djtonyel 31 Ιανουαρίου 2010 #1 Share 31 Ιανουαρίου 2010 Για σας Pleco _ τρελαμενοι πριν λιγο καιρο αγορασα αφτα τα ψαρακια 3 Hypancistrus L-201 αλλα δεν νομιζο οτι ειναι 201 .νομιζο οτι ειναι L-004 αλλα οχι σιγουρος, το αποκλιο για L-028 γιατη εχω ενα γκρουπ κιολας. το ενα που ειναι full adult και ειναι αρσενικος τα αλλα δυο που δεν ξερω sex ,αλα νομιζο οτι ειναι αρσενικα και αυτα δυστιχος ,σιν κοστισανε 60 ευρο το ενα παρακαλο γιατη ειναι κατεφθιαν απο ριο ορινκο.και ηταν τα 3 τελεφτεα εφεραν 6 μονο .αλλα κατα τα αλλα ειναι πανεμορφα ψαρια Link to comment Share on other sites More sharing options...
divemaster 31 Ιανουαρίου 2010 #2 Share 31 Ιανουαρίου 2010 Για σας Pleco _ τρελαμενοι πριν λιγο καιρο αγορασα αφτα τα ψαρακια 3 Hypancistrus L-201 αλλα δεν νομιζο οτι ειναι 201 .νομιζο οτι ειναι L-004 αλλα οχι σιγουρος, το αποκλιο για L-028 γιατη εχω ενα γκρουπ κιολας. το ενα που ειναι full adult και ειναι αρσενικος τα αλλα δυο που δεν ξερω sex ,αλα νομιζο οτι ειναι αρσενικα και αυτα δυστιχος ,σιν κοστισανε 60 ευρο το ενα παρακαλο γιατη ειναι κατεφθιαν απο ριο ορινκο.και ηταν τα 3 τελεφτεα εφεραν 6 μονο .αλλα κατα τα αλλα ειναι πανεμορφα ψαρια αυτό θα σου το απαντήσει ο Koing Koing (Κωστής) γνωρίζει καλά αυτό το είδος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koing Koing 31 Ιανουαρίου 2010 #3 Share 31 Ιανουαρίου 2010 (edited) αυτό θα σου το απαντήσει ο Koing Koing (Κωστής) γνωρίζει καλά αυτό το είδος [οφφτοπικ]Οχι Στρατο ..Δυστιχως αν και θελω και προσπαθω για αυτο δεν ειμαι καθολου εμπειρος και καλα διαβασμενος στα Πλεκο...Μπορω να πω πως εχω γενικες γνωσεις αλλα οχι εξηζητημενες οπως στην προκειμενη περιπτωση [/οφφτοπικ] Υ.Γ Οντως πανεμορφα και νομιζω εισαι πολυ τυχερος που εχεις WC ψαρακια... Έγινε επεξεργασία 31 Ιανουαρίου 2010 - Koing Koing Link to comment Share on other sites More sharing options...
divemaster 31 Ιανουαρίου 2010 #4 Share 31 Ιανουαρίου 2010 [οφφτοπικ]Οχι Στρατο ..Δυστιχως αν και θελω και προσπαθω για αυτο δεν ειμαι καθολου εμπειρος και καλα διαβασμενος στα Πλεκο...Μπορω να πω πως εχω γενικες γνωσεις αλλα οχι εξηζητημενες οπως στην προκειμενη περιπτωση [/οφφτοπικ] ok Κωστή ας μας πει και κάποιος διαβασμένος Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 31 Ιανουαρίου 2010 #5 Share 31 Ιανουαρίου 2010 Το ενήλικο τι μέγεθος έχει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
djtonyel 31 Ιανουαρίου 2010 Author #6 Share 31 Ιανουαρίου 2010 ο αρσενικος ειναι 3 χρονον τα αλλα δεν ειμαι σιγουρος.να σου πο ,εμενα μου αρεσουνε που εχουν γενιθη σε ενιδριο , γιατη ειναι πιο εφκολο να ζευγαροσουν .απλος τα WC μωρα ειναι f1 .τα μορα εγω δεν τα μαθενω να εχουν ξερη σεζον.καπιος μου ειπαι οτι ειναι Hypancistrus lunaorum. http://www.planetcatfish.com/catelog/speci...?species_id=914 Link to comment Share on other sites More sharing options...
djtonyel 3 Φεβρουαρίου 2010 Author #7 Share 3 Φεβρουαρίου 2010 τελικα τα κενουρια ψαρακια μου ειναι νεο ειδος hypancistrus L-429 Rio Jatapu, Rio Uatuma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος