dpap 2 Σεπτεμβρίου 2013 #26 Share 2 Σεπτεμβρίου 2013 geia sas paidia exw kai egw ena 25litro enudreio kai exw mono kati diakosmhtika oxi futa ,,exw parei 3 thylika gapy kai ena arseniko ithela na rwtisw an einai sigouro oti tha zeugarwsoun ??kai ti prepei na kanw an gennisoun na parw fyta ??kai auta ta fyta na einai alithina??sorry an einai xazes oi erwtiseis alla eimai teleios arxarios!!euxaristw!! Τα 25 λίτρα είναι πάρα πολύ λίγα για το χαρέμι που έχεις. Ή παίρνεις μεγαλυτερο ενυδρείο και κάνεις σωστή δουλειά ή δίνεις τα ψαράκια και βάζεις εναν μονομάχο στο ενυδρείο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimiitri90 2 Σεπτεμβρίου 2013 #27 Share 2 Σεπτεμβρίου 2013 δηλαδη αν δεν εχω δυνατοτητα για πιο μεγαλο ενυδρειο και γεννησουν πρεπει να εχω φυτα μεσα ??δεν θα μπορουν να επιβιωσουν?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 2 Σεπτεμβρίου 2013 #28 Share 2 Σεπτεμβρίου 2013 Το καταλληλότερο φυτο είναι το κερατόφυλλο. Άλλα στα λίτρα σου ία εχεις άμεσο πρόβλημα με τις συνθήκες του νερου. Δε μας εχεις πει, το ενυδρείο ποσο καιρό τρέχει ; Είναι στρωμένο ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimiitri90 2 Σεπτεμβρίου 2013 #29 Share 2 Σεπτεμβρίου 2013 (edited) εχει καμια βδομαδα που τρεχει και πιστευω ειναι στρωμενο.αν βαλω τετοιο φυτο θα εχουν προβλημα τα ψαρια?πως μπορω να ανεβασω φωτο για να το δεις?? Έγινε επεξεργασία 2 Σεπτεμβρίου 2013 - dimiitri90 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 2 Σεπτεμβρίου 2013 #30 Share 2 Σεπτεμβρίου 2013 Πολύ φοβάμαι οτι δεν είναι στρωμένο το ενυδρείο. Ποια μέθοδο ακολούθησες ; Εχεις κανει καθόλου μετρήσεις στο νερό σου ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimiitri90 2 Σεπτεμβρίου 2013 #31 Share 2 Σεπτεμβρίου 2013 οχι δεν το εχω μετρησει ..αυτη που με ειπαν απο το pet shop βακτηρια και αντιχλωριο για 24 ωρες και μετα θα εβαζα ψαρια.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 2 Σεπτεμβρίου 2013 #32 Share 2 Σεπτεμβρίου 2013 Θεωρώ ότι χρειάζεται λίγο διάβασμα όπως όλοι οι αρχάριοι (μεσά σε αυτους και εγώ). Ρίξε μια ματια στο παρακατω θέμα. http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=79915#entry717028 Link to comment Share on other sites More sharing options...
german_ser 21 Μαρτίου 2014 #33 Share 21 Μαρτίου 2014 εχω κι εγω ενα με φουσκωμενη κοιλια και ειναι μαυρο πισω αλλα δεν ξερω ποτε γενναει.... δεν μπορω να υπολογισω.... την εβαλα σε γεννηστρα! υπαρχει περιπτωση να στρεσαριστει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 21 Μαρτίου 2014 #34 Share 21 Μαρτίου 2014 Καλησπέρα και καλώς ήρθες στην παρέα. Αν θέλεις , άνοιξε ένα νέο θέμα με την ερώτησή σου. Επίσης , καλό είναι να δώσεις και περισσότερες πληροφορίες για το ενυδρείο σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
german_ser 21 Μαρτίου 2014 #35 Share 21 Μαρτίου 2014 επισης εχω και μια ξιφοφορινα στην ιδια κατασταση.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
german_ser 21 Μαρτίου 2014 #36 Share 21 Μαρτίου 2014 ευχαριστω για την πληροφορια.... μηπως μπορεις να μου πεις και πως ανοιγω καινουργιο θεμα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 21 Μαρτίου 2014 #37 Share 21 Μαρτίου 2014 Πήγαινε εδώ , πάτα Νέο θέμα δεξιά και γράψε τις απορίες, καθώς και περισσότερες πληροφορίες για τα ενυδρεία σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikosleme 29 Μαρτίου 2014 #38 Share 29 Μαρτίου 2014 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexis :3 3 Σεπτεμβρίου 2015 #39 Share 3 Σεπτεμβρίου 2015 exo ena enidreio 40 litra k exo mesa diafora psaria alla pou mporoun na siniparxoun me ta gkapi k aftos sto katastima m eipe oti to ena gkapi pou m edose einai egkios alla dn exei fouskosei poli i koilia tis ... pos tha katalabo oti einai egkios? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 3 Σεπτεμβρίου 2015 #40 Share 3 Σεπτεμβρίου 2015 exo ena enidreio 40 litra k exo mesa diafora psaria alla pou mporoun na siniparxoun me ta gkapi k aftos sto katastima m eipe oti to ena gkapi pou m edose einai egkios alla dn exei fouskosei poli i koilia tis ... pos tha katalabo oti einai egkios? Καλως ηρθες. Καταρχην να σου πω,πως γραφουμε μονο με πεζα Ελληνικα γιατι ειναι κανονισμος του φορουμ. Ανοιξε ενα νεο θεμα και κανε μας μια παρουσιαση του ενυδρειου σου για να δουμε τι ψαρια εχεις. Πληροφοριακα θα σου πω,πως το ενυδρειο σου ειναι πολυ μικρο για γκαπυ και υποψιαζομαι οτι εχεις πεσει θυμα των πετσοπ και εχεις λαθος ψαρια σε λαθος ενυδρειο. Οπως σου ειπα,ανοιξε ενα νεο θεμα και κανε μας μια παρουσιαση του ενυδρειο σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος