boxer3 30 Ιανουαρίου 2010 #1 Share 30 Ιανουαρίου 2010 τα δικα μου ειναι πορτοκαλι εχω πορτοκαλι αρσενικο παιζει ρολο το χρωμα του αρσενικου?τα θυληκα μου ειναι ασημι Link to comment Share on other sites More sharing options...
GKAZI 30 Ιανουαρίου 2010 #2 Share 30 Ιανουαρίου 2010 Αν εννοείς τα νεογέννητα... δεν έχουν χρώμα. Είναι ένα κεφάλι με ουρίτσα σαν βελόνα. Αποκτούν χρώμα μετα από 2-3 βδομάδες που θα έχουν μεγαλώσει αρκετά, αλλά και πάλι δεν είναι το τελικό τους, που μπορεί να αλλάξει μέχρι τους 2 πρώτους μήνες Link to comment Share on other sites More sharing options...
boxer3 30 Ιανουαρίου 2010 Author #3 Share 30 Ιανουαρίου 2010 τα δικα μου ειναι πορτοκαλι φιλε μου ετσι βγηκαν στην τελευταια γεννα Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 30 Ιανουαρίου 2010 #4 Share 30 Ιανουαρίου 2010 Μήπως είναι μικρά...πλάτυ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
aquarium_9 6 Φεβρουαρίου 2010 #5 Share 6 Φεβρουαρίου 2010 Γεια σας!! Θελω να ρωτησω ποσο καιρο κανει ενα μικρο guppy για να μεγαλωσει... Δεν μπορω να βρω πουθενα!! Ευχαριστω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GKAZI 6 Φεβρουαρίου 2010 #6 Share 6 Φεβρουαρίου 2010 Γεια σας!! Θελω να ρωτησω ποσο καιρο κανει ενα μικρο guppy για να μεγαλωσει... Δεν μπορω να βρω πουθενα!! Ευχαριστω... Πολύ γρήγορα, αν σκεφτείς, ότι τα θηλυκά είναι σε αναπαραγωγική ηλικία μετά από 3 μήνες, ενώ τα αρσενικά ωριμάζουν νωρίτερα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
viciouscircle 6 Φεβρουαρίου 2010 #7 Share 6 Φεβρουαρίου 2010 (edited) Τα μωρά στα δικά μου είναι γκρι, μαύρα και κίτρινα οπότε υπάρχει χρώμα όσο για την ενηλικίωση φρόντιζε να τρώνε αρκετά και καλή τροφή. Έγινε επεξεργασία 6 Φεβρουαρίου 2010 - viciouscircle Link to comment Share on other sites More sharing options...
GKAZI 6 Φεβρουαρίου 2010 #8 Share 6 Φεβρουαρίου 2010 Τα μωρά στα δικά μου είναι γκρι, μαύρα και κίτρινα οπότε υπάρχει χρώμα όσο για την ενηλικίωση φρόντιζε να τρώνε αρκετά και καλή τροφή. Στα νεογέννητα; Διακρίνεται χρώμα στα νεογέννητα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
aquarium_9 6 Φεβρουαρίου 2010 #9 Share 6 Φεβρουαρίου 2010 (edited) Πολύ γρήγορα, αν σκεφτείς, ότι τα θηλυκά είναι σε αναπαραγωγική ηλικία μετά από 3 μήνες, ενώ τα αρσενικά ωριμάζουν νωρίτερα... Ναι ε??? Και πως μπορω να ξεχωρισω αν ενα ειναι θηλυκο ή αρσενικο(για μωρα λεω παντα!).Βασικα γεννανε τοσο γρηγορα που ουτε καν περνω πρεφα οτι παλι γεννησαν!!! Έγινε επεξεργασία 6 Φεβρουαρίου 2010 - aquarium_9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
miltosbitoulis2 6 Φεβρουαρίου 2010 #10 Share 6 Φεβρουαρίου 2010 Ναι ε??? Και πως μπορω να ξεχωρισω αν ενα ειναι θηλυκο ή αρσενικο(για μωρα λεω παντα!).Βασικα γεννανε τοσο γρηγορα που ουτε καν περνω πρεφα οτι παλι γεννησαν!!! Δε μπορείς. Το φύλο ξεχωρίζει μετά από κάποιες εβδομάδες όταν τα αρσενικά μωράκια αρχίζουν να βγάζουν χρώματα και γονοπόδιο και τα θηλυκά αρχίζουν να μαυρίζουν στο πίσω μέρος της κοιλίτσας τους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
miltosbitoulis2 6 Φεβρουαρίου 2010 #11 Share 6 Φεβρουαρίου 2010 Στα νεογέννητα; Διακρίνεται χρώμα στα νεογέννητα; Ναι υπάρχουν και περιπτώσεις μωρών με χρώμα. Όταν λέμε χρώμα εννοούμε το χρώμα του δέρματος που έχει να κάνει με τους γονείς... Δηλαδή από μία μαύρη μητέρα μπορεί να βγουν σκουρόχρωμα μωράκια ακόμα και μαύρα. Μετά από κάποιες εβδομάδες αρχίζουν να βγαίνουν τα σχέδια και τα υπόλοιπα χρώματα πάνω σ' αυτό το μοτίβο που υπήρχε από τη γέννα. Πράγματι το πιο συνηθισμένο είναι τα διαφανή μωρά, αλλά έχω βγάλει και μαύρα και για να το λένε τα παιδιά, θα πάρχουν και κίτρινα-πορτοκαλί... Link to comment Share on other sites More sharing options...
aquarium_9 6 Φεβρουαρίου 2010 #12 Share 6 Φεβρουαρίου 2010 Δε μπορείς. Το φύλο ξεχωρίζει μετά από κάποιες εβδομάδες όταν τα αρσενικά μωράκια αρχίζουν να βγάζουν χρώματα και γονοπόδιο και τα θηλυκά αρχίζουν να μαυρίζουν στο πίσω μέρος της κοιλίτσας τους. Οκ!! thanks!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
boxer3 9 Φεβρουαρίου 2010 Author #13 Share 9 Φεβρουαρίου 2010 πλατυ-γκαμπι Link to comment Share on other sites More sharing options...
boxer3 9 Φεβρουαρίου 2010 Author #14 Share 9 Φεβρουαρίου 2010 πλατυ-γκαμπι Link to comment Share on other sites More sharing options...
boxer3 9 Φεβρουαρίου 2010 Author #15 Share 9 Φεβρουαρίου 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
boxer3 9 Φεβρουαρίου 2010 Author #16 Share 9 Φεβρουαρίου 2010 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΙΑ ΣΚΟΥΠΑ ΒΥΘΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΩ PLEASE ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΑΣ ΒΑΛΕΙ Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 9 Φεβρουαρίου 2010 #17 Share 9 Φεβρουαρίου 2010 http://images.google.gr/imghp γραψε "σκουπα βυθου" ή "gravel washer" Link to comment Share on other sites More sharing options...
aquarium_9 10 Φεβρουαρίου 2010 #18 Share 10 Φεβρουαρίου 2010 (edited) Εγω εχω μια σκουπα της aquanic... Κανω σωστα την αναροφηση αλλα δεν τραβαει και πολυ καλα! Εχω σαν υποστρωμα αμμο και αμα βαλω την σκουπα μεσα στην αμμο ρουφαει και αμμο και ολα!! Πως θα την κανω να ριυφηξει την μπίχλα??? Ευχαριστω!!! υ.γ Ξερω οτι για την αμμο πρεπει η σκουπα να ειναι πιο πανω απο την αμμο αλλα δεν ρουφαει!! Έγινε επεξεργασία 10 Φεβρουαρίου 2010 - aquarium_9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
miltosbitoulis2 10 Φεβρουαρίου 2010 #19 Share 10 Φεβρουαρίου 2010 Εγω εχω μια σκουπα της aquanic... Κανω σωστα την αναροφηση αλλα δεν τραβαει και πολυ καλα! Εχω σαν υποστρωμα αμμο και αμα βαλω την σκουπα μεσα στην αμμο ρουφαει και αμμο και ολα!! Πως θα την κανω να ριυφηξει την μπίχλα??? Ευχαριστω!!! υ.γ Ξερω οτι για την αμμο πρεπει η σκουπα να ειναι πιο πανω απο την αμμο αλλα δεν ρουφαει!! Φίλε εγώ δε χρησιμοποιώ ποτέ σκούπα βυθού στην άμμο... Για να μαζεύει βρωμιά η άμμος σου (προφανώς στην επιφάνεια εννοείς έτσι?) σημαίνει ότι έχεις ανεπαρκή φίλτρανση... Με ένα επαρκές φίλτρο από άποψη δύναμης δε θα έχεις τέτοια προβλήματα γιατί θα σου μαζεύει τη βρωμιά πριν προλάβει να πέσει κάτω. Φυσικά πάλι μπορεί να μαζεύει λίγη βρωμιά σε κάποιο "νεκρό" σημείο, δλδ γύρω από κάποιο πυκνό φυτό, κάτω από κάποιο ξύλο κτλ, σε μέρη δλδ που δεν υπάρχει κσλή ροή, αλλά αυτό δεν είναι πρόβλημα και αν θες επεμβαίνεις μόνο σε εκείνα τα σημεία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aquarium_9 10 Φεβρουαρίου 2010 #20 Share 10 Φεβρουαρίου 2010 (edited) Ναι το ξερω οτι δεν εχω καλη φιλτρανση!! Θα αγορασω ενα καινουριο συντομα! Αλλα κανονικα δεν θα επρεπε να τα μαζευει?? Τελος παντων!! υ.γ Τωρα που θα παρω καινουριο φίλτρο θα του αλλαξω απο μεσα κατι κατευθειαν???? (πήγα να παρω εχτες και μου ειπε οτι θα του τα φερουν σημερα... Θα ξαναπαω σε καμια ωριτσα να ελεγξω!!!) Έγινε επεξεργασία 10 Φεβρουαρίου 2010 - aquarium_9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος