Jump to content

Ρεύμα με έκπτωση 15%

Recommended Posts

Καιρός ήτανε να μπει λίγο ανταγωνισμός.Βέβαια ακόμα η συγκεκριμένη εταιρία δεν έχει μπει ανταγωνιστικά σε ότι έχει να κάνει με τις κοινές απαιτήσεις που έχουν τα περισσότερα σπίτια αλλά είναι και αυτό μια αρχή.

Επικοινώνησα ήδη με την Verbund Εnerga Ηellas και περιμένω να μου έρθει η αίτηση-σύμβαση τη Παρασκευή! :hysterical:

-Για κατανάλωση 2000KWh-3000KWh/τετράμηνο η έκπτωση είναι 10% στο τιμολόγιο Γ1 της ΔΕΗ.

-Για κατανάλωση 3000KWh και άνω η έκπτωση είναι 15%.

και καλύπτει όλη τη διασυνδεδεμένη Ελλάδα (εκτός Κρήτης και ίσως κάποιων αυτόνομων νησιών).

;)

Ενα σημαντικο μειονεκτημα για εμενα ειναι οτι θα λαμβανεις ΚΑΙ λογαριασμο απο τη ΔΕΗ για την ΕΡΤ και τα δημοτικα τελη.

Ειμαι σχεδον σιγουρος οτι αυτος ο εξτρα λογαριασμος (χωρις οφελος για τη ΔΕΗ) δεν θα ερχεται δωρεαν...

Ενα σημαντικο μειονεκτημα για εμενα ειναι οτι θα λαμβανεις ΚΑΙ λογαριασμο απο τη ΔΕΗ για την ΕΡΤ και τα δημοτικα τελη.

Ειμαι σχεδον σιγουρος οτι αυτος ο εξτρα λογαριασμος (χωρις οφελος για τη ΔΕΗ) δεν θα ερχεται δωρεαν...

Γιατί "σημαντικο μειονεκτημα"? Άλλο το ένα και άλλο το άλλο...

;)

Για ανοίξτε μας τα μάτια και άλλο.....

Γιατί "σημαντικο μειονεκτημα"? Άλλο το ένα και άλλο το άλλο...

Αυτό μ ενδιαφέρει μπορείς να δώσεις κάποιες παραπάνω πληροφορίες?

Γιατι ποιος σε διαβεβαιωνει οτι η ΔΕΗ δεν θα σου βαλει ενα χαρατσι ως "κοστος εκδοσης λογαριασμου" πχ

OK αλλά ακόμη και αν συνέβαινε αυτό, δε θα με απέτρεπε από το να πάω σε φτηνότερο ανταγωνιστή. Δε το θεωρώ δηλαδή "σημαντικό μειονέκτημα"... Πιθανά να το θεωρούσα ως τέτοιο αν είχα μετοχές της ΔΕΗ! ;)

Εκτός αυτού, αν το διεκδικήσεις νομικά θα δεις ότι δεν είσαι υποχρεωμένος να πληρώνεις κάποιον που αλλάζει μονομερώς τους όρους μιας υφιστάμενης σύμβασης. ΚΑΝΕΝΑΝ! Απλά, όλοι ποντάρουν στην έλλειψη γνώσης των δικαιωμάτων του πολίτη και των ελεγκτικών μηχανισμών και έτσι μας καταληστεύουν!...και εμας και τα αγέννητα παιδιά μας και τα εγγόνια μας και...πάει λέγοντας! :hysterical:

Για να ξεκαθαρισω...

Και εγω ειμαι ΥΠΕΡ των εναλλακτικων παροχων. Ηδη εχω φυγει εδω και χρονια απο τον ΟΤΕ.

Απλα μου αρεσουν οι πληρης απαλλαγες.

Οσο για το "τροποποιηση υφισταμενης συμβασης" απο την στιγμη που πας σε αλλον παροχο εχεις ηδη καταγγειλει την συμβση με την ΔΕΗ.

Παντως ειναι μια ΘΕΤΙΚΗ αρχη...

Για να ξεκαθαρισω...

Και εγω ειμαι ΥΠΕΡ των εναλλακτικων παροχων. Ηδη εχω φυγει εδω και χρονια απο τον ΟΤΕ.

Απλα μου αρεσουν οι πληρης απαλλαγες.

Φίλε μου, η "πλήρης απαλλαγή" είναι στο βουνό κοντά στη φύση, αλλά και εκεί πάλι κάπως θα σε ξετρυπώσουν... ;)

Οσο για το "τροποποιηση υφισταμενης συμβασης" απο την στιγμη που πας σε αλλον παροχο εχεις ηδη καταγγειλει την συμβση με την ΔΕΗ.

Αν είναι έτσι, τότε ακόμη καλύτερα! Δε μπορεί να σε υποχρεώσει να πληρώσεις για κάτι επειδή έτσι γουστάρει... Δε ζητώ εγώ να μου στείλει η ΔΕΗ το λογαριασμό της ΕΡΤ και του ΔΗΜΟΥ, άρα γιατί να πληρώσω εγώ τη ΔΕΗ? Ας τα πάρει απ'την ΕΡΤ και το ΔΗΜΟ! Σε αυτούς πουλάει "εξυπηρέτηση". Έχω λάθος?!?! ...βέβαια, ακόμη και αν τα πάρει από το Δήμο, κάποιο "ειδικό τέλος" θα αναγκαστούμε να πληρώσουμε υπέρ "Καλλικράτη" ή δε ξερω γω τι ... :hysterical:

Παντως ειναι μια ΘΕΤΙΚΗ αρχη...

:hysterical:

Έγινε επεξεργασία - aquarius

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...