FotisGt 26 Ιανουαρίου 2010 #1 Share 26 Ιανουαρίου 2010 Πριν λίγες ώρες επισκέφτηκα υποκατάστημα αλυσίδας pet shop στην περιοχή μου και ρίχνοντας μια ματιά στα ενυδρεία με τα ψάρια αντίκρυσα ότι βλέπετε στις φωτογραφίες...Πολλές γυάλες είχαν ψόφια ψάρια διαφόρων ειδών και αρκετά ετοιμοθάνατα...Την ίδια ώρα ο πωλητής συζητούσε με πελάτες μπροστά σε αυτές τις γυάλες για το ποιά θα ταίριαζαν στο ενυδρείο τους.Είναι κρίμα να συμβαίνει αυτό...Πραγματικά στεναχωρ΄θηκα και τσαντίστηκα τόσο που έφυγα!Δεν ξέρω αν το θέμα προκαλεί...Δεν θα αναφέρω ποιο κατάστημα είναι και ούτε είναι σκόπιμη η δημοσίευση.Αν υπάρχει τέτοια υποψία ας σβηστεί.Το έγραψα μόνο και μόνο από αντίδραση. Ευχαριστώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
annateo 26 Ιανουαρίου 2010 #2 Share 26 Ιανουαρίου 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
costas21 26 Ιανουαρίου 2010 #3 Share 26 Ιανουαρίου 2010 Πριν λίγες ώρες επισκέφτηκα υποκατάστημα αλυσίδας pet shop στην περιοχή μου και ρίχνοντας μια ματιά στα ενυδρεία με τα ψάρια αντίκρυσα ότι βλέπετε στις φωτογραφίες...Πολλές γυάλες είχαν ψόφια ψάρια διαφόρων ειδών και αρκετά ετοιμοθάνατα...Την ίδια ώρα ο πωλητής συζητούσε με πελάτες μπροστά σε αυτές τις γυάλες για το ποιά θα ταίριαζαν στο ενυδρείο τους.Είναι κρίμα να συμβαίνει αυτό...Πραγματικά στεναχωρ΄θηκα και τσαντίστηκα τόσο που έφυγα!Δεν ξέρω αν το θέμα προκαλεί...Δεν θα αναφέρω ποιο κατάστημα είναι και ούτε είναι σκόπιμη η δημοσίευση.Αν υπάρχει τέτοια υποψία ας σβηστεί.Το έγραψα μόνο και μόνο από αντίδραση. Ευχαριστώ! Για άλλη μιά φορά βλέπουμε ότι στα περισσότερα πέτ δουλεύουν οι πλέον άσχετοι...είτε απο αμέλεια είτε απο ηλιθιότητα αυτός ο άνθρωπος δέν έβγαλε τα νεκρά ψαράκια απο μέσα...τί να πείς... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 26 Ιανουαρίου 2010 Author #4 Share 26 Ιανουαρίου 2010 Ξέχασα να πω οτι 3-4 γυάλες είχαν ταμπελάκι "φάρμακο"! Το νερό από αποχέτευση το ρίχνουν? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koing Koing 26 Ιανουαρίου 2010 #5 Share 26 Ιανουαρίου 2010 Ασε παντου υπαρχουν αυτα τα εκτρωματα.... Ευτυχως που υπαρχουν και ανθρωποι(εστω ελαχιστοι) που ενδιαφερονται για το χομπι και εχουν σωστα μαγαζια Link to comment Share on other sites More sharing options...
psarouklas 26 Ιανουαρίου 2010 #6 Share 26 Ιανουαρίου 2010 Και να προσθέσω ότι ειδικά στα μαγαζιά που είναι αλυσίδες και δεν έχουν κυρίως ψάρια αλλά και άλλα κατοικίδια δεν δίνεται η πρέπουσα προσοχή! Γι ' αυτό άλλωστε έχουμε και αυτά τα αποτελέσματα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom 27 Ιανουαρίου 2010 #7 Share 27 Ιανουαρίου 2010 Τι χαλι!δυστυχως δεν ειναι ο μονος! Τα φωτα των ενυδρειων σε ενα γειτονικο μου 'μαγαζι' δεν σβηνουν ποτε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 27 Ιανουαρίου 2010 #8 Share 27 Ιανουαρίου 2010 Τι χαλι!δυστυχως δεν ειναι ο μονος! Τα φωτα των ενυδρειων σε ενα γειτονικο μου 'μαγαζι' δεν σβηνουν ποτε! Πες μου που.... Να του κοψουμε το βραδυ τα καλωδια!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 27 Ιανουαρίου 2010 Author #9 Share 27 Ιανουαρίου 2010 Τα βλέπουμε,αλλά δεν κάνουμε τίποτα....Ίσως πρέπει να αλλάξει αυτό! Δεν θεωρήται κακοποίηση?Ίσως επειδή δεν έχουν μιλιά...Κάποιος όμως πρέπει να μιλήσει για τη θέση τους! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas disc 27 Ιανουαρίου 2010 #10 Share 27 Ιανουαρίου 2010 τα απολυτο χαος-ξεφτιλα...για μενα νομιζω περα απο σκοπιμοτητες θα ΠΡΕΠΕΙ να βρεθει τροπος να ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΟΥΣΑΝ τα "καταστηματα" που ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ κατα αυτοντον τροπο ζωντανα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
CORFU 1 Φεβρουαρίου 2010 #11 Share 1 Φεβρουαρίου 2010 δεν ξερω πως θα ακουστει αλλα δεν θα ηθελα να παρω ψαρακια απο κει και να εχω να αντιμετωπισω καταστασεις περιεργες ετσι λοιπον λεω απλα οτι μαλλον καποια πραγματα πρεπει να λεγονται με διευθυνσεις και ονοματα γιατι δεν πρεπει να κονομανε ασυνηδητοι ας κερδιζουν αυτοι που πρεπει και εχουν μια στοιχιωδη επαγγελματικη ευεσθησια απεναντι σε ανθρωπους που απλα κανουν το χομπυ τους Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 1 Φεβρουαρίου 2010 #12 Share 1 Φεβρουαρίου 2010 δεν ξερω πως θα ακουστει αλλα δεν θα ηθελα να παρω ψαρακια απο κει και να εχω να αντιμετωπισω καταστασεις περιεργες ετσι λοιπον λεω απλα οτι μαλλον καποια πραγματα πρεπει να λεγονται με διευθυνσεις και ονοματα γιατι δεν πρεπει να κονομανε ασυνηδητοι ας κερδιζουν αυτοι που πρεπει και εχουν μια στοιχιωδη επαγγελματικη ευεσθησια απεναντι σε ανθρωπους που απλα κανουν το χομπυ τους Όποιος ενδιαφέρεται να μάθει που, πως, πότε να επικοινωνήσει μέσω ΠΜ με τον χρήστη που έκανε το ποστ. Αν δεν υπάρξει επίσημη καταγγελία με αποδεικτικά στοιχεία, τότε οι ιδιοκτήτες του φόρουμ μπορούν να δεχτούν μέχρι και μήνυση. Οπότε αποφύγετε τα ονόματα, τουλάχιστον εδώ στα φανερά! Το καλύτερο που έχετε να κάνετε όταν είστε μάρτυρες αντίστοιχων περιπτώσεων είναι να ενημερώνετε φίλους και γνωστούς για την κατάσταση κάποιων "επαγγελματιών", εφόσον πρώτα εκφράσετε τα παράπονά σας στους ιδιοκτήτες των καταστημάτων! Link to comment Share on other sites More sharing options...
CORFU 1 Φεβρουαρίου 2010 #13 Share 1 Φεβρουαρίου 2010 μου ακουγετε λογικο Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 1 Φεβρουαρίου 2010 Author #14 Share 1 Φεβρουαρίου 2010 Λογικότατο!Γι'αυτό και δεν ανέφερα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος