achisael 30 Ιανουαρίου 2010 #1 Share 30 Ιανουαρίου 2010 παιζει κανενας? και αν ναι σε ποιον κοσμο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vag0s 30 Ιανουαρίου 2010 #2 Share 30 Ιανουαρίου 2010 Eπαιζα εγω στον zeta.. Το παρατησα αν και ημουν γυρω στην 300 θεση Link to comment Share on other sites More sharing options...
achisael 30 Ιανουαρίου 2010 Author #3 Share 30 Ιανουαρίου 2010 Eπαιζα εγω στον zeta.. Το παρατησα αν και ημουν γυρω στην 300 θεση αν επαιζες οπως λες δεν μου στελνεις τιποτα απο τα υλικα σου αν δεν τα χρειαζεσαι? μπες μια τελευταια φορα... γιατι ειμαι στην αρχη ακομα και δεν βρισκω καποιον να μου στειλει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vag0s 30 Ιανουαρίου 2010 #4 Share 30 Ιανουαρίου 2010 αν επαιζες οπως λες δεν μου στελνεις τιποτα απο τα υλικα σου αν δεν τα χρειαζεσαι? μπες μια τελευταια φορα... γιατι ειμαι στην αρχη ακομα και δεν βρισκω καποιον να μου στειλει... ΚΛΑΙΩ! Δωσε συντεταγμενες,ονομα πολης,στελνω.. Για zeta Μιλαμε παντα ε Link to comment Share on other sites More sharing options...
achisael 30 Ιανουαρίου 2010 Author #5 Share 30 Ιανουαρίου 2010 (edited) ΚΛΑΙΩ! Δωσε συντεταγμενες,ονομα πολης,στελνω.. Για zeta Μιλαμε παντα ε γαμμα ειμαι δεν γινεται? Έγινε επεξεργασία 30 Ιανουαρίου 2010 - achisael Link to comment Share on other sites More sharing options...
vag0s 30 Ιανουαρίου 2010 #6 Share 30 Ιανουαρίου 2010 γαμμα ειμαι δεν γινεται? Οχι βεβαια Link to comment Share on other sites More sharing options...
achisael 30 Ιανουαρίου 2010 Author #7 Share 30 Ιανουαρίου 2010 Οχι βεβαια ειχες πολλα να στειλεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιωργος guppy 31 Ιανουαρίου 2010 #8 Share 31 Ιανουαρίου 2010 Θελω εγω να μου στειλεις που ειμαι στην χωρα Zeta.Μπορεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
divemaster 31 Ιανουαρίου 2010 #9 Share 31 Ιανουαρίου 2010 κόσμος beta με 7 πόλης και πρώην στρατηγός αλλά και διπλωμάτης στην συμμαχία μου με σύνολο μελών 200 άτομα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιωργος guppy 31 Ιανουαρίου 2010 #10 Share 31 Ιανουαρίου 2010 Μπορεις να μου στειλεις κατι?Ειμαι κοσμος zeta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
divemaster 31 Ιανουαρίου 2010 #11 Share 31 Ιανουαρίου 2010 Μπορεις να μου στειλεις κατι?Ειμαι κοσμος zeta. δεν γίνετε από τον ένα κόσμο στον άλλον να σταλθούν αγαθά εκτός αν τα διακτινίσουμε όπως στο star trek Link to comment Share on other sites More sharing options...
achisael 31 Ιανουαρίου 2010 Author #12 Share 31 Ιανουαρίου 2010 παιζει κανενας? και αν ναι σε ποιον κοσμο? παιδια καποιος στον κοσμο Γ ??? να στειλει τιποτα...???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vag0s 31 Ιανουαρίου 2010 #13 Share 31 Ιανουαρίου 2010 Δεν υπαρχετε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 31 Ιανουαρίου 2010 #14 Share 31 Ιανουαρίου 2010 Ειναι αυτο που λεμε " ο καθενας στην κοσμαρα του"? Link to comment Share on other sites More sharing options...
krisos 31 Ιανουαρίου 2010 #15 Share 31 Ιανουαρίου 2010 Οποιος ασχολειτε με το Hattrick απλα ας μου στειλει και μπορω να το βοηθησω να ανπτυξει την ομαδα του! :bowdown:) η ομαδα μου ειναι η EBOIKOS Link to comment Share on other sites More sharing options...
blackghost 31 Ιανουαρίου 2010 #16 Share 31 Ιανουαρίου 2010 Περα απο την πλακα εχω στον κοσμο Alpha λογαριασμο εδω και 2+ χρονια Λογω στρατου και γενικοτερης "αναβαθμισης" του χαρακτηρα και του μυαλου μου δεν δυναται πλεον να παιζω τακτικα. Μπαινω αραια και που πλεον για να κανω μικρορυθμισεις. Παει στον αυτοματο το παιχνιδι πλεον. Οποιος ενδιαφερεται σοβαρα και εννοω πολυ σοβαρα αφου εχω ξοδεψει αφανταστο χρονο ολα αυτα τα δυο χρονια ευχαριστως να του το δωσω. Ο λογαριασμος εχει 8 πολεις παει για 9 σχεδον και ειναι πληρως αναβαθμισμενος. Μου στελνεται πμ και βλεπουμε δεν ειναι δεσμευτικο οτι θα το δωσω στον 1ο που θα στειλει ή γενικοτερα αλλα αν "νιωσω" οτι αυτος που θα το παρει εχει ορεξη να παιξει σοβαρα και οχι για να παιξει και να διαλυσει ενα μηνα οτι εκανα 2 χρονια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vogias 1 Φεβρουαρίου 2010 #17 Share 1 Φεβρουαρίου 2010 Ρε τι κάψιμο είναι αυτό??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιωργος guppy 1 Φεβρουαρίου 2010 #18 Share 1 Φεβρουαρίου 2010 Περα απο την πλακα εχω στον κοσμο Alpha λογαριασμο εδω και 2+ χρονια Λογω στρατου και γενικοτερης "αναβαθμισης" του χαρακτηρα και του μυαλου μου δεν δυναται πλεον να παιζω τακτικα. Μπαινω αραια και που πλεον για να κανω μικρορυθμισεις. Παει στον αυτοματο το παιχνιδι πλεον. Οποιος ενδιαφερεται σοβαρα και εννοω πολυ σοβαρα αφου εχω ξοδεψει αφανταστο χρονο ολα αυτα τα δυο χρονια ευχαριστως να του το δωσω. Ο λογαριασμος εχει 8 πολεις παει για 9 σχεδον και ειναι πληρως αναβαθμισμενος. Μου στελνεται πμ και βλεπουμε δεν ειναι δεσμευτικο οτι θα το δωσω στον 1ο που θα στειλει ή γενικοτερα αλλα αν "νιωσω" οτι αυτος που θα το παρει εχει ορεξη να παιξει σοβαρα και οχι για να παιξει και να διαλυσει ενα μηνα οτι εκανα 2 χρονια Εγω ειμαι σε αυτον τον πλανητη θελω να μου τα στειλεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blackghost 1 Φεβρουαρίου 2010 #19 Share 1 Φεβρουαρίου 2010 Εγω ειμαι σε αυτον τον πλανητη θελω να μου τα στειλεις. Συγνωμη κιολας αλλα τι ακριβως θες να σου στειλω τις πολεις? Απορω ποσο καιρο παιζεις... Το παιχνιδι ειναι στρατηγικης παιδια real time που σημαινει οτι μπορεις να παιζεις για πολυ πολυ καιρο χωρις να εισαι απο πανω ολη την μερα, ενα 10λεπτο την ημερα για μενα πλεον ειναι αρκετα. Ο λογαρισμος θα δωθει αν δωθει σε καποιον που παιζει καιρο και ξερει τι θελει. Αλλιως προτιμω να το διαγραψω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aquaristas8 5 Φεβρουαρίου 2010 #20 Share 5 Φεβρουαρίου 2010 kosmos iota Link to comment Share on other sites More sharing options...
vag0s 5 Φεβρουαρίου 2010 #21 Share 5 Φεβρουαρίου 2010 Συγνωμη κιολας αλλα τι ακριβως θες να σου στειλω τις πολεις? Απορω ποσο καιρο παιζεις... Το παιχνιδι ειναι στρατηγικης παιδια real time που σημαινει οτι μπορεις να παιζεις για πολυ πολυ καιρο χωρις να εισαι απο πανω ολη την μερα, ενα 10λεπτο την ημερα για μενα πλεον ειναι αρκετα. Ο λογαρισμος θα δωθει αν δωθει σε καποιον που παιζει καιρο και ξερει τι θελει. Αλλιως προτιμω να το διαγραψω. Κι εγω επαιζα για κανα χρονο με 6 πολεις,αλλα μετα βαρεθηκα και το εχω διακοπες ακομα Ψηθειτε ομως να φτιαξουμε συμμαχια AQUAZONE!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giourkas21 15 Μαρτίου 2010 #22 Share 15 Μαρτίου 2010 Καλησπερα παιδια! Ειμαι καινουριος στο forum..! Παιζω καιρο ικαριαμ σε διαφορους κοσμους ομως τελικα κατεληξα να επενδυω τον περισσοτερο χρονο μου στον κοσμο ΙΟΤΑ..ιδρυσαμε μια συμμαχια με παιδια απο αλλους κοσμους και μοστραρουμε αυτη τη στιγμη στη θεση 52 ομως υστερα απο καποια γεγονοτα ψαχνουμε γαι εναν ή δυο καλους log απο εμπειρους παικτες! Υπαρχει καποιος που ενδιαφερεται να ανταλλαξει log σε κοσμους οπως ΚΑΠΠΑ ΒΕΤΑ κ ΓΑΜΜΑ για εναν καλο log στο ΙΟΤΑ? Ευχαριστω για την προσοχη σας! Οποιος ενδιαφερεται μπορει να επικοινωνησει μαζι μου με pm! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιωργοςΚ1 7 Μαίου 2010 #23 Share 7 Μαίου 2010 Κοσμος Γ , Ε , Ζ , Η SMS kai ξερο ψωμιιιιι χαχαχαχαχαχααχαχαχαχ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giorgos Moschos 22 Ιουνίου 2010 #24 Share 22 Ιουνίου 2010 Περα απο την πλακα εχω στον κοσμο Alpha λογαριασμο εδω και 2+ χρονια Λογω στρατου και γενικοτερης "αναβαθμισης" του χαρακτηρα και του μυαλου μου δεν δυναται πλεον να παιζω τακτικα. Μπαινω αραια και που πλεον για να κανω μικρορυθμισεις. Παει στον αυτοματο το παιχνιδι πλεον. Οποιος ενδιαφερεται σοβαρα και εννοω πολυ σοβαρα αφου εχω ξοδεψει αφανταστο χρονο ολα αυτα τα δυο χρονια ευχαριστως να του το δωσω. Ο λογαριασμος εχει 8 πολεις παει για 9 σχεδον και ειναι πληρως αναβαθμισμενος. Μου στελνεται πμ και βλεπουμε δεν ειναι δεσμευτικο οτι θα το δωσω στον 1ο που θα στειλει ή γενικοτερα αλλα αν "νιωσω" οτι αυτος που θα το παρει εχει ορεξη να παιξει σοβαρα και οχι για να παιξει και να διαλυσει ενα μηνα οτι εκανα 2 χρονια καλησπερα σας αμα θελεις μπορω αν θες να αναλαβω τον λογαριασμο σου... επαιζα 1,5 χρονο ικαριαμ αλλα εξατιας ενος ατυχου γεγονοτος δεν μπορουσα να παρακολουθησω τον λογαριασμο που ειχα. τωρα θελω να ξαναρχισω ικαριαμ. ειμαι εμπειρος σε αυτο το παιχνιδι οτι αποριες εχετε μπορειτε να τις αναφερετε για το παιχνιδι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος