aquarium_9 25 Απριλίου 2010 #26 Share 25 Απριλίου 2010 Ωραια θα την τυλιξω με ψιλη πετονια!!!!! Ευχαρτιστω!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 25 Απριλίου 2010 #27 Share 25 Απριλίου 2010 (edited) Και με σιτα απο φρουτα γινεται (πλυμενη με καυτο σκετο νερακι) (σορυ για την ποιοτητα των φωτο απο κινητο) Στην αρχη Μετα απο 2-3 μηνες Έγινε επεξεργασία 25 Απριλίου 2010 - delta66 Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanos459 28 Απριλίου 2010 #28 Share 28 Απριλίου 2010 τρομεροοοο,,,μπραβο,,,,,πως τνην μεταφυτευεις???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 29 Απριλίου 2010 #29 Share 29 Απριλίου 2010 τρομεροοοο,,,μπραβο,,,,,πως τνην μεταφυτευεις???? Εγω τραβαω με το χερι οτι περισσευει Τα δενω καπου αλλου και ...... περιμενω ΥΓ η moss στις φωτογραφιες μου ειναι christmas moss (Vesicularia montagnei) και οχι ή γνωστη Java Moss (Taxiphyllum barbieri) Link to comment Share on other sites More sharing options...
aquarium_9 2 Μαίου 2010 #30 Share 2 Μαίου 2010 Μετα απο 2-3 μηνες !! Πως εχει γινει ετσι?? Τρομερο!!! Την εχεις δεσει πανω σε πετρα?? Πως εγινε αυτο?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 2 Μαίου 2010 #31 Share 2 Μαίου 2010 (edited) !! Πως εχει γινει ετσι?? Τρομερο!!! Την εχεις δεσει πανω σε πετρα?? Πως εγινε αυτο?? Στο ποστ 27 φαινεται στην πρωτο φωτο πως την εδεσα με σιτα απο φρουτα της λαικης (την οποια ξεπλυνα μονο με πολυ ζεστο νερο) Ειναι η ιδια moss και στις δυο φωτο απλα δεν φαινεται η πετρα καθολου γιατι την εχει καλυψει η moss. (επαναλαμβανω ειναι η christmas moss που μεγαλωνει - απλωνεται - διαφορετικα απο την java moss) Έγινε επεξεργασία 2 Μαίου 2010 - delta66 Link to comment Share on other sites More sharing options...
aquarium_9 2 Μαίου 2010 #32 Share 2 Μαίου 2010 AAA εχει απο κατω πετρα!!! χμ.. Μου εδωσες τωρα μια τρομερη ιδεα να παω να αγορασω και εγω christmas moss και να κανω ακριβως το ιδιο!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος