jimmy19111977 30 Ιανουαρίου 2010 #1 Share 30 Ιανουαρίου 2010 Μηπως ξερει κανεις να μου πει τι ακριβως κανουν αυτες οι λαμπες ? Ποια η χρησιμοτητα τους ? Ειναι κατα την γνωμη σας απαραιτητες σε ενα reef ενυδρειο η περιτες ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Big Blue 2 Φεβρουαρίου 2010 #2 Share 2 Φεβρουαρίου 2010 Μηπως ξερει κανεις να μου πει τι ακριβως κανουν αυτες οι λαμπες ? Ποια η χρησιμοτητα τους ? Ειναι κατα την γνωμη σας απαραιτητες σε ενα reef ενυδρειο η περιτες ? Μάλλον δεν έχεις ψάξει καλά την ντουλάπα του Aqua zone αφού το θέμα έχει συζητηθεί πολύ. Προσωπικά λάμπα uv πλέον την χρησιμοποιώ μόνιμα και επι 24ωρου βάσεως. Είναι θέμα προσωπικών επιλογών και εαν θεωρεί κάποιος ότι προσφέρει στο ενυδρείο.Βασικός σκοπός της είναι η αποστείρωση του νερού απο διάφορα ανεπιθύμητα μικρόβια.Το θέμα πάντως UV δεν είναι και τόσο απλό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 2 Φεβρουαρίου 2010 #3 Share 2 Φεβρουαρίου 2010 Όντως... είναι σαν δίκοπο μαχαίρι που από τη μια κόβει πιο πολύ... από μια όμως ? οεο !!!! Και εγώ την έχω επί 12ώρου ,,,τα πρωινά λόγω του ότι τη θεωρώ μεγάλη σε watt σε σχάση με τα λίτρα μου και έτσι την ανάβω στο μισό χρόνο. Είναι 20watt και το ενυδρείο μου 260 λίτρα και μέχρι στιγμής δεν έχω προβλήματα (αρνητικά) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος