Zorba_The_Freak 29 Μαίου 2006 #1 Share 29 Μαίου 2006 Επειδή μου τελειώνουν οι ταμπλέτες που χρησιμοποιώ για τα ψάρια βυθού που έχω, τι μου προτείνεται να πάρω για μια σωστη και ολοκληρωμένη διατροφή? Θα προτιμουσα να μου προτείνατε συγκεκριμμένες μάρκες και τύπους τροφών. Έχω 4 corydoras aeneous και 1 clown loach. Link to comment Share on other sites More sharing options...
geo63 29 Μαίου 2006 #2 Share 29 Μαίου 2006 TETRA TABIMIN ΚΟΡΥΦΗ Link to comment Share on other sites More sharing options...
GIN 1 Ιουνίου 2006 #3 Share 1 Ιουνίου 2006 Εγω θα σου ελεγα να παρεις της HIKARΙ που ειναι κορυφη ταμπλετες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Torm 1 Ιουνίου 2006 #4 Share 1 Ιουνίου 2006 (edited) Σπιρουλίνα. Της Ocean Nutrician που χρησιμοποιώ εγώ είναι αρκετά καλές. Έγινε επεξεργασία 1 Ιουνίου 2006 - Torm Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ 1 Ιουνίου 2006 #5 Share 1 Ιουνίου 2006 Προσωπική άποψη πιστεύω ότι το καλύτερο από όλα είναι να παίρνεις μικρά κουτάκια και όταν σου τελείωση το ένα αγοράζεις ένα διαφορετικό . Με λίγα λόγια πάρε ότι βρεις μπροστά σου μια φορά .Την επόμενη άλλο . Βέβαια όταν αλλάζουμε τροφή στα ψάρια στην αρχή μας κάνουν νούμερα αλλά εμείς δεν μασάμε . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorba_The_Freak 1 Ιουνίου 2006 Author #6 Share 1 Ιουνίου 2006 Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις οδηγίες Αυτό που κατάλαβα είναι ότι όλες οι ταβλέτες είναι καλές και να μην αγχώνομαι ιδιαίτερα. Αυτό που ήθελα να μάθω είναι αν πέρα από τις ταμπλέτες πρέπει να πάρω και αλλα είδη τροφής μια που αυτη τη στιγμή τα βυθόψαρά μου τα υπεραγαπώ και μου αρέσουν ιδιαίτερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ 1 Ιουνίου 2006 #7 Share 1 Ιουνίου 2006 Τίποτα βιταμίνες Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΑΤΕΡΙΝΑ!! 3 Νοεμβρίου 2006 #8 Share 3 Νοεμβρίου 2006 TETRA TABIMIN.ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΗ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
poelicia 3 Νοεμβρίου 2006 #9 Share 3 Νοεμβρίου 2006 ..τελευταια χρησιμοποιω τις sera viformo, νοστιμες ειναι..αλλα τελικα καταληγουν να τις τρωνε τα σκαλαρια τα οποια ειναι αδηφαγα και παμφαγα!! μολις ριχνω την ταμπλετα, ορμαει παντα ενα σκαλαρι και την τσακωνει..στη συνεχεια εξαφανιζεται με ολοκληρη την ταμπλετα στο στομα!!(ακουσον ακουσον).. ..μενει το γατοψαρακι συξυλο και..νηστικο! αναρωτιεμαι αν συμβαινει και σε αλλους αυτο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest chmatz 4 Νοεμβρίου 2006 #10 Share 4 Νοεμβρίου 2006 Κι εγω προτεινω Tetra Tabimin....best of καλο ομως θα ηταν, οπως προαναφερθηκε , να εχουν ποικιλια στην τροφη τους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorba_The_Freak 4 Νοεμβρίου 2006 Author #11 Share 4 Νοεμβρίου 2006 (edited) Μια και ξανακινήθηκε αυτό το θέμα, τελικά αγόρασα SuperTabin B και VegeTabin B της Tropical και τα ψαράκια μου τρελαίνονται. Πρώτη φορά είδα τα corydoras να μαζεύονται στο σημείο που ρίχνω την ταμπλέτα την ώρα του φαγητού και να περιμένουν να φάνε. Έγινε επεξεργασία 4 Νοεμβρίου 2006 - Zorba_The_Freak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος