salamander 31 Ιανουαρίου 2010 #1 Share 31 Ιανουαρίου 2010 (edited) Να με και εγώ... Λοιπόν το θέμα μοιάζει περισσότερο με παρουσίαση απλά επειδή δεν έχει τελειώσει το project(έτσι πως το έχω στο μυαλό μου) θα μετακινηθεί αργότερα προς τα εκεί. Έχουμε και λέμε, ενυδρείο 60χ30χ30. Στο ενυδρείο υπάρχουν 5 κιλά ζωντανού βράχου από το ενυδρείο μου το βασικό και 4 ψόφιου. Από κυκλοφορία κυκλοφορία έχουμε koralia 1. Τιμές Po4-nh3-nh4-no2-no3=0 Kh=7.5 ca=400 mg=1300 sg=1025 ph=8.1 Φωτογραφίες παρακάτω,είναι χάλια γιατί είναι με πραγματικά χάλια φωτογραφική. Έγινε επεξεργασία 31 Ιανουαρίου 2010 - salamander Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 31 Ιανουαρίου 2010 #2 Share 31 Ιανουαρίου 2010 Υπεροχα ζωντανα............ Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 31 Ιανουαρίου 2010 #3 Share 31 Ιανουαρίου 2010 Πανέμορφα!Αλλά πολύ "ακίνητα"... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nervas 31 Ιανουαρίου 2010 #4 Share 31 Ιανουαρίου 2010 Ορέστη τώρα θα πρέπει να το γεμίσεις με άλγες(μακροάλγες) φαντάσου σαν refugium ώστε να αναπτυχθεί και η αντίστοιχη ζωντανή τροφή που είναι απαραίτητη για αυτά τα ζωντανά και την ηρεμία την δική σου για να μην είσαι συνέχεια απο πάνω για τάισμα. Άλγες θα βρούμε μιας και έχω και εγώ μερικές να σου δώσω . Αυτό να θυμάσαι θα βοηθήσει και τυχών μελοντικές προσθήκες γοργόνιας που θα κάνεις για να μην αναπτύσονται μικροάλγες πάνω τους Καλή επιτυχία φίλε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick S3 31 Ιανουαρίου 2010 #5 Share 31 Ιανουαρίου 2010 Πολύ όμορφα Ορέστη μπράβο Link to comment Share on other sites More sharing options...
salamander 31 Ιανουαρίου 2010 Author #6 Share 31 Ιανουαρίου 2010 (edited) ένα βίντεο από το παλιό ενυδρείο σε φάση φαγητού. http://www.youtube.com/user/orestisfikos#p/a/u/0/rXe93b64wcw Έγινε επεξεργασία 31 Ιανουαρίου 2010 - salamander Link to comment Share on other sites More sharing options...
salamander 31 Ιανουαρίου 2010 Author #7 Share 31 Ιανουαρίου 2010 Ορέστη τώρα θα πρέπει να το γεμίσεις με άλγες(μακροάλγες) φαντάσου σαν refugium ώστε να αναπτυχθεί και η αντίστοιχη ζωντανή τροφή που είναι απαραίτητη για αυτά τα ζωντανά και την ηρεμία την δική σου για να μην είσαι συνέχεια απο πάνω για τάισμα. Άλγες θα βρούμε μιας και έχω και εγώ μερικές να σου δώσω . Αυτό να θυμάσαι θα βοηθήσει και τυχών μελοντικές προσθήκες γοργόνιας που θα κάνεις για να μην αναπτύσονται μικροάλγες πάνω τους Καλή επιτυχία φίλε σωστός Γιώργο... περιμένω τις άλγες σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΑΚΗΣ 31 Ιανουαρίου 2010 #8 Share 31 Ιανουαρίου 2010 Αυτες δεν ειναι φωτογραφιες.Τοπιο στην ομιχλη ειναι Οταν θα τα πετυχεις να χορευουν,βαλε μας και βιντεακι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
salamander 31 Ιανουαρίου 2010 Author #9 Share 31 Ιανουαρίου 2010 Αυτες δεν ειναι φωτογραφιες.Τοπιο στην ομιχλη ειναι Οταν θα τα πετυχεις να χορευουν,βαλε μας και βιντεακι. ναι ρε γ@μ@ μια φωτογραφική μηχανή επιτέλους...Μόλις το κάνω έτσι πως θέλω θα φωνάξω κάποιον με καλή μηχανή . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delta6 1 Φεβρουαρίου 2010 #10 Share 1 Φεβρουαρίου 2010 Πανέμορφοι είναι ρε συ.. Και το βιντεάκι πολύ μου άρεσε!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kwstas_original 1 Φεβρουαρίου 2010 #11 Share 1 Φεβρουαρίου 2010 πραγματι,ισως οι χειροτερες φωτογραφιες του φορουμ! πολυ σπανιο να δεις κατι τετοιο....και οτι ειναι σπανιο,ειναι και ξεχωριστο! ...αρα το ενυδρειο....τα σπαει!!! Ορεστη τι ειναι αυτα που μοιαζουν με κλαδια?!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilouvatar 1 Φεβρουαρίου 2010 #12 Share 1 Φεβρουαρίου 2010 εκπληκτικά πλάσματα!! καλή συνέχεια!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
chris z3 1 Φεβρουαρίου 2010 #13 Share 1 Φεβρουαρίου 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
konchrist 1 Φεβρουαρίου 2010 #14 Share 1 Φεβρουαρίου 2010 Μπραβο Ορεστη. Φανταστικο. Που να ειχες ανεβασει και καλυτερες φωτο... Βαζεις ιδεες σε αρκετους πιστευω με το project αυτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
salamander 1 Φεβρουαρίου 2010 Author #15 Share 1 Φεβρουαρίου 2010 (edited) πραγματι,ισως οι χειροτερες φωτογραφιες του φορουμ! πολυ σπανιο να δεις κατι τετοιο....και οτι ειναι σπανιο,ειναι και ξεχωριστο! ...αρα το ενυδρειο....τα σπαει!!! Ορεστη τι ειναι αυτα που μοιαζουν με κλαδια?!? δεν νομίζω να έχει κανείς 3mp φωτογραφική στο φορουμ... αυτά τα κλαδιά που λες είναι γοργόνiες.Κάνε μια αναζήτηση με όνομα gorgonia και θα τις δεις. Έγινε επεξεργασία 1 Φεβρουαρίου 2010 - salamander Link to comment Share on other sites More sharing options...
panosk 1 Φεβρουαρίου 2010 #16 Share 1 Φεβρουαρίου 2010 πάρα πολύ ωραία ζωντανά Ορέστη να τα χαίρεσαι , έλα να σου δώσω αλόγες, και γοργόνειες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jimmy996 1 Φεβρουαρίου 2010 #17 Share 1 Φεβρουαρίου 2010 Μπραβο Ορεστη keep hipping!! βαλε ομως μπολικες μακροαλγες γιατι στους ιππους αρεσκεται το καμουφλαζ,επισης μειωση νιτρικων και για να μπολιαστει με πολλα κοπιποδα που αυτο ειναι και το βασικο κλειδι της επιτηχιας Link to comment Share on other sites More sharing options...
salamander 2 Φεβρουαρίου 2010 Author #18 Share 2 Φεβρουαρίου 2010 πάρα πολύ ωραία ζωντανά Ορέστη να τα χαίρεσαι , έλα να σου δώσω αλόγες, και γοργόνειες Πάνο και όποιος άλλος έχει καμιά μακροάλγη και μπορεί να στείλει ας μου στείλει κανένα π.μ να κανονίσουμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
saradoulis 3 Φεβρουαρίου 2010 #19 Share 3 Φεβρουαρίου 2010 πανεμορφο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος