Χρήστος 96 27 Ιανουαρίου 2010 #1 Share 27 Ιανουαρίου 2010 εχω διαβάσει μερικές δημοσιεύσεις με θέμα το DIY co2 αλλά δεν εχω καταλάβει πως το φτιάχνουμε από το 0 ψάχνω ένα ποστ που να το λέει αναλυτικά πως το φτιάχνουμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 27 Ιανουαρίου 2010 #2 Share 27 Ιανουαρίου 2010 Αν δεν σε καλυψε η αναζητηση στα θεματα, αυτο σε καλυπτει? http://www.aquazone.gr/forums/index.php?sh...mp;#entry317401 Ειναι για 2 μπουκαλια για χρηση σε μεγαλο ενυδρειο, αλλα αν παρεις απο ενα εξαρτημα και κανεις τη δοσολογια για ενα μπουκαλι, εισαι ΟΚ και για μικροτερο ενυδρειο. πχ αντι για 2 λιτρα νερο στο σιροπι και ενα κιλο ζαχαρα βαζεις τα μισα (1 λιτρο νερο και 1/2 κιλο ζαχαρη) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 96 27 Ιανουαρίου 2010 Author #3 Share 27 Ιανουαρίου 2010 το θέλω για μικρο ενυδρείο 50 λίτρων Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 27 Ιανουαρίου 2010 #4 Share 27 Ιανουαρίου 2010 το θέλω για μικρο ενυδρείο 50 λίτρων Φτιαξε ενα με μισολιτρο μπουκαλι αναψυκτικου.Οι οδηγιες κατασκευης ειναι ιδιες. Υλικα : ενα μισολιτρο μπουκαλι αναψυκτικου, σκαλα hagen, λιγο εξτρα σωληνακι για διοξειδιο, ανεπιστροφη βαλβιδα, 300 ml νερο, 150γρ ζαχαρη (3/4 φλυτζανιου), 1/4 κουταλακι κοφτο γλυκου μαγια σκονη, (και 1/4 κουταλακι κοφτο γλυκου μαγειρικη σοδα αν θες) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος