costas21 25 Ιανουαρίου 2010 #1 Share 25 Ιανουαρίου 2010 Σάν αγνός φίλαθλος και εγώ να δώσω τα συγχαρητήριά μου στους παίχτες της ομάδας που αγαπώ... Παρότι ο πρόεδρος τους κακοπληρώνει και τους έχει απλήρωτους τόσο καιρό,παρότι έχουμε τις χειρότερες εγκαταστάσεις και το χειρότερο γήπεδο σε όλη την Ελλάδα,παρότι δέν φέρνει καινούργιους παίχτες,παρότι δέν τους κάνει κανένα χατίρι...(βλέπε απομακρύνσεις προπονητών κτλ κτλ) τί άλλο να αναφαίρω...που προσπαθεί ο παναθηναικός να τους χαρίσει το πρωτάθλημα και δέν το θέλουν τέτοιο πρωτάθλημα...που σέβονται τον κόσμο που πληρώνει 35 ευρώ το εισητήριο και πηγαίνει με 4 βαθμούς (κρύο) στο γήπεδο... ΜΠΡΑΒΟ και πάλι ΜΠΡΑΒΟ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 25 Ιανουαρίου 2010 #2 Share 25 Ιανουαρίου 2010 Γενικές παρατηρήσεις που δεν έχουν να κάνουν με συγκεκριμένα άτομα, οπότε μη παρεξηγηθείτε: 1) Όσο πιο ψηλά βρίσκεσαι τόσο πιο άσκημα πέφτεις. 2) Οπισθοχώρηση δεν σημαίνει πάντα υποχώρηση, αλλά μπορεί να σημαίνει και ανασυγκρότηση. Αυτό για την διοίκηση του ΟΣΦΠ. 3) Κάποιοι φίλαθλοι του ΟΣΦΠ πρέπει να ξεκαβαλήσουν λίγο το καλάμι. Το λέω αυτό γιατί δεν ξέρω πως το έχουν δει το θέμα, αλλά ο ΟΣΦΠ δεν θα μπορούσε να είναι ισόβιος πρωταθλητής. 4) Αντικειμενικά ο ΠΑΟ έχει καλύτερη ομάδα. Και ο ΠΑΟΚ έχει καλύτερη ομάδα και ο Άρης από τον ΟΣΦΠ. Μιλάω καθαρά αγωνιστικά στην παρούσα φάση. 5) ΔΕΝ φταίνε ΜΟΝΟ οι παίχτες του ΟΣΦΠ. Η φυσική τους κατάσταση είναι τραγική και φυσικά η ψυχολογική τους χειρότερη. Δεν είναι ρομπότ και δεν είναι όλα θέμα χρήματος. Bonus παρατήρηση: Το σημερινό εξώφυλλο του Derby πρέπει να είναι το πιο gay εξώφυλλο στην ιστορία του ελληνικού τύπου Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickTheFish 25 Ιανουαρίου 2010 #3 Share 25 Ιανουαρίου 2010 3) Κάποιοι φίλαθλοι του ΟΣΦΠ πρέπει να ξεκαβαλήσουν λίγο το καλάμι. Το λέω αυτό γιατί δεν ξέρω πως το έχουν δει το θέμα, αλλά ο ΟΣΦΠ δεν θα μπορούσε να είναι ισόβιος πρωταθλητής. Αν και δεν θέλω να κάνω αθλητικά σχόλια δεν ειμαι και ο πιο ενημερωμένος φίλαθλος..πρέπει να καταλάβουνε κάτι όλοι οι φίλαθλοι του ΟΣΦΠ αλλα δεν νομίζω να υπάρχει ομάδα σε ολοκληρο τον κόσμο που να σαρώνει τα πάντα ισόβια..δεν παίζουνε και δεν κερδίζουν...4 βουτιες εκαναν εχθες μπας και πάρουν κανενα πεναλτι να ισσοφαρίσουν αλλα δεν...πρεπει να αλλάξει γενικά όλη η ιδεολογία του Ελληνικου ποδοσφαίρου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
costas21 25 Ιανουαρίου 2010 Author #4 Share 25 Ιανουαρίου 2010 Γενικές παρατηρήσεις που δεν έχουν να κάνουν με συγκεκριμένα άτομα, οπότε μη παρεξηγηθείτε: 1) Όσο πιο ψηλά βρίσκεσαι τόσο πιο άσκημα πέφτεις.(Όχι πάντα...βλ.αλεξίπτωτο) 2) Οπισθοχώρηση δεν σημαίνει πάντα υποχώρηση, αλλά μπορεί να σημαίνει και ανασυγκρότηση. Αυτό για την διοίκηση του ΟΣΦΠ.(φθηνές δικαιολογίες) 3) Κάποιοι φίλαθλοι του ΟΣΦΠ πρέπει να ξεκαβαλήσουν λίγο το καλάμι. Το λέω αυτό γιατί δεν ξέρω πως το έχουν δει το θέμα, αλλά ο ΟΣΦΠ δεν θα μπορούσε να είναι ισόβιος πρωταθλητής.(Κανένας δέν λέει το αντίθετο) 4) Αντικειμενικά ο ΠΑΟ έχει καλύτερη ομάδα. Και ο ΠΑΟΚ έχει καλύτερη ομάδα και ο Άρης από τον ΟΣΦΠ. Μιλάω καθαρά αγωνιστικά στην παρούσα φάση.(Ναι τις τελευταίες 3 εβδομάδες έχουν καλύτερη ομάδα) 5) ΔΕΝ φταίνε ΜΟΝΟ οι παίχτες του ΟΣΦΠ. Η φυσική τους κατάσταση είναι τραγική και φυσικά η ψυχολογική τους χειρότερη. Δεν είναι ρομπότ και δεν είναι όλα θέμα χρήματος.(Αυτό δέν με απασχολεί καθόλου Νίκο Είμαι πελάτης και όσο είμαι πελάτης έχω απαιτήσεις όταν δίνω 30-50 ευρό κάθε κυριακή το θεωρώ κοροιδία...) Bonus παρατήρηση: Το σημερινό εξώφυλλο του Derby πρέπει να είναι το πιο gay εξώφυλλο στην ιστορία του ελληνικού τύπου ΥΓ.Όσα γράφω είναι πάνω σε πολλά νεύρα αλλά δέν σημαίνει ότι δέν είναι και αλήθεια... Ο Ολυμπιακός είναι πολλά χρόνια μπροστά και σε ιδεολογία και σε δυναμικό και σε ομάδα και σε πολλούς τομείς και αυτό είναι που με εκνευρίζει πιό πολύ απο όλα... Άν είχα μιά μικρή ομαδούλα δέν θα εβγαινα να πώ τίποτα αλλά το να αρνήσαι να παίξεις γιατί αυτό είναι άρνηση και όχι φυσική κατάσταση άμα δέν έχεις φυσική κατάσταση κάθεσαι πίσω απο την σέντρα με 11 παίχτες και δέν τρέχει κάστανο...οι κλίκες που έχουν ξαναδημιουργηθεί μετά απο Γεωργάτο Ανατολάκη κτλ κτλ έχουν αρχίσει και κάνουν γενικό κουμάντο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
salamander 25 Ιανουαρίου 2010 #5 Share 25 Ιανουαρίου 2010 Παοκάρα ρεεεεε Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom 25 Ιανουαρίου 2010 #6 Share 25 Ιανουαρίου 2010 ΥΓ.Όσα γράφω είναι πάνω σε πολλά νεύρα αλλά δέν σημαίνει ότι δέν είναι και αλήθεια... Ο Ολυμπιακός είναι πολλά χρόνια μπροστά και σε ιδεολογία και σε δυναμικό και σε ομάδα και σε πολλούς τομείς και αυτό είναι που με εκνευρίζει πιό πολύ απο όλα... Άν είχα μιά μικρή ομαδούλα δέν θα εβγαινα να πώ τίποτα αλλά το να αρνήσαι να παίξεις γιατί αυτό είναι άρνηση και όχι φυσική κατάσταση άμα δέν έχεις φυσική κατάσταση κάθεσαι πίσω απο την σέντρα με 11 παίχτες και δέν τρέχει κάστανο...οι κλίκες που έχουν ξαναδημιουργηθεί μετά απο Γεωργάτο Ανατολάκη κτλ κτλ έχουν αρχίσει και κάνουν γενικό κουμάντο... Kαι για ποιο λογο δηλαδη υπαρχει αρνηση να παιξει μπαλα?δεν τους πληρωνει καλα ο Κοκκαλης?λιγο δυσκολο αυτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom 25 Ιανουαρίου 2010 #7 Share 25 Ιανουαρίου 2010 Bonus παρατήρηση: Το σημερινό εξώφυλλο του Derby πρέπει να είναι το πιο gay εξώφυλλο στην ιστορία του ελληνικού τύπου Τι το θελανε αυτο?μεγαλη μ.....!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
costas21 25 Ιανουαρίου 2010 Author #8 Share 25 Ιανουαρίου 2010 Kαι για ποιο λογο δηλαδη υπαρχει αρνηση να παιξει μπαλα?δεν τους πληρωνει καλα ο Κοκκαλης?λιγο δυσκολο αυτο. Έλα ντε...Γιά πές μου...όταν βλέπεις απο τους 11 τους 8 να βαριούντε να τρέξουν και τους υπόλοιπους 3 (μέλπερκ,λουα-λουα,ντάτολο)να κοπανιούντε και να κράζουν τους υπόλοιπους;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
costas21 25 Ιανουαρίου 2010 Author #9 Share 25 Ιανουαρίου 2010 Παοκάρα ρεεεεε Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 25 Ιανουαρίου 2010 #10 Share 25 Ιανουαρίου 2010 ΥΓ.Όσα γράφω είναι πάνω σε πολλά νεύρα αλλά δέν σημαίνει ότι δέν είναι και αλήθεια... Ο Ολυμπιακός είναι πολλά χρόνια μπροστά και σε ιδεολογία και σε δυναμικό και σε ομάδα και σε πολλούς τομείς και αυτό είναι που με εκνευρίζει πιό πολύ απο όλα... Άν είχα μιά μικρή ομαδούλα δέν θα εβγαινα να πώ τίποτα αλλά το να αρνήσαι να παίξεις γιατί αυτό είναι άρνηση και όχι φυσική κατάσταση άμα δέν έχεις φυσική κατάσταση κάθεσαι πίσω απο την σέντρα με 11 παίχτες και δέν τρέχει κάστανο...οι κλίκες που έχουν ξαναδημιουργηθεί μετά απο Γεωργάτο Ανατολάκη κτλ κτλ έχουν αρχίσει και κάνουν γενικό κουμάντο... Ε, τώρα θες να τ'ακούσεις μου φαίνεται. ΞΕΚΑΒΑΛΑ ΚΙ ΕΣΥ!!! Είσαι η καλύτερη ποδοσφαιρική ομάδα της Ελλάδας βάση τίτλων. Αυτό! Τελεία και παύλα! Το "πολλά χρόνια μπροστά" ούτε για πλάκα. Η ποδοσφαιρική νοοτροπία που έχει αναπτύξει ο ΟΣΦΠ στα χρόνια του Κόκκαλη δημιουργεί μία ομάδα πολλά χρόνια πίσω από την υπόλοιπη Ευρώπη. Τι θέλω να πω... Τα τελευταία 2-3 χρόνια ο Κόκκαλης το έχει ψιλοπαρατήσει το "άθλημα". Όταν ασχολούταν με τα μπούνια, σάρωνε στην Ελλάδα (σε όλους τους τομείς) αλλά ΜΗΔΕΝ στην Ευρώπη. Εκεί που ο ΟΣΦΠ είχε Καρεμπέ, Ζε Ιλίας, Τζιοβάνι και έτρωγε την μία ξεφτίλα πίσω από την άλλη στην Ευρώπη, ο ΠΑΟ είχε Βόουτερ, Μίτου, Μπίδη και άλλους τυχάρπαστους και ήμασταν αξιοπρεπείς. Τα τελευταία χρόνια που ο Κόκκαλης παρέδωσε πνεύμα, ο ΟΣΦΠ κάνει παιχνίδια και στην Ευρώπη με καλά αποτελέσματα. Τυχαίο είναι αυτό? Μήπως είναι τυχαίο που ακούμε συνέχεια από τους παίχτες και τη διοίκηση του ΠΑΟ τη λέξη "πρωτάθλημα" και έχουν γραμμένη την Ευρώπη και μετράμε 3άρες πλέον στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις? Η νοοτροπία του Κόκκαλη είναι (ήταν) τις εποχής των σπηλαίων. Στυγνός επιχειρηματίας και δούλος του πλούτου. Τα οπαδιλίκια ήταν όλα ψεύτικα και αυτό πλέον αποδεικνύεται. Πρωτάθλημα για να βγούμε στο CL και μετά πάλι πρωτάθλημα και να οι 3άρες, οι 4άρες και οι 7άρες στην Ευρώπη. Αυτό είναι που φοβάμαι μη πάθω κι εγώ σαν Παναθηναϊκός. ΝΑ το πρωτάθλημα αν είναι να με αμφισβητούν. Όπως στο μπάσκετ δεν μπορεί να με αμφισβητήσει ΚΑΝΕΙΣ, έτσι θέλω και στο ποδόσφαιρο. Άσχετα από το αν θα είμαι 1ος, 2ος, 20ος. Θέλω η αξία (όποια κι αν είναι αυτή) της ομάδας που υποστηρίζω να μην αμφισβητείτε. Αυτά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 25 Ιανουαρίου 2010 #11 Share 25 Ιανουαρίου 2010 Για την ΑΕΚαρα δεν ειδα αναφορα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
costas21 25 Ιανουαρίου 2010 Author #12 Share 25 Ιανουαρίου 2010 Νίκο μου δέν είμαι καθόλου καβαλημένος.... ο Ολυμπιακός δέν είναι οι παίχτες δέν είναι ο κόκκαλης είναι ο κόσμος του και η ιστορία του...και εκεί είμαστε πολλάααα χρονια μπροστά... Κανείς δέν λέει ότι πρέπει να είμαστε αιώνιοι πρωταθλητές αυτό που λές όμως είναι απόλυτα σωστό... ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ-ΣΕΒΑΣΜΟΣ στον κόσμο στην ιστορία και στην φανέλλα του ολυμπιακού.. Να χάσει όχι με 1 αλλά με 5 όχι απο τον Παοκ αλλά απο την κολοπαιτινίτσα...αλλά παίξε μπάλα δώσε το 100% και χάσε...σεβάσου τον άλλο που σκάει τα 40 ευρουδάκια και τέλος του μηνός μπορεί να του λείψουν... για να πέρνεις εσύ παιχταρά μου 100.000 ευρά το μήνα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Churu 25 Ιανουαρίου 2010 #13 Share 25 Ιανουαρίου 2010 Ε, τώρα θες να τ'ακούσεις μου φαίνεται. ΞΕΚΑΒΑΛΑ ΚΙ ΕΣΥ!!! Είσαι η καλύτερη ποδοσφαιρική ομάδα της Ελλάδας βάση τίτλων. Αυτό! Τελεία και παύλα! Το "πολλά χρόνια μπροστά" ούτε για πλάκα. Η ποδοσφαιρική νοοτροπία που έχει αναπτύξει ο ΟΣΦΠ στα χρόνια του Κόκκαλη δημιουργεί μία ομάδα πολλά χρόνια πίσω από την υπόλοιπη Ευρώπη. Τι θέλω να πω... Τα τελευταία 2-3 χρόνια ο Κόκκαλης το έχει ψιλοπαρατήσει το "άθλημα". Όταν ασχολούταν με τα μπούνια, σάρωνε στην Ελλάδα (σε όλους τους τομείς) αλλά ΜΗΔΕΝ στην Ευρώπη. Εκεί που ο ΟΣΦΠ είχε Καρεμπέ, Ζε Ιλίας, Τζιοβάνι και έτρωγε την μία ξεφτίλα πίσω από την άλλη στην Ευρώπη, ο ΠΑΟ είχε Βόουτερ, Μίτου, Μπίδη και άλλους τυχάρπαστους και ήμασταν αξιοπρεπείς. Τα τελευταία χρόνια που ο Κόκκαλης παρέδωσε πνεύμα, ο ΟΣΦΠ κάνει παιχνίδια και στην Ευρώπη με καλά αποτελέσματα. Τυχαίο είναι αυτό? Μήπως είναι τυχαίο που ακούμε συνέχεια από τους παίχτες και τη διοίκηση του ΠΑΟ τη λέξη "πρωτάθλημα" και έχουν γραμμένη την Ευρώπη και μετράμε 3άρες πλέον στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις? Η νοοτροπία του Κόκκαλη είναι (ήταν) τις εποχής των σπηλαίων. Στυγνός επιχειρηματίας και δούλος του πλούτου. Τα οπαδιλίκια ήταν όλα ψεύτικα και αυτό πλέον αποδεικνύεται. Πρωτάθλημα για να βγούμε στο CL και μετά πάλι πρωτάθλημα και να οι 3άρες, οι 4άρες και οι 7άρες στην Ευρώπη. Αυτό είναι που φοβάμαι μη πάθω κι εγώ σαν Παναθηναϊκός. ΝΑ το πρωτάθλημα αν είναι να με αμφισβητούν. Όπως στο μπάσκετ δεν μπορεί να με αμφισβητήσει ΚΑΝΕΙΣ, έτσι θέλω και στο ποδόσφαιρο. Άσχετα από το αν θα είμαι 1ος, 2ος, 20ος. Θέλω η αξία (όποια κι αν είναι αυτή) της ομάδας που υποστηρίζω να μην αμφισβητείτε. Αυτά... Σωστος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Churu 25 Ιανουαρίου 2010 #14 Share 25 Ιανουαρίου 2010 Για την ΑΕΚαρα δεν ειδα αναφορα... Ελα μωρη ΑΕΚΑΡΑ!!! Επιτελους να μπει ενα τελος σε ολα αυτα που γινονται σε βαρος μιας ομαδας με ιστορια και αξια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sarevock 25 Ιανουαρίου 2010 #15 Share 25 Ιανουαρίου 2010 +8 ...ετσι απλα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
costas21 25 Ιανουαρίου 2010 Author #16 Share 25 Ιανουαρίου 2010 +8 ...ετσι απλα! Με την αξία σας Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom 25 Ιανουαρίου 2010 #17 Share 25 Ιανουαρίου 2010 +8 ...ετσι απλα! Eγω παλι λεω οτι ειναι νωρις ακομα..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
costas21 25 Ιανουαρίου 2010 Author #18 Share 25 Ιανουαρίου 2010 Eγω παλι λεω οτι ειναι νωρις ακομα..... Θα αστειεύεσαι...αυτό κιάν θα είναι ρεκόρ...με +8 να χάσεις πρωτάθλημα 11 αγωνιστικές πρίν το τέλος... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sarevock 25 Ιανουαρίου 2010 #19 Share 25 Ιανουαρίου 2010 Νωρις ειναι βεβαια γιατι δε θα ειναι +8 μονο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
salamander 25 Ιανουαρίου 2010 #20 Share 25 Ιανουαρίου 2010 είναι νωρίς ακόμα.Αλλά φέτος ο παο εκτός από καλή ομάδα(όχι κατι ιδιαίτερο) έχει δείξει και σε άλλα ματσ ότι θα είναι πρωταθλητής βλέπε ξανθή.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JIMHS 25 Ιανουαρίου 2010 #21 Share 25 Ιανουαρίου 2010 για την καταντια του θρυλου ο μοναδικος υπευθυνος ειναι ενας και λεγετε Σωκρατης Κοκκαλης. μια φορα δεν μπηκε στους ομιλους και ξεβρακωσε την ομαδα.κριμα προεδρε το χαρησες φετος.χωρις μεταγραφες με προπονητες απιθανους χωρις τιποτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sarevock 25 Ιανουαρίου 2010 #22 Share 25 Ιανουαρίου 2010 κριμα προεδρε το χαρησες φετος. Ελα με την καραμελα... τοσα χρονια στο χαριζα εγω με τους εργοτεληδες και τις παπαριες μου! ΕΛΕΟΣ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
costas21 25 Ιανουαρίου 2010 Author #23 Share 25 Ιανουαρίου 2010 Ελα με την καραμελα... τοσα χρονια στο χαριζα εγω με τους εργοτεληδες και τις παπαριες μου! ΕΛΕΟΣ! ηηηηηη τι είπε τι είπε όλα στους mod. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 25 Ιανουαρίου 2010 #24 Share 25 Ιανουαρίου 2010 ηηηηηη τι είπε τι είπε όλα στους mod. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sarevock 25 Ιανουαρίου 2010 #25 Share 25 Ιανουαρίου 2010 Ετοιμο το εχεις ρε? χαχαααααχαχαχαχαχ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος