CHRISTINA 2 Φεβρουαρίου 2010 #1 Share 2 Φεβρουαρίου 2010 καλημερα σε ολους. εχω διαβασει οτι τα ραμιρεζι οταν εχουν κοκκινη κοιλιτσα ειναι θυληκα.εμενα γιατι το ενα εχει μοβ κοιλιτσα? θα γινει κοκκινη αραγε?θελω μωρα απο το ραμιρεζι μου.ειναι το αγαπημενο μου. ξερω οτι ζει μονο 3 χρονια.μεσα στο ενυδρειο μου εχω 2 ραμιρεζι 2 τιγρακια 2 τιγρακια αλμπινο 2 τετρα σερπα 2 χρωματιστες χηρες 1 λαμπεος γιατι με 2 γινοτανε χαμος 2πλακοστομους 1 γλυφτακι 1 γαριδα μπανανα ολα αυτα σε ενυδρειο 80 lt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 96 2 Φεβρουαρίου 2010 #2 Share 2 Φεβρουαρίου 2010 παρα πολα ψαρια για αυτο το ενυδρειο Link to comment Share on other sites More sharing options...
diskus fan 3 Φεβρουαρίου 2010 #3 Share 3 Φεβρουαρίου 2010 (edited) 1. Το χρωμα επιρρεαζεται απο τον φωτισμο ... ετσι ειναι σε ολες τις ραμιρεζινες. 2. Και σε λαθος αριθμους ατομων ... να συμπληρωσω.- Έγινε επεξεργασία 3 Φεβρουαρίου 2010 - diskus fan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knight77 3 Φεβρουαρίου 2010 #4 Share 3 Φεβρουαρίου 2010 ραμ και τιγρακια=λαθος συνδυασμος τα ραμιρεζι ειναι φιλησυχα ψαρια για τα τιγρακια δεν θα το ελεγα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος