parisMJT 29 Ιανουαρίου 2010 #1 Share 29 Ιανουαρίου 2010 Καλησπέρα παίδες! Με αφορμή τα προηγούμενα θέματα, που έχουν να κάνουν με τις αγορές μέσω Internet. Έψαξα στην αναζήτηση αλλά δεν βρήκα κάτι που να σχετίζεται με το θέμα μου. Σχετικά με αγορές από τον εν λόγω δικτυακό τόπο. Σίγουρα κάποιοι συγχομπίστες έχουν κάνει αγορές και θα ήθελα να μου πείτε αν υπάρχει κάποια άλλη χρέωση εκτός από τα μεταφορικά που εξαρτώνται από το βάρος του πακέτου σου? και σε τι κατάσταση έρχονται? Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Link to comment Share on other sites More sharing options...
alan boy 29 Ιανουαρίου 2010 #2 Share 29 Ιανουαρίου 2010 (edited) δεν εχει κατι αλλο στη χρεωση εκτος απο το βαρος. μονο αν ειναι αντικαταβολη ειναι 2 ευρω παραπανω. αλλα δες και αυτο πιο λιγα μεταφορικα καλες τιμες και απο ελλαδα http://www.petcumulus.gr/index.asp Έγινε επεξεργασία 29 Ιανουαρίου 2010 - alan boy Link to comment Share on other sites More sharing options...
parisMJT 30 Ιανουαρίου 2010 Author #3 Share 30 Ιανουαρίου 2010 Η αλήθεια είναι πως θα προτιμούσα κι εγώ από ελληνικό e-shop (μικρότερος χρόνος αναμονής, μικρότερη πιθανότητα ζημιάς, λιγότερα μεταφορικά και καλύτερη εξυπηρέτηση μετά την αγορά) αλλά στο συγκεκριμένο ελληνικό site, που έχει αρκετά καλές τιμές, δεν βρήκα το συγκεκριμένο φίλτρο που έψαχνα. Μάλλον θα δω κάτι διαφορετικό, γιατί με τα μεταφορικά μάλλον δεν συμφέρει. Σ΄ευχαριστώ πολύ!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
alan boy 30 Ιανουαρίου 2010 #4 Share 30 Ιανουαρίου 2010 τι φιλτρο ψαχνεις? αποψη μου eheim δαγκωτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
kwstas_original 30 Ιανουαρίου 2010 #5 Share 30 Ιανουαρίου 2010 Παρη,κανε ενα τηλεφωνο στα παιδια η στειλε ενα μειλ γιατι το πιο σιγουρο ειναι να μπορουν να σου το φερουν με παραγγελια.το petcumulus ειναι εξυπηρετικοτατο!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
parisMJT 30 Ιανουαρίου 2010 Author #6 Share 30 Ιανουαρίου 2010 (edited) τι φιλτρο ψαχνεις? αποψη μου eheim δαγκωτο Ναι, εννοείται EHEIM, σκεφτόμουν το ecco pro 300-2036. Είχα μπει σε κάποια φάση όταν ξανά έψαχνα και δεν το είχε, αλλά σήμερα που μπήκα το βρήκα και μάλιστα σε καλή τιμή. Οπότε..... Παρη,κανε ενα τηλεφωνο στα παιδια η στειλε ενα μειλ γιατι το πιο σιγουρο ειναι να μπορουν να σου το φερουν με παραγγελια.το petcumulus ειναι εξυπηρετικοτατο!!! Thank' s Κώστα, θα το έχω υπόψιν σε περίπτωση που δεν βρω κάτι στο μέλλον! Έγινε επεξεργασία 30 Ιανουαρίου 2010 - parisMJT Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick S3 30 Ιανουαρίου 2010 #7 Share 30 Ιανουαρίου 2010 Παρη,κανε ενα τηλεφωνο στα παιδια η στειλε ενα μειλ γιατι το πιο σιγουρο ειναι να μπορουν να σου το φερουν με παραγγελια.το petcumulus ειναι εξυπηρετικοτατο!!! +1000!!! Πολύ καλή εξυπηρέτηση και γρήγορη έπαθα πλάκα!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος