GRTTSOU 31 Ιανουαρίου 2010 #1 Share 31 Ιανουαρίου 2010 όπως λέει και ο τίτλος, από που προμηθεύεστε DI υλικό για την όσμωση σας και πόσο πάει το μαλλί? Link to comment Share on other sites More sharing options...
amorealex 31 Ιανουαρίου 2010 #2 Share 31 Ιανουαρίου 2010 http://www.waterwaves.gr/index.php?target=...roduct_id=29827 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nervas 31 Ιανουαρίου 2010 #3 Share 31 Ιανουαρίου 2010 +1 το χρησιμοποιώ καιρό τώρα και είναι σούπερ και σε καλή τιμή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
salamander 31 Ιανουαρίου 2010 #4 Share 31 Ιανουαρίου 2010 εγώ δεν έμεινα ευχαριστημένος με το συγκεκριμένο.Μπορείς να το δοκιμάσεις όπως λένε τα παιδιά και να σου κάνει την δουλειά σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
STPOWERSPORT 31 Ιανουαρίου 2010 #5 Share 31 Ιανουαρίου 2010 +1 το χρησιμοποιώ καιρό τώρα και είναι σούπερ και σε καλή τιμή. και εγω ειμαι πολυ ευχαριστημενος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος