Koing Koing 4 Φεβρουαρίου 2010 #51 Share 4 Φεβρουαρίου 2010 Μηπως να ακυρωναμε τη συναντηση αφου οι μισοι δεν μπορειτε? Δημητριε με ποιον θα πιω εγω τις βαρελισιες? Αν θες μπορω να σου κανω Παρεα... Nικο(storm) θα περασεις για κρεπα..?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vogias 4 Φεβρουαρίου 2010 #52 Share 4 Φεβρουαρίου 2010 Αν και ειναι ακομα πολυ νωρις... κι εγω μεσα... Θα φερω Μηλοσαλιγκαρα και πιπετες!!1 Ακουω νουμερα!!! Κράτα καμία πιπέτα και για την πίτα να πάρουμε κι εμείς !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 4 Φεβρουαρίου 2010 #53 Share 4 Φεβρουαρίου 2010 Εγώ από την άλλη δεν δήλωσα πουθενά ότι θα έρθω... Ποιος ενδιαφερεται για σενα??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 4 Φεβρουαρίου 2010 #54 Share 4 Φεβρουαρίου 2010 (edited) Ποιος ενδιαφερεται για σενα??? Μιλα ομορφα για το φιλο μου τον stormtrooper. Αντε μπραβο μη φας κανα 67αρι................. Έγινε επεξεργασία 4 Φεβρουαρίου 2010 - Dias Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 4 Φεβρουαρίου 2010 #55 Share 4 Φεβρουαρίου 2010 Εγώ από την άλλη δεν δήλωσα πουθενά ότι θα έρθω... Νικο ελα,και εχω πολλες φωτο απο....ψαρια να σου δειξω Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 4 Φεβρουαρίου 2010 #56 Share 4 Φεβρουαρίου 2010 Νικο ελα,και εχω πολλες φωτο απο....ψαρια να σου δειξω Λογικά θα έρθω. Απλά πουθενά δεν το δήλωσα Το μόνο που με βάζει σε σκέψεις είναι η παραπάνω ΑΠΕΙΛΗ του Στράτου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 4 Φεβρουαρίου 2010 #57 Share 4 Φεβρουαρίου 2010 Λογικά θα έρθω. Απλά πουθενά δεν το δήλωσα Το μόνο που με βάζει σε σκέψεις είναι η παραπάνω ΑΠΕΙΛΗ του Στράτου Ποια απειλη ρε φιλε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 4 Φεβρουαρίου 2010 #58 Share 4 Φεβρουαρίου 2010 Μιλα ομορφα για το φιλο μου τον stormtrooper. Αντε μπραβο μη φας κανα 67αρι................. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 4 Φεβρουαρίου 2010 #59 Share 4 Φεβρουαρίου 2010 Κανενας Jim δεν μπορει να σε βοηθησει.................εχεις να κανεις μαζι μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
kwstas_original 4 Φεβρουαρίου 2010 #60 Share 4 Φεβρουαρίου 2010 μην μου στεναχωρειτε το Νικολουτσο,μην του κοπει η ορεξη και δεν τσικνισει σημερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 4 Φεβρουαρίου 2010 #61 Share 4 Φεβρουαρίου 2010 μην μου στεναχωρειτε το Νικολουτσο,μην του κοπει η ορεξη και δεν τσικνισει σημερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zannis 4 Φεβρουαρίου 2010 #62 Share 4 Φεβρουαρίου 2010 Ευχαριστω πολυ για την φακη.. μπορει κανεις να μου φερει κερατοφυλλο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vag0s 5 Φεβρουαρίου 2010 #63 Share 5 Φεβρουαρίου 2010 MEΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ!!!!! aquamike........................ και η κοπελα του!!! chris z3 FotisGt koing Κoing stormtrooper vag0s giannisaek sotos_21 GXSARA nikoloutso ΣΑΚΗΣ83 Dias Zannis delta66* Ξεχναω κανεναν; Link to comment Share on other sites More sharing options...
aquamike 5 Φεβρουαρίου 2010 Author #64 Share 5 Φεβρουαρίου 2010 MEΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ!!!!! aquamike........................ και η κοπελα του!!! chris z3 FotisGt koing Κoing stormtrooper vag0s giannisaek sotos_21 GXSARA nikoloutso ΣΑΚΗΣ83 Dias Zannis delta66* Ξεχναω κανεναν; προς τι οι τελιτσες?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koing Koing 7 Φεβρουαρίου 2010 #65 Share 7 Φεβρουαρίου 2010 Θελει κανεις σαλιγκαρια μεταναστες..?? Επειδη αδιαζω το ενυδριο τα ψιλολυπαμε να τα πεταξω ετσι... Eχω 4 διαφερικα ειδη Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 7 Φεβρουαρίου 2010 #66 Share 7 Φεβρουαρίου 2010 Θελει κανεις σαλιγκαρια μεταναστες..?? Επειδη αδιαζω το ενυδριο τα ψιλολυπαμε να τα πεταξω ετσι... Eχω 4 διαφερικα ειδη Για ποσα κομματια μιλαμε?? Ξερεις οτι παντα με ενδιεφεραν αυτοι οι τυποι.... Θα τα παρω!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koing Koing 7 Φεβρουαρίου 2010 #67 Share 7 Φεβρουαρίου 2010 Oκ κοιτα απο Κωνικα ειναι μονο ενα μιας και δεν ειχε ταιρι για να πολλαπλασιαστει.Ομοιος και για ενα αλλο το οποιο ισως και να μην στο φερω...Μου αρεσει πολυ...Τωρα απο Plerobis ειναι πολυ δυσκολο να τα μετρησω και ακομα δυσκολοτερο για το αλλο ειδος που δεν θυμαμε πως λεγεται....Πρεπει να ξεπερνανε τα 1000.. Θα σου φερω οσα μαζεψω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeonTheProf 7 Φεβρουαρίου 2010 #68 Share 7 Φεβρουαρίου 2010 Για ποσα κομματια μιλαμε?? Ξερεις οτι παντα με ενδιεφεραν αυτοι οι τυποι.... Θα τα παρω!! Τα βλεπω τα puffer, ερχονται! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 7 Φεβρουαρίου 2010 #69 Share 7 Φεβρουαρίου 2010 ΠΟΙΟΣ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΜΗΝ ΒΑΛΕΙ ΕΜΕΝΑ?? Εννοειτε οτι θα ερθω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koing Koing 7 Φεβρουαρίου 2010 #70 Share 7 Φεβρουαρίου 2010 ... Υ.Γ Οποιος εχει ενυδειακι η λιμνουλα κρυου νερου και ψηνεται για πειραματα εχω ενα φυτο ελληνικης προελευσης που δεν ξερω το ονομα του και μπορω να το δωσω...(Βαγγο,Γιωργο,Πανο γουσταρετε..?? ) Να το φερω..? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 7 Φεβρουαρίου 2010 #71 Share 7 Φεβρουαρίου 2010 Να το φερω..? Φερε και αυτο.... στηθηκε ήδη..... Υ.Γ. Χωρις ψαρια ακομα φυσικα.... Τα σαλιγκαρια θα τα μοιραστω με τον λεον... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mpompiras 8 Φεβρουαρίου 2010 #72 Share 8 Φεβρουαρίου 2010 μαλλον θα ερθω Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilouvatar 8 Φεβρουαρίου 2010 #73 Share 8 Φεβρουαρίου 2010 εγώ δεν θα βρίσκομαι Αθήνα αυτό το Σαββατοκύριακο, αυτή τη φορά λόγω τριημέρου (διακοπούλες... ) καλά να περάσετε!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JIMHS 8 Φεβρουαρίου 2010 #74 Share 8 Φεβρουαρίου 2010 θα προσπαθησω να ερθω και εγω.κρεπες καλες εχει?φοραμε καμια ειδικη στολη για αναγνωριση? Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 8 Φεβρουαρίου 2010 #75 Share 8 Φεβρουαρίου 2010 (edited) θα προσπαθησω να ερθω και εγω.κρεπες καλες εχει?φοραμε καμια ειδικη στολη για αναγνωριση? δες απο αυτον τον ψαροκαφε μια φωτο τι εχει μεινει στο πιατο και θα καταλαβεις. Έγινε επεξεργασία 8 Φεβρουαρίου 2010 - delta66 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος