isildur_13 25 Ιανουαρίου 2010 #1 Share 25 Ιανουαρίου 2010 (edited) Καλησπερα! εχω ενα 80λιτρο που τρεχει εδω και 6 μηνες με ενα κοπαδακι αρλεκινων 8 ατομων! φυτεμενο και φιλτρο ενα fluval 205! οι παραμετροι εχουν τις εξης τιμες .... -pH 6,8-7 -kH 4,0 dKH -gH 6,0 dGH -NH3/NH4 0 ppm -NO2 0 mg/l -NO3 0 mg/l εχω ερωτευτει τα ραμιρεζι και θελω να σας ρωτισω αν θα μπορουσα να βαλω ενα ζευγαρακι ή ενα χαρεμακι! Έγινε επεξεργασία 25 Ιανουαρίου 2010 - isildur_13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 25 Ιανουαρίου 2010 #2 Share 25 Ιανουαρίου 2010 Mε τις τιμές σου είσαι οκ.Ιδανικά η θερμοκρασία 26-28 και να θυμάσαι,πως είναι πολύ ευαίσθητα με τους ρύπους του ενυδρείου.Στα λίτρα σου θα σου προτείνω ένα μονο ζευγάρι.Ενα πυκνοφυτεμένο ενυδρείο με λεπτόκοκκη χαλαζιακή άμμο,ξερά φύλλα και ξύλα είναι το ιδανικό σπίτι Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 26 Ιανουαρίου 2010 #3 Share 26 Ιανουαρίου 2010 Οι αρλεκινοι προτιμουν λιγο πιο δροσερο νερο. (22-26) Link to comment Share on other sites More sharing options...
isildur_13 26 Ιανουαρίου 2010 Author #4 Share 26 Ιανουαρίου 2010 (edited) Το νερακι μου ειναι συνεχεια με το θερμοστατη στους 25 βαθμους! με χαροποιει που εχει δυνατοτητες το ενυδρειο να φιλοξενησει ραμιρεζι και συντομα θα προμηθευτω ενα ζευγαρακι! ηθελα να μαθω αν υπαρχει συμβατοτητα με τους αρλεκινους! Έγινε επεξεργασία 26 Ιανουαρίου 2010 - isildur_13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 26 Ιανουαρίου 2010 #5 Share 26 Ιανουαρίου 2010 Το νερακι μου ειναι συνεχεια με το θερμοστατη στους 25 βαθμους! με χαροποιει που εχει δυνατοτητες το ενυδρειο να φιλοξενησει ραμιρεζι και συντομα θα προμηθευτω ενα ζευγαρακι! ηθελα να μαθω αν υπαρχει συμβατοτητα με τους αρλεκινους! Θελουν ιο πανω τα ραμ 26-28.Αν πανε για αναπαραγωγη θα πρεπει να φτασεις μεχρι 30. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 26 Ιανουαρίου 2010 #6 Share 26 Ιανουαρίου 2010 (edited) Οι αρλεκινοι προτιμουν λιγο πιο δροσερο νερο. (22-26) Το νερακι μου ειναι συνεχεια με το θερμοστατη στους 25 βαθμους! με χαροποιει που εχει δυνατοτητες το ενυδρειο να φιλοξενησει ραμιρεζι και συντομα θα προμηθευτω ενα ζευγαρακι! ηθελα να μαθω αν υπαρχει συμβατοτητα με τους αρλεκινους! Έγινε επεξεργασία 26 Ιανουαρίου 2010 - DIMITRIOS Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 26 Ιανουαρίου 2010 #7 Share 26 Ιανουαρίου 2010 (edited) Πληροφοριες για τα Trigonostigma Heteromorpha http://www.aquazone.gr/index.php?ind=fishp...ew&iden=996 Έγινε επεξεργασία 26 Ιανουαρίου 2010 - delta66 Link to comment Share on other sites More sharing options...
isildur_13 26 Ιανουαρίου 2010 Author #8 Share 26 Ιανουαρίου 2010 (edited) Ειναι ευκολο να κατεβασω λιγακι ακομα το ph εαν ειναι να φιλοξενησω ραμιρεζι! τωρα το ph ειναι στο 6,8 κοντα!η θερμοκρασια ειναι 25 σταθερα αλλα μπορω να ρυθμισω τον θερμοσταθη ευκολα! το ζητημα ειναι κατα ποσο το ενυδρειο ειναι αρκετο για να ζησουν καλα τα ραμιρεζι! αποτι ξερω ζητανε τον χωρο κυριαρχιας τους και ειναι αρκετα ευαισθητα ψαρια!! Έγινε επεξεργασία 26 Ιανουαρίου 2010 - isildur_13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 26 Ιανουαρίου 2010 #9 Share 26 Ιανουαρίου 2010 Nα σου πω την αλήθεια μου,αρχικά φαντάστηκα πως ήθελες να τα κρατήσεις μόνα τους.Θα τα συνδύαζα επίσης καλύτερα με καρδινάλιους,εάν θέλεις και άλλο ψάρι μέσα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
isildur_13 26 Ιανουαρίου 2010 Author #10 Share 26 Ιανουαρίου 2010 Αν δεν ειναι σωστες οι συνθηκες για να τα φιλοξενησω με τους αρλεκινους τοτε ισως πρεπει να το ξεχασω! γιαυτο ζηταω την αποψη σας! γνωριζετε καλυτερα απο εμενα και ειμαι αρχαριος στο χομπυ ακομα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 26 Ιανουαρίου 2010 #11 Share 26 Ιανουαρίου 2010 (edited) Δεν το θεωρώ απαγορευτικό,αλλά καλύτερο είναι να επιλέξεις ψάρια απο τον ίδιο ποταμό και με παρόμοιες συνθήκες.Καλύτερα ταιριάζουν Hatchetfish ,καρδινάλιοι και νανοστομοι.Προσωπικά κάποιο απο αυτά θα συνδυαζα με τα ραμιρέζι. Έγινε επεξεργασία 27 Ιανουαρίου 2010 - DIMITRIOS Link to comment Share on other sites More sharing options...
isildur_13 26 Ιανουαρίου 2010 Author #12 Share 26 Ιανουαρίου 2010 Καταλαβαινω! και οπως εχω διαβασει στην βιβλιογραφια ενα κοπαδακι τετρα ειναι ιδανικο! ισως να δοκιμασω και με αρλεκινους πως συνδυαζονται αφου παρω και αλλες γνωμες! το μεγεθος τους ειναι παρομοιο στην ουσια!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος