angie1988 27 Ιανουαρίου 2010 #1 Share 27 Ιανουαρίου 2010 εχω ενα ενυδρειο 100λιτρων με 2 αλπινο τιγρακια, 1 κανονικο, 1 καρχαριακι και δυο γκουραμι (το ενα σιγουρα αρσενικο) ,στο ενυδρειο εχω φυτεψει ενα νουφαρο, και ενα κερατουλο πριν απο μερικα λεπτα παρατηρησα τα τιγρακια μου( τα 2 αλπινο) να κανουν περιεργεσ κινησεις κ να στριφογυριζουν το ενα γυρω απο το αλλο κ μετα ειδα το ενα απο αυτα να παει κ να χωνετε σαν μανιακο στο κερατοφυλο κ να τσιμπαει τα φυλα κ να ακολουθει κ το γκουραμι, η sososιγα να δω κ ξαφνικα ειδα ενα διαφανο μικρο μπαλακι να πεταγετε μεσα απο την αναμπυμπουλα στο κερατοφυλο κ αμεσως το εβγαλα κ το εβαλα σε μια λεκανιτσα με νερο απο το ενυδρειο.. ειναι αυγουλακια??? κ αν ειναι τι πρεπει να κανω απο δω κ περα? κ αν ειναι απο πια ψαρακια ειναι? ουφφφφ ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sta8hs000 27 Ιανουαρίου 2010 #2 Share 27 Ιανουαρίου 2010 Μπορουμε να εχουμε μια καλη φωτο??... Link to comment Share on other sites More sharing options...
angie1988 27 Ιανουαρίου 2010 Author #3 Share 27 Ιανουαρίου 2010 πολυ δυσκολο γιατι η λεκανιτσα με το νερο που απομονοσα το κερατοφυλο ειναι γκριζα κ δυσκολευομαι ακομα κ εγω να ξεχωρισω οτι απεμεινε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος