giannispass 25 Ιανουαρίου 2010 #1 Share 25 Ιανουαρίου 2010 Θα ηθελα να με βοηθησετε στην ρυθμιση του Multicontroller 7095 Tunze. Σε Reef με τρεις κυκλοφορητες(δυο μεγαλους και εναν μικροτερο), τι με συνβουλευετε? Εχω 1,80 μηκος στο ενυδρειο. Ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
salamander 25 Ιανουαρίου 2010 #2 Share 25 Ιανουαρίου 2010 φτιάξε Pulse Mod με την βοήθεια του controller.Γενικά το εκτιμάν όλα τα κοράλια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannispass 25 Ιανουαρίου 2010 Author #3 Share 25 Ιανουαρίου 2010 (edited) Επειδη εχω και ενα θεματάκι με τον αραγωνίτη (σε μερικα σημεια σηκώνεται και μετα απο μερικες μερες φαινεται μεχρι και ο πατος), σαν γενικος κανονας ειναι να κοιτανε οι κυκλοφορητες προς τα επάνω? Βεβαια παιζει ρολο και η ισχυς, ετσι δεν ειναι? Τον ενα μεγαλο τον εβαλα να κοιτάει πανω, αλλα ηταν τοσο δυνατά η ρυθμιση του, που εφευγε το κύμα προς τα πανω, αλλα οταν εφτανε στο απεναντι τζαμι, γυρναγε προς τα κατω και μου χαλαγε παλι τον αραγωνίτη... Γιάννης Έγινε επεξεργασία 25 Ιανουαρίου 2010 - giannispass Link to comment Share on other sites More sharing options...
salamander 25 Ιανουαρίου 2010 #4 Share 25 Ιανουαρίου 2010 δεν υπάρχει κάποιος κανόνας που λέει να κοιτάνε προς τα επάνω απλά με κάποιον σίγουρα σημαδεύουμε ώστε να υπάρχει ανατάραξη.Τώρα με το controller μπορείς να χαμηλώσεις το συγκεκριμένο κυκλοφοριτή που σου δημιουργεί αυτό το ''πρόβλημα''. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος