Liza 31 Ιανουαρίου 2010 #1 Share 31 Ιανουαρίου 2010 Γεια σας..! Οπως λεει και ο τιτλος εχω μια γκαπυνα εγγυο η οποια μου γεναει τμηματικα...ειδα ενα μωρο πριν 3 εβδομαδες και τωρα εχω αλλα 2 μωρα τα οποια τα εκανε προχτες και σημερα... αυτο ειναι φυσιολογικο? αν οχι τι συμβαινει?? ευχαριστω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GKAZI 31 Ιανουαρίου 2010 #2 Share 31 Ιανουαρίου 2010 είναι η μοναδική θηλυκιά που έχεις στο ενυδρείο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 31 Ιανουαρίου 2010 #3 Share 31 Ιανουαρίου 2010 Γεια σας..! Οπως λεει και ο τιτλος εχω μια γκαπυνα εγγυο η οποια μου γεναει τμηματικα...ειδα ενα μωρο πριν 3 εβδομαδες και τωρα εχω αλλα 2 μωρα τα οποια τα εκανε προχτες και σημερα... αυτο ειναι φυσιολογικο? αν οχι τι συμβαινει?? ευχαριστω! Oπως ειπες, ειδες.. Μπορει να μην ειδες αλλα γιατι τα φαγανε.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liza 1 Φεβρουαρίου 2010 Author #4 Share 1 Φεβρουαρίου 2010 είναι η μοναδική θηλυκιά που έχεις στο ενυδρείο; εχω και αλλη μια αλλα ειναι μικρη ακομη.. λες να την εχουν στρεσαρει τα αρσενικα γι'αυτο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GKAZI 1 Φεβρουαρίου 2010 #5 Share 1 Φεβρουαρίου 2010 συνήθως η αναλογία που μπαίνουν τα ψαράκια αυτά είναι 1 αρσενικό με 3 θηλυκά. Αυτό έχει διπλή ωφέλεια: 1. Το αρσενικό δεν "κυνηγά" επομένως και δεν στρεσσάρει την ίδια θηλυκιά και 2. Τα θηλυκά, όταν το ένα είναι σε κατάσταση εγκυμοσύνης και δεν μπορεί να γεννήσει -να υπολογίζεις, ότι σε μία μέρα μπορεί να γεννήσει 10 με 15 μικρά- την βοηθούν με το να τσιμπάνε ελαφρά στην κοιλιά 3. Στο ενυδρείο σου έχεις φυτά; Γιατί μπορεί όπως ειπώθηκε και πιο πάνω να έχει γεννήσει περισσότερα, αλλά τα μικρά να φαγώθηκαν ακόμη και από την ίδια τη μητέρα τους, αν δεν βρήκαν να κρυφτούν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mpompiras 1 Φεβρουαρίου 2010 #6 Share 1 Φεβρουαρίου 2010 μια καλη κρυψωνα ειναι να βαλεις μπολικο κερατοφυλλο στην επιφανεια για να κρυβονται τα μικρα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GIN 1 Φεβρουαρίου 2010 #7 Share 1 Φεβρουαρίου 2010 τα γκαπυ γεννανε καθε 3-4 το πολυ βδομαδες αρα μπορει να ειναι κ απ την ιδια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος