aquamike 3 Φεβρουαρίου 2010 #1 Share 3 Φεβρουαρίου 2010 καλησπερα παιδια τι εγινε ολοι πανω στην πιτα η συναντηση τι γινεται??για να βλεπω συμμετοχες μεχρι τωρα εγω και η κοπελα μου μεσα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
chris z3 3 Φεβρουαρίου 2010 #2 Share 3 Φεβρουαρίου 2010 καμια φιλη θα φερει μαικ η τσαμπα θα 'ρθουμε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
aquamike 3 Φεβρουαρίου 2010 Author #3 Share 3 Φεβρουαρίου 2010 τσαμπα δυστυχως... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 3 Φεβρουαρίου 2010 #4 Share 3 Φεβρουαρίου 2010 Να φέρω ένα χαρεμάκι?... Γκάπυ! Μέσα κι εγώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
aquamike 3 Φεβρουαρίου 2010 Author #5 Share 3 Φεβρουαρίου 2010 αντε παμε γερα !! μεχρι τωρα εγω και η κοπελα μου chris z3 FotisGt Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 3 Φεβρουαρίου 2010 #6 Share 3 Φεβρουαρίου 2010 Μιχαλάκη, πρέπει να είσαι πολύ περήφανος για την κοπέλα σου πάντως για να την αναφέρεις συνέχεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
chris z3 3 Φεβρουαρίου 2010 #7 Share 3 Φεβρουαρίου 2010 Μιχαλάκη, πρέπει να είσαι πολύ περήφανος για την κοπέλα σου πάντως για να την αναφέρεις συνέχεια χαχαχαχαχαχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
aquamike 3 Φεβρουαρίου 2010 Author #8 Share 3 Φεβρουαρίου 2010 εεεεεε 2 χρονια...εσυ δεν θα ησουν?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vag0s 3 Φεβρουαρίου 2010 #9 Share 3 Φεβρουαρίου 2010 Κι εγω μεσα Και ο sotos! ΥΓ:Γεια σου ρε mike με την κοπελα σου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 3 Φεβρουαρίου 2010 #10 Share 3 Φεβρουαρίου 2010 Για να ρωτήσουμε τους παντρεμένους του φόρουμ Link to comment Share on other sites More sharing options...
GXSARA 3 Φεβρουαρίου 2010 #11 Share 3 Φεβρουαρίου 2010 αμα δεν δουλευω θα ερθω και εγω να γνωριστουμε και απο κοντα Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 3 Φεβρουαρίου 2010 #12 Share 3 Φεβρουαρίου 2010 Αν και ειναι ακομα πολυ νωρις... κι εγω μεσα... Θα φερω Μηλοσαλιγκαρα και πιπετες!!1 Ακουω νουμερα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΟΥΜΑΝ 3 Φεβρουαρίου 2010 #13 Share 3 Φεβρουαρίου 2010 μπορει και εγω παιδες,,, ειναι θέμα δουλειας! που μαζευεσται ομως? ειπαρχει καποιος χαρτης? ειμαι απο λαρισα και δεν ξέρω και πολλα απο θεςς Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan 3 Φεβρουαρίου 2010 #14 Share 3 Φεβρουαρίου 2010 http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=35085 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 3 Φεβρουαρίου 2010 #15 Share 3 Φεβρουαρίου 2010 Για να ρωτήσουμε τους παντρεμένους του φόρουμ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑ Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 3 Φεβρουαρίου 2010 #16 Share 3 Φεβρουαρίου 2010 ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑ Απλός, λυτός και κατανοητός! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 3 Φεβρουαρίου 2010 #17 Share 3 Φεβρουαρίου 2010 Η συγκεκριμένη περίπτωση εξαιρείται από τον κανονισμό περί χρήσης πεζών ελληνικών χαρακτήρων! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorba_The_Freak 3 Φεβρουαρίου 2010 #18 Share 3 Φεβρουαρίου 2010 ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑ ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΕΠΑΥΞΑΝΩ!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koing Koing 3 Φεβρουαρίου 2010 #19 Share 3 Φεβρουαρίου 2010 Μεσα... Νικο(λουτσο) φερε καμια 10αρια πιπετες γιατι το φαρμακειο ειναι 500 μετρα απο το σπιτι μου και βαριεμαι να παω Υ.Γ Παρακαλω οσους πιστους (πλεκοκαμενους) να προσελθουν...Εχω πολλες ερωτησεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zannis 3 Φεβρουαρίου 2010 #20 Share 3 Φεβρουαρίου 2010 θα ερθω και εγω..εχω αναγκη αν μπορειται να φερεται κερατοφυλλο και μακια φακη ..καθως και οτιδηποτε αλλο ειναι ευπροσδεκτο καθως χ8ες παρελαβα το 180λιτρο ενυδρειο και οπως καταλαβενεται εχω πολυ κενο χωρο να γεμισω Link to comment Share on other sites More sharing options...
aquamike 3 Φεβρουαρίου 2010 Author #21 Share 3 Φεβρουαρίου 2010 nicoloutso εγω θελω apple φερε μου οσα μπορεις σε ενα 180 l θα βαλω ποσα μπορεις να μου φερεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koing Koing 3 Φεβρουαρίου 2010 #22 Share 3 Φεβρουαρίου 2010 θα ερθω και εγω..εχω αναγκη αν μπορειται να φερεται κερατοφυλλο και μακια φακη ..καθως και οτιδηποτε αλλο ειναι ευπροσδεκτο καθως χ8ες παρελαβα το 180λιτρο ενυδρειο και οπως καταλαβενεται εχω πολυ κενο χωρο να γεμισω Eγω θα σου φερω αν θες...Αλλα εισαι σιγουρος πως θες..?? Να ξερεις πως αν βαλεις φακη δεν υπαρχει επιστροφη μετα Link to comment Share on other sites More sharing options...
aquamike 3 Φεβρουαρίου 2010 Author #23 Share 3 Φεβρουαρίου 2010 Koing koing εγω θελω φακη αν μπορεις φερε μου ..! Link to comment Share on other sites More sharing options...
aquamike 3 Φεβρουαρίου 2010 Author #24 Share 3 Φεβρουαρίου 2010 (edited) μεχρι τωρα εγω και η κοπελα μου chris z3 FotisGt koing koing stormtrooper vagos sotos GXSARA nicoloutso ΣΑΚΗΣ83 dias Zannis μια χαρα παμε !! Έγινε επεξεργασία 3 Φεβρουαρίου 2010 - aquamike Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koing Koing 3 Φεβρουαρίου 2010 #25 Share 3 Φεβρουαρίου 2010 Δεν εχω παραπολυ αλλα και ενα φυλαρακι ειναι ικανο σε ενα μηνα να σου γεμισει το μισο ενυδρειο Υ.Γ Οποιος εχει ενυδειακι η λιμνουλα κρυου νερου και ψηνεται για πειραματα εχω ενα φυτο ελληνικης προελευσης που δεν ξερω το ονομα του και μπορω να το δωσω...(Βαγγο,Γιωργο,Πανο γουσταρετε..?? ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος