giannakos 28 Ιανουαρίου 2010 #1 Share 28 Ιανουαρίου 2010 Καλησπερα σε όλους σας.Λοιπον ειμαι νεος στο ν χωρο και όπως πιστευω ολοι σας εχω αρκετες αποροιες.Ολα ξεκινησαν οταν η κοπελια μου πριν ενα χρονο μου αγορασε ενα μονομαχο.Σιγα σιγα κολλησα το μικροβιο και εφτασα τωρα στο σημειο να εχω ενα ενυδριο 20-25Lt περιπου.Μεσα εχω 4 γκαπακια(2 αρσ-2θηλ.) 2 πατυ ζευγαρι,1 γατοψαρο και 1 γλυφτη.Πιστευετε ειναι πολλα?οι θηλυκες οι γκαπυ ειναι εγκυες και μαλιστα η μια ειναι αρκετα μαυρη η κοιλια της και απο το μαγαζι μου ειπε οτι σε καμια βδομαδα θα γεννησει.να βαλω γεννηστρα?εχω ενα φυτο πολυ πυκνο ,μου το εδωσε απο το μαγαζι και μου ειπε οτι θα κρυβονται μεσα τα μωρα.Θα μπορεσει να ζησει κανενα?Αν χρειαστει γεννηστρα θα πιανει πολυ χωρο στο ενυδριακι μου?Ευχαριστω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 28 Ιανουαρίου 2010 #2 Share 28 Ιανουαρίου 2010 (edited) Καλως όρισες!! Οπως λες κι εσυ.... ειχαμε και εχουμε ποπλλες αποριες!!! Για ολες σου τις ερωτησεις θα παρεις απαντηση!!! Απλα.... καλό και προτιμότερο θα ήταν να ανοιξεις ενα θεμα... να μας το παρουσιασεις... και ολα θα σου απαντηθουν εκει!!! http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showforum=255 Έγινε επεξεργασία 28 Ιανουαρίου 2010 - nikoloutso Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 28 Ιανουαρίου 2010 #3 Share 28 Ιανουαρίου 2010 Καλώς ήρθες στην παρέα μας. Τα ψάρια όπως κατάλαβες κι εσύ είναι πολλά για τα λίτρα σου. Άνοιξε ένα θέμα στην κατάλληλη κατηγορία και θα τα συζητήσουμε όλα εκεί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts