Sta8hs000 30 Ιανουαρίου 2010 #1 Share 30 Ιανουαρίου 2010 Ειχα στησει ενα ενυδρειο για το γραφειο της μανας μου με Guppy πριν απο κανενα μηνα. Το ενυδρειο εχει 45 καθαρα λιτρα και εχει μεσα 3 θυληκα και 1 αρσενικο. Τις τελευταιες 2 μερες παρατηρησα στα θυληκα περιπου λιγο πριν το ξεκινημα της ουρας εχουν ασπρισει και σαν να λειπει καποιο κοματι, σαν να το δαγκωσε κατι δηλαδη και ειναι ασπρισμενο πολυ. τραβιξα κατι φωτο οσο μπορεσα γιατι κινουντε σαν τρελα.. Γνωριζετε τι μπορει να ειναι???? οι τιμες του νερου ειναι οκ NO2=0 NH3=0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 30 Ιανουαρίου 2010 #2 Share 30 Ιανουαρίου 2010 Φωτογραφία, αλλιώς δεν βγάζουμε άκρη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sta8hs000 30 Ιανουαρίου 2010 Author #3 Share 30 Ιανουαρίου 2010 Ζητω συγνωμη για την κακη πιοτητα στις φωτο αλλα ειναι απο κινητο Παντως αυτο το ασπρο που φαινεται δεν ειναι επιφανιακο, εχουν φυγει τα λεπια και εχει "σκαφτει" η "σαρκα".. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sta8hs000 31 Ιανουαρίου 2010 Author #4 Share 31 Ιανουαρίου 2010 Up Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 31 Ιανουαρίου 2010 #5 Share 31 Ιανουαρίου 2010 Up Προσωπικά δεν βλέπω τίποτα. Αν είναι ασθένεια, πρόκειται για βακτηριακή. Θα έλεγα μπάνια με οmnipur, αλλά δεν ξέρω αν όντως είναι κάτι κακό ή όχι και σίγουρα δεν ξέρω αν όντως πρόκειται για βακτηριακή ασθένεια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannisaek 8 Φεβρουαρίου 2010 #6 Share 8 Φεβρουαρίου 2010 Φίλε πρέπει να είναι η ασθένεια «Columnaris» Βλέπε εδώ: η πρώτη ασθένεια http://www.aquazone.gr/index.php?pid=12 Τι έκανες με τα ψάρια σου; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος