Sta8hs000 27 Ιανουαρίου 2010 #1 Share 27 Ιανουαρίου 2010 METALLICA - MEGADETH - SLAYER - ANTHRAX Ποιος ψινετε να παμε??? οι κοντινες χωρες που θα γινουν συναυλιες ειναι: Prague - Czech Republic, Zagreb - Croatia, και Budapest - Hungary. Βεβαια εχει και πχ Γαλλια Ισπανια κτλ αλλα καλυτερα βαλκανια... Διπλα μας... Για πιο αναλητικα ΕΔΩ και μια αφισα που βρηκα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
G_lantern 27 Ιανουαρίου 2010 #2 Share 27 Ιανουαρίου 2010 σταθη εχω την εντυπωση οτι θα ερθουνε κι ελλαδα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sta8hs000 27 Ιανουαρίου 2010 Author #3 Share 27 Ιανουαρίου 2010 (edited) μην ξεχασω.....Λενε οτι θα ερθουν και Ελλαδα αλλα δεν το βλεπω....... Οριστε http://www.sonispherefestivals.com/ Μας εχει σαν comming soon.... Έγινε επεξεργασία 27 Ιανουαρίου 2010 - Sta8hs000 Link to comment Share on other sites More sharing options...
G_lantern 27 Ιανουαρίου 2010 #4 Share 27 Ιανουαρίου 2010 νομιζω παντως οτι θα ερθουνε ...και αν ερθουνε θα παω....με κατι φιλους μου καμμενους Link to comment Share on other sites More sharing options...
salamander 27 Ιανουαρίου 2010 #5 Share 27 Ιανουαρίου 2010 Μόνο στα λόγια πλέον big. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kwstas_original 27 Ιανουαρίου 2010 #6 Share 27 Ιανουαρίου 2010 βρε να κλεισω ενα τραπεζακι στον Καρρα να ισιωσεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilouvatar 27 Ιανουαρίου 2010 #7 Share 27 Ιανουαρίου 2010 από ότι ξέρω θα έρθουν κάπου στα τέλη Ιουνίου... αυτό βέβαια που με έχει τρελάνει (και δεν ξέρω αν θα μπορέσω να πάω) είναι μία φήμη για Loudness!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 27 Ιανουαρίου 2010 #8 Share 27 Ιανουαρίου 2010 Antrax και Megadeth έχω δει και τα σπάνε. Heaven and Hell έχω δει και είναι ok. Τους άλλους 2 δεν τους αναγνωρίζω και δεν ενδιαφέρομαι να τους δω. Αν έρθουν Ελλάδα θα πάω, θα δω μέχρι τα καλά και στα άλλα ή θα αράξω να γελάσω ή θα την κάνω Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 27 Ιανουαρίου 2010 #9 Share 27 Ιανουαρίου 2010 αυτό βέβαια που με έχει τρελάνει (και δεν ξέρω αν θα μπορέσω να πάω) είναι μία φήμη για Loudness!!! Εδώ ΝΑΙ!!! Βάζουμε τα κεφάλια κάτω, προθερμαίνουμε τους σβέρκους και βουρ για τον πόλεμο Που ακόμα και στα πιο καινούρια τους που αλλάξανε ήχο καραγουστάρω!!! Κομμάτι ΑΡΡΩΣΤΙΑ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sta8hs000 27 Ιανουαρίου 2010 Author #10 Share 27 Ιανουαρίου 2010 Antrax και Megadeth έχω δει και τα σπάνε. Heaven and Hell έχω δει και είναι ok. Τους άλλους 2 δεν τους αναγνωρίζω και δεν ενδιαφέρομαι να τους δω. Αν έρθουν Ελλάδα θα πάω, θα δω μέχρι τα καλά και στα άλλα ή θα αράξω να γελάσω ή θα την κάνω εεεεεεεεεεεεεε..... λιγα λογια για τους METALLICAAAA..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 27 Ιανουαρίου 2010 #11 Share 27 Ιανουαρίου 2010 εεεεεεεεεεεεεε..... λιγα λογια για τους METALLICAAAA..... Στο Kill 'Em All σπέρνανε... Συμφωνώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilouvatar 27 Ιανουαρίου 2010 #12 Share 27 Ιανουαρίου 2010 Εδώ ΝΑΙ!!! Βάζουμε τα κεφάλια κάτω, προθερμαίνουμε τους σβέρκους και βουρ για τον πόλεμο 22 Ιουλίου.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 27 Ιανουαρίου 2010 #13 Share 27 Ιανουαρίου 2010 βρε να κλεισω ενα τραπεζακι στον Καρρα να ισιωσεις? Για παμε δυνατα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom 27 Ιανουαρίου 2010 #14 Share 27 Ιανουαρίου 2010 βρε να κλεισω ενα τραπεζακι στον Καρρα να ισιωσεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος