stormtrooper 25 Ιανουαρίου 2010 #51 Share 25 Ιανουαρίου 2010 Τουλαχιστων 33% 33% και αποστολή ιού των χοίρων για PC! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vogias 25 Ιανουαρίου 2010 #52 Share 25 Ιανουαρίου 2010 Τουλαχιστων 33% Αρε μπομπιρα και σε αρπάξω !!!Άσχετο το μαλλί το έκοψες??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koing Koing 25 Ιανουαρίου 2010 #53 Share 25 Ιανουαρίου 2010 Αρε μπομπιρα και σε αρπάξω !!!Άσχετο το μαλλί το έκοψες??? Εννοειται...Το μαλι εχει παρει δρομο καιρο τωρα.... Αν και ΠΑΟ μονο για χθες ειχα βαλει στο τελος της ομαδας μου ενα Κ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vogias 25 Ιανουαρίου 2010 #54 Share 25 Ιανουαρίου 2010 33% και αποστολή ιού των χοίρων για PC! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vag0s 25 Ιανουαρίου 2010 #55 Share 25 Ιανουαρίου 2010 Ανοιχτηκε το πρωι και δειτε ποσες δημοσειυσεις εγιναν.. ΚΑΜΜΕΝΟΙΙΙΙΙΙ Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregog7 25 Ιανουαρίου 2010 #56 Share 25 Ιανουαρίου 2010 Φταίτε κι εσείς... Υπάρχουν αρκετές περιπτώσεις που έχετε εξυμνήσει το πρόσωπο του Κόκκαλη περισσότερο από την ίδια την ομάδα σας. Αρκετές φορές σας έχει παρασύρει στη λογική του και παράδειγμα αυτού είναι η άνεση που έδιωξε τον Λεμονή, τον Βαλβέρδε, η πρόσληψη του Κετσπάγια και αρκετά άλλα παραδείγματα. Αρκετές φορές σας έχει γράψει εκεί που δεν πιάνει μελάνι και δεν είδα ουσιαστικές αντιδράσεις. Για τον μόνο που μας πείραξε ήταν του Ερνέστο,αλλά έφταιγε και αυτός,όπως παραδέχτηκε,άλλωστε. Τέλος πάντων.. Εγώ φέτος χαίρομαι και πανηγυρίζω κι ελπίζω να το κάνω για κάποια χρόνια ακόμα good wines Όσο για τον ΠΑΟΚ, δείχνει πραγματικά σοβαρότητα και αν συνεχίσει έτσι σε 2-3 χρόνια θα χτυπάει πρωτάθλημα στα ίσια και στο χόρτο και όχι στα λόγια. Το ίδιο ισχύει και για τον Άρη, μόνο που είναι κάποια βήματα πίσω.Το λες και μόνος σου παρακάτω. Για τον ΠΑΟΚ ανησυχώ για ένα πράγμα... Πολλές οι χορηγίες του Βγενόπουλου προς τον ΠΑΟΚ και δεν ξέρω τι θα απογίνει οικονομικά ο σύλλογος, αν αποφασίσει να κόψει αυτές τις χορηγίες. Γιατί για την ώρα, στο οικονομικό κομμάτι, ο Βγενόπουλος είναι σημαντικό χαρτί... Και μην ακούσω τίποτα για αδελφοποιημένα σωματεία και παραρτήματα... 1) Ο Βγενόπουλος είναι ένας ακόμα Κόκκαλης... Όπου μυρίζει χρήμα τρέχει σαν το σκυλάκι. 2) Ο ΠΑΟΚ δεν πρόκειται να γίνει παράρτημα κανενός... Όσοι έχουν βρεθεί μέσα στη Τούμπα το ξέρουν καλά. Αν και προσωπικά δηλώνω οπαδός του Άρη επειδή έπαιζε ο παππούς μου εκεί κάποτε Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregog7 25 Ιανουαρίου 2010 #57 Share 25 Ιανουαρίου 2010 Ανοιχτηκε το πρωι και δειτε ποσες δημοσειυσεις εγιναν.. ΚΑΜΜΕΝΟΙΙΙΙΙΙ Καλά αυτό εννοείται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Churu 25 Ιανουαρίου 2010 #58 Share 25 Ιανουαρίου 2010 Ανοιχτηκε το πρωι και δειτε ποσες δημοσειυσεις εγιναν.. ΚΑΜΜΕΝΟΙΙΙΙΙΙ Κανενα νεο?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 25 Ιανουαρίου 2010 #59 Share 25 Ιανουαρίου 2010 εγω δεν εχω λογια....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
salamander 25 Ιανουαρίου 2010 #60 Share 25 Ιανουαρίου 2010 να σας ρωτήσω κάτι εχθές αθηναϊκή Κυριακή είδατε?Ενοχλεί μόνο την β.Ελλάδα αυτή η εκπομπή? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 25 Ιανουαρίου 2010 #61 Share 25 Ιανουαρίου 2010 εγω δεν εχω λογια....... Ρε........αντε να χαθεις πια............. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 25 Ιανουαρίου 2010 #62 Share 25 Ιανουαρίου 2010 να σας ρωτήσω κάτι εχθές αθηναϊκή Κυριακή είδατε?Ενοχλεί μόνο την β.Ελλάδα αυτή η εκπομπή? Ενοχλεί τους πάντες.. και όχι μόνο η εκπομπή αλλά και οι μεταδόσεις της κρατικής. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 25 Ιανουαρίου 2010 #63 Share 25 Ιανουαρίου 2010 εγω δεν εχω λογια....... να σας ρωτήσω κάτι εχθές αθηναϊκή Κυριακή είδατε?Ενοχλεί μόνο την β.Ελλάδα αυτή η εκπομπή? Πιστεύω ότι εκνευρίζει όλον τον φίλαθλο κόσμο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
salamander 25 Ιανουαρίου 2010 #64 Share 25 Ιανουαρίου 2010 και γιατί υπάρχει ρε παιδιά ακόμα.Μιλάμε έχω κάψει το κεφάλι μου περιμένοντας κάθε φορά στο ακουστικό για να μπινελικώσω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 25 Ιανουαρίου 2010 #65 Share 25 Ιανουαρίου 2010 και γιατί υπάρχει ρε παιδιά ακόμα.Μιλάμε έχω κάψει το κεφάλι μου περιμένοντας κάθε φορά στο ακουστικό για να μπινελικώσω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
costas21 25 Ιανουαρίου 2010 Author #66 Share 25 Ιανουαρίου 2010 εγω δεν εχω λογια....... Tρελλό τρελλό λέμε...αυτά τα Μπαόκια είναι μουρλά Link to comment Share on other sites More sharing options...
Churu 25 Ιανουαρίου 2010 #67 Share 25 Ιανουαρίου 2010 εγω δεν εχω λογια....... τι λες τωρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 26 Ιανουαρίου 2010 #68 Share 26 Ιανουαρίου 2010 Αυτο το τραγουδακι να το λενε στο καραισκακη στον προεδρο που ανασταινει και νεκρους Link to comment Share on other sites More sharing options...
JIMHS 26 Ιανουαρίου 2010 #69 Share 26 Ιανουαρίου 2010 Αυτο το τραγουδακι να το λενε στο καραισκακη στον προεδρο που ανασταινει και νεκρους πεστα ρε delta66 ο Χριστος ανεστησε τον Λαζαρο και ο Κοκκαλης τον βαζελο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom 26 Ιανουαρίου 2010 #70 Share 26 Ιανουαρίου 2010 (edited) πεστα ρε delta66 ο Χριστος ανεστησε τον Λαζαρο και ο Κοκκαλης τον βαζελο. Toν Λαζαρο?τον Χριστοδουλοπουλο? Έγινε επεξεργασία 26 Ιανουαρίου 2010 - venom Link to comment Share on other sites More sharing options...
sarevock 26 Ιανουαρίου 2010 #71 Share 26 Ιανουαρίου 2010 Πω πω πωωωωωωωωωωωω πικρες!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 26 Ιανουαρίου 2010 #72 Share 26 Ιανουαρίου 2010 Πω πω πωωωωωωωωωωωω πικρες!!! Και αύριο το ίδιο θα ποστάρει... Να μου το θυμηθείτε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 26 Ιανουαρίου 2010 #73 Share 26 Ιανουαρίου 2010 Κυριακη κοντη γιορτη..... Το καλό ειναι οτι παιζει πρώτα Πανιώνιος-Ολυμπιακός 16:45 μετα Παναθηναϊκός-Α.Ε.Κ. 19:00. Οπώς καταλάβατε... απο το πρωτο παιχνιδι.... θα κριθει το αποτελεσμα του δευτερου.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom 26 Ιανουαρίου 2010 #74 Share 26 Ιανουαρίου 2010 δεν προκαλω,πλακα κανω εεεε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JIMHS 26 Ιανουαρίου 2010 #75 Share 26 Ιανουαρίου 2010 η αληθεια ειναι οτι οταν αλλαζουμε κυβερνηση ο θρυλος χανει το πρωταθλημα και μετα παιρνουμε 5 σερι.οποτε χαρειτε φετος οσο μπωρειται γιατι του απο του χρονου θα εχουμε σερι μεχρι να ξαναλαξουμε κυβερνηση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος