Big Blue 2 Φεβρουαρίου 2010 #1 Share 2 Φεβρουαρίου 2010 ...και θα χαρώ πολύ να σας δω απο κοντά. http://www.tsaistisaxara.gr/nanopoulosfev10.html Ευχαριστώ γιά την φιλοξενία της συγκεκριμένης ενημέρωσης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nidal 2 Φεβρουαρίου 2010 #2 Share 2 Φεβρουαρίου 2010 Τι ειδος μουσικης παιζεις??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
diskus fan 3 Φεβρουαρίου 2010 #3 Share 3 Φεβρουαρίου 2010 1. Κατσε γιατι μπερδευτικα ... εσυ εισαι αυτος η θα εισαι εκει; 2. Nidal ... "εντεχνο" ... αν δεν κανω λαθος.- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Big Blue 3 Φεβρουαρίου 2010 Author #4 Share 3 Φεβρουαρίου 2010 1. Κατσε γιατι μπερδευτικα ... εσυ εισαι αυτος η θα εισαι εκει; 2. Nidal ... "εντεχνο" ... αν δεν κανω λαθος.- Να σε ξεμπλέξω.... Εγω είμαι αυτός και εγω θα είμαι εκεί..... Σωστά πέτυχες το είδος μουσικής που φτειάχνω και παίζω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
diskus fan 4 Φεβρουαρίου 2010 #5 Share 4 Φεβρουαρίου 2010 Καλη επιτυχια (και σε οτι κάνεις) .... ελπιζω σε καποιο επομενο να τα πουμε απο κοντα.- Link to comment Share on other sites More sharing options...
GIN 5 Φεβρουαρίου 2010 #6 Share 5 Φεβρουαρίου 2010 Σου ευχομαι καλη επιτυχια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Big Blue 5 Φεβρουαρίου 2010 Author #7 Share 5 Φεβρουαρίου 2010 Σας ευχαριστώ πολύ και πάλι παιδιά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος