vassanto1 29 Ιανουαρίου 2010 #1 Share 29 Ιανουαρίου 2010 Καλημέρα σε όλους!!Δεν θέλω να αναφερθω σε ασθένεια του ενυδρείου μου αλλά στο ''άγχος'' που επικρατεί εντος!!οι μετρήσεις μου είναι PH>6.8 KH> 6 GH>7 NO2>0 NO3>0 Θερμοκρασία 27. Ειναι 320-340 λίτρα και μέσα κατοικούν 8 σκαλάρια και ενας Pleco.Εκ παραδρομής φιλοξενώ και ένα dwarf gourami εδω και 3 μήνες. Σιγά σιγά είμαι στην αλλαγή των πλαστικών φυτών σε αληθινά και πάω πάρα πολύ καλά!Περίοδοι φωτισμού ειναι συνολικα το 24ώρο, 10 ώρες. Ταισμα καθε μέρα πρωί και όλα καλά.Την τελευταία εβδομάδα παρατηρω έντονο αγχος και πανικό.Οταν περνάω απο δίπλα τα σκαλαρια τρελαίνονται.κολυμπούν πανικόβλητα περα δώθε και χτυπουν στα τοιχώματα του ενυδρείου.Βαζω λίγο antistress αλλά τίποτα.Προτείνει κάποιος κάτι???Ευχαριστώ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickTheFish 29 Ιανουαρίου 2010 #2 Share 29 Ιανουαρίου 2010 Καλημέρα σε όλους!!Δεν θέλω να αναφερθω σε ασθένεια του ενυδρείου μου αλλά στο ''άγχος'' που επικρατεί εντος!!οι μετρήσεις μου είναι PH>6.8 KH> 6 GH>7 NO2>0 NO3>0 Θερμοκρασία 27. Ειναι 320-340 λίτρα και μέσα κατοικούν 8 σκαλάρια και ενας Pleco.Εκ παραδρομής φιλοξενώ και ένα dwarf gourami εδω και 3 μήνες. Σιγά σιγά είμαι στην αλλαγή των πλαστικών φυτών σε αληθινά και πάω πάρα πολύ καλά!Περίοδοι φωτισμού ειναι συνολικα το 24ώρο, 10 ώρες. Ταισμα καθε μέρα πρωί και όλα καλά.Την τελευταία εβδομάδα παρατηρω έντονο αγχος και πανικό.Οταν περνάω απο δίπλα τα σκαλαρια τρελαίνονται.κολυμπούν πανικόβλητα περα δώθε και χτυπουν στα τοιχώματα του ενυδρείου.Βαζω λίγο antistress αλλά τίποτα.Προτείνει κάποιος κάτι???Ευχαριστώ!!! Οι μετρήσει που αναφέρεις πότε πραγματοποιήθηκαν??Νιτρικά να έχεις 0 λίγο δύσκολο..να φανταστώ μετράς με stripes..μια φώτο θα βοηθούσε επίσης αρκετά.10ωρη φωτοπερίοδος με πλαστικά φυτά είναι υπερβολική. Φιλικά Νικος Link to comment Share on other sites More sharing options...
viciouscircle 29 Ιανουαρίου 2010 #3 Share 29 Ιανουαρίου 2010 Μάλλον τους λείπουν σκιές και νιώθουν ανασφάλεια, σε μια γωνιά κρέμασε μερικά κλαδιά από πάνω σαν ρίζες, θα δεις πως θα ηρεμούν από κάτω και θα είναι πιο χαλαρά με την κίνηση έξω από το ενυδρείο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vassanto1 29 Ιανουαρίου 2010 Author #4 Share 29 Ιανουαρίου 2010 Μετράω με stripes.δεν εχω μηχανη για φωτο τωρα.επισυναπτω μια παλια.ΤΩρα το ενυδρείο εχει 8 σκαλαρια,το ενα Dwarf gourami και τον Pleco.Τα υπόλοιπα τα έδωσα σε φιλο petshopa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knight77 29 Ιανουαρίου 2010 #5 Share 29 Ιανουαρίου 2010 Μετράω με stripes.δεν εχω μηχανη για φωτο τωρα.επισυναπτω μια παλια.ΤΩρα το ενυδρείο εχει 8 σκαλαρια,το ενα Dwarf gourami και τον Pleco.Τα υπόλοιπα τα έδωσα σε φιλο petshopa. τα stripes δεν βγαζουν αξιοπιστα αποτελεσματα...αν μπορεις παρε υγρα tests για ακριβες μετρησεις ωστε να εισαι σιγουρος για τις τιμες του νερου σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
vassanto1 29 Ιανουαρίου 2010 Author #6 Share 29 Ιανουαρίου 2010 Δεν μπορω να επισυναψω.προσπαθώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
cornyboy.nuts 29 Ιανουαρίου 2010 #7 Share 29 Ιανουαρίου 2010 καλησπερα φηλε,απο τη καταλαβα κανησ αλαγες μεσα στο ενηδριο σου!η απωψη μου ηνε οτι τα ψαρια σου εχουν χασει την εμπιστωσινι τους! κ 2ον χαλας τον βιοτοπο τους κανε τη ηνε να κανης κ ασε τουσ να χαλαρωσουνε.απεφηγε μετα το να πηγενης κοντα τουσ οσπου να ξανα μαθουνε αφτο μπορει να παρει κερο!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος