράβο παιδιά για την οργάνωση, η πίτα ήταν νοστιμότατη, αν και κόντεψα να σπάσω δόντι με το φλουρί που ήταν στο κομμάτι μου. Να ευχαριστήσω τον Κωστή (Azores) για το ενυδρείο που πρόσφερε στον τυχερό (εμένα ) Επίσης τα παιδιά του Petcumulus για τα δώρα που μοίρασαν σε όλους (τροφές, λιπάσματα, κλπ) και τους καλούς φίλους που με προμήθευσαν με ψάρια, σαλιγκάρια και φυτά (+ένα τόνο μος) για το νέο μου ενυδρείο. Άντε, βάλτε να δούμε και φωτό από την εκδήλωση και την αφεντομουτσουνάρα μου με το τυχερό φλουρί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis t83 21 Φεβρουαρίου 2010 #79 Share 21 Φεβρουαρίου 2010 θελω να πιστευω οτι ολοι οσοι ηρθαν περασαν καλα. οπως λεω παντα το μονο κακο ειναι οτι η ωρα περναει γρηγορα, βλεπω τοσους φιλους κ δεν προλαβαινω παρα να ανταλλαξω μολις λιγες κουβεντες μαζι τους... Κωστα καλο ξεκινημα με το καινουριο σου ενυδρειο καπου εδω να πουμε ενα μεγαλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στα καταστηματα που με τον εναν ή τον αλλον τροπο μας στηριζουν κ τα αναφερω με τυχαια σειρα: Azores Pet Cumulus Nemoworld Water Inn Βυθος Quiko Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΑΚΗΣ 21 Φεβρουαρίου 2010 Author #80 Share 21 Φεβρουαρίου 2010 (edited) Nα ευχαριστησουμε πρωτα απο ολα για τα δωρα, τους Azores Νemoworld Pet Cumulus Water Inn Quicko Bυθος Οριστε ορισμενες φωτογραφιες,δεν προλαβα να βγαλω παραπανω καθως ασχολιομουνα συνεχως με τα δωρακια. Έγινε επεξεργασία 21 Φεβρουαρίου 2010 - ΑΚΗΣ Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodor72 21 Φεβρουαρίου 2010 #81 Share 21 Φεβρουαρίου 2010 Και άλλο ενυδρείο βρε Κώστα; Θέλω να ξαναπεράσω από το σπίτι σου για να δω που θα το βάλεις! Άντε, καλορίζικο και να είσαι έτσι τυχερός όλο το χρόνο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
papas 21 Φεβρουαρίου 2010 #82 Share 21 Φεβρουαρίου 2010 Ηταν καταπληκτικα αν και νεος και μονο που ειμουν εκει και ακουγοντας κατι εμαθα να ευχαριστησω κε εγω για της προμηθειες Φιλικα ΣΩΤΗΡΗΣ p.s. ρε τα snails χαθηκαν δεν τα ωρισκω πουθενα Link to comment Share on other sites More sharing options...
bokostas 21 Φεβρουαρίου 2010 #83 Share 21 Φεβρουαρίου 2010 Κωστα καλο ξεκινημα με το καινουριο σου ενυδρειο Άντε, καλορίζικο και να είσαι έτσι τυχερός όλο το χρόνο! Eυχαριστώ Αντώνη και Θοδωρή και σε σας ότι ποθείτε παιδιά και του χρόνου με υγεία. Ευχαριστώ και τους perlas, andreas kika και akranides για τα ζωντανά και τα φυτά. Πολύ καλές οι φωτό Άκη και ειδικά η τελευταία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lingistis 21 Φεβρουαρίου 2010 #84 Share 21 Φεβρουαρίου 2010 Μπραβο στην παρέα και Κώστα πάντα τυχερός Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick S3 21 Φεβρουαρίου 2010 #85 Share 21 Φεβρουαρίου 2010 Περάσαμε πολύ ωραία και η παρέα ήταν απίστευτη Κώστα πάντα τυχερός και καλορίζικο το νέο ενυδρείο Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsoum 21 Φεβρουαρίου 2010 #86 Share 21 Φεβρουαρίου 2010 (edited) Να πω κι εγώ οτι περάσαμε πολύ ωραία! Ευχαριστούμε τα καταστήματα -σπόνσορες και τους ευχόμαστε καλές δουλειες Ειχε πλάκα διότι σε κάποια φαση σηκώθηκαν και έφυγαν καμια δεκαρια ατομα σχεδον ταυτοχρονα και μειναμε μισοι. Και μετα απο λίγο έφυγαν όλοι, και ουτε κατάλαβα τι έγινε @ bokostas: Καλογέμιστο το ενυδρειάκι σου! Εχω και χαλικάκι, μερικές πετρούλες (οχι κωστίδου...δες ) και κλαρια αμα θες να το κάνεις τελείως τζαμπα το ενυδρείο!!! Τώρα κατι ξεχναω.... Έγινε επεξεργασία 21 Φεβρουαρίου 2010 - tsoum Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 21 Φεβρουαρίου 2010 #87 Share 21 Φεβρουαρίου 2010 Χαιρομαι φιλοι μου περασατε τοσο καλα οσο κι εμεις!!! Υ.Γ. Σας εκαναν κι εσας παραπονα οτι μοιρασατε λίγα δωρα?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ 21 Φεβρουαρίου 2010 #88 Share 21 Φεβρουαρίου 2010 Συγχαρητήρια στην ομάδα μας στη Β. Ελλάδα που αγωνίστηκαν για να φέρουν ένα όσο το δυνατόν καλύτερο αποτέλεσμα . Ευχαριστούμε πολύ τα μέλη που μας στήριξαν σε αυτή τη προσπάθεια και μας δίνουν κουράγιο με τη παρουσία τους και τα καλά τους λόγια , να συνεχίσουμε τις προσπάθειες για στήριξη των εκδηλώσεων στη Β Ελλάδα . Ευχαριστούμε πολύ τους επαγγελματίες του χώρου μας που μας σέβωνται και μας εκτιμούνε με της προσφορές τους : Azores , Βυθός , www.nemoworld.gr , www.petcumulus.gr , Quiko και το κατάστημα απο την Αθήνα Water inn.!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
perlas 22 Φεβρουαρίου 2010 #89 Share 22 Φεβρουαρίου 2010 και εγώ με την σειρά μου να ευχαριστήσω όλη την παρεα που περασαμε πάρα πολύ ωραία και επισεις ξεπεράσαμε το ρεκορ των συναντησεων μας σε ατομα πολυ συμαντικο!! επίσης τον ανδρεα_κικα και τον ακρανίδη για την moss bokosta: παντα τέτοια πολυ πολυ τυχερός με ακομα 1 ενυδρειο στα χέρια σου υγεια και ευτυχια σε ολους να μας "μπει" πιο μ****α φετος Link to comment Share on other sites More sharing options...
kleovoulos 22 Φεβρουαρίου 2010 #90 Share 22 Φεβρουαρίου 2010 Και του χρόνου παιδιά με Υγεία! Χάρηκα που σας είδα και περάσαμε καλά με παλιούς και νέους φίλους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 22 Φεβρουαρίου 2010 #91 Share 22 Φεβρουαρίου 2010 Και του χρονου μαγκες Link to comment Share on other sites More sharing options...
aqua_yoko 22 Φεβρουαρίου 2010 #92 Share 22 Φεβρουαρίου 2010 Ολα ηταν ομορφα μαγκες !! να κανονιζεται σιγα σιγα η επομενη συναντηση για μαρτιο !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kwstas_original 22 Φεβρουαρίου 2010 #93 Share 22 Φεβρουαρίου 2010 Μπραβο σας παιδια! Και του χρονου να ειμαστε ολοι καλα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
babinio 22 Φεβρουαρίου 2010 #94 Share 22 Φεβρουαρίου 2010 ενα ευχαριστω κι απο μενα στους δωροθετες και επισης ενα μπραβο στα παιδια που ετρεξαν ωστε να γινει η κοπη και η σωστη διανομη των δωρων.επισης ενα μεγαλο μπραβο στον αντωνη που ΄΄εφτιαξε΄΄ την πιτα με τα χερακια του .αντε και του χρονου Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ 22 Φεβρουαρίου 2010 #95 Share 22 Φεβρουαρίου 2010 να κανονιζεται σιγα σιγα η επομενη συναντηση για μαρτιο !! Έχει δρομολογηθεί http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=35085 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tropicana 22 Φεβρουαρίου 2010 #96 Share 22 Φεβρουαρίου 2010 Καλή φάση μαγκες ωραια περασαμε. Πολυ νοστιμη και η πίτα στο τελος μειναμε μονο ο Tsoum και εγω και αφου τσακισαμε απο ενα τοστ στην συνεχεια αλλο ενα κομματι απο αυτα που ειχαν μεινει απο την πίτα. Υ.Γ Και του Χρόνου με υγεία και μεγαλύτερα ΕΝΥΔΡΕΙΑ!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
crumel75 22 Φεβρουαρίου 2010 #97 Share 22 Φεβρουαρίου 2010 Μπράβο σε όλα τα παιδία που βοήθησαν στην οργάνωση της συνάντηση για ακόμη μία φορά καθώς και στους δωροθέτες μας. Άντε τώρα στην επόμενη συνάντηση ακόμα περισσότεροι. Τέλος ευχαριστώ τον Αντώνη για της πληροφορίες που μου έδωσε για το νέο ενυδρείο που ετοιμάζω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
geoevang 22 Φεβρουαρίου 2010 #98 Share 22 Φεβρουαρίου 2010 Πολύ ωραία συνάντηση. Ευχαριστώ πολύ τα παιδιά που μου έδωσαν οδηγίες στο στρώσιμο του ενυδρείου μου. Μπράβο σε όλους και ..... τέλεια και τα δωράκια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος