sifnos 4 Φεβρουαρίου 2010 #1 Share 4 Φεβρουαρίου 2010 σε περιπτωση μαζικης παραγγελιας μπορουμε να εχουμε τις τιμες αυτες.οποιος ενδιαφερεται ας επικοινωνησει μαζι μου 697---------.ευχαριστω mp40 340 ευρω mp20 260 euro mp10 190 euro Link to comment Share on other sites More sharing options...
panosk 4 Φεβρουαρίου 2010 #2 Share 4 Φεβρουαρίου 2010 σε περιπτωση μαζικης παραγγελιας μπορουμε να εχουμε τις τιμες αυτες.οποιος ενδιαφερεται ας επικοινωνησει μαζι μου 6972214886.ευχαριστω mp40 340 ευρω mp20 260 euro mp10 190 euro Είσαι εισαγωγέας ?? Από που θα της πάρουμε ?? Από ποσά άτομα αποτελείται η ομάδα ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sifnos 4 Φεβρουαρίου 2010 Author #3 Share 4 Φεβρουαρίου 2010 οχι δεν ειμαι εισαγωγέας.θα τις παρουμε απο ευρωπη.Θα τις μοιρασω εγω ή οποιος θελει με κουριερ.μεχρι τωρα εχου μαζευτει 8 αντλιες.Πιστευω να μαζευτουν καμια 10-15 μεχρι την αλλη εβδομαδα και ειμαστε οκ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΖΗΣΗΣ 5 Φεβρουαρίου 2010 #4 Share 5 Φεβρουαρίου 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 5 Φεβρουαρίου 2010 #5 Share 5 Φεβρουαρίου 2010 που ειναι τωρα το αστειο....?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
costas21 5 Φεβρουαρίου 2010 #6 Share 5 Φεβρουαρίου 2010 που ειναι τωρα το αστειο....?? 'Αστα να πάνε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAN 5 Φεβρουαρίου 2010 #7 Share 5 Φεβρουαρίου 2010 Χωρίς καν να σε ξέρουμε από τα γραφόμενα σου ζητάς από τα μελη του ΑΖ να συμμετέχουν σε μια μαζική παραγγελία με πολύ θολό τοπίο και με μεγάλα χρηματικά ποσα????? sifnos κουτόχορτο δεν τρώμε εδώ και βάση αυτού μπορείς να πας άλλου να κάνεις τον έμπορα. Χαιρετισμούς στον Βασίλη Σ και πες του αν θέλει μπορεί να επικοινωνήσει με τους Διαχειριστές και να μπει η εταιρία του μαζί με τα άλλα μαγαζιά και τα κολπάκια να τα αφήσετε. Άντε γεια...................... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος