Jump to content

Παρακαλώ ψηφίστε όλοι

Recommended Posts

Ο τίτλος τα λέει όλα

Στην σελίδα αυτή γίνεται μια δημοσκόπηση στο αν η Μακεδονία είναι ελληνική ή όχι.

http://www.topix.com/forum/world/macedonia/TAAAAFN23PMGMJ147

Πρόκειται για κάτι επίσημο?

Πρόκειται για κάτι επίσημο?

αμα ηταν τοσο απλο το ζητημα καλα θα ηταν

ζητω συγγνωμη αλλα για μενα αυτα ειναι μπουρδες

Μπούρδες εννοείς το δημοψήφισμα έτσι?

Ε ρε καταντια....Εξ'αιτιας των πολιτικων μας να αμφισβητειται η εδαφικη κυριαρχια μας..................

Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω κάτι και συγγνώμη κι όλας... Αμφισβήτησε κανείς ότι η Μακεδονία (στον ελλαδικό χώρο) είναι ελληνική? Ήρθε κανείς να πει ότι *αυτές* οι ελληνικές πόλεις δεν ανήκουν στην Ελλάδα? Και όταν λέμε Μακεδονία τι εννοούμε? Αν είναι το θέμα των Σκοπίων, τότε γεωγραφικά ανήκουν και αυτά στον ευρύτερο Μακεδονικό χώρο.

Με άλλα λόγια (επειδή δεν έχω καταλάβει ακριβώς πιο είναι το θέμα), τα Σκόπια έχουν κάθε δικαίωμα να συμπεριλαμβάνουν το όνομα Μακεδονία. Αυτό που προσωπικά με ενοχλεί, είναι η χρήση καθαρά Ελληνικού συμβόλου στην σημαία τους. Αν και έχω δηλώσει πολλάκις πως είμαι εναντίων των σημαίων και των συμβόλων, μου φαίνεται τραγικό άνθρωποι με μειωμένη ή ανύπαρκτη ιστορία να προσπαθούν να κλέψουν ιστορία από άλλους.

Μπούρδες εννοείς το δημοψήφισμα έτσι?

ναι φιλε μου για το δημοψηφισμα μιλαω

Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω κάτι και συγγνώμη κι όλας... Αμφισβήτησε κανείς ότι η Μακεδονία (στον ελλαδικό χώρο) είναι ελληνική? Ήρθε κανείς να πει ότι *αυτές* οι ελληνικές πόλεις δεν ανήκουν στην Ελλάδα? Και όταν λέμε Μακεδονία τι εννοούμε? Αν είναι το θέμα των Σκοπίων, τότε γεωγραφικά ανήκουν και αυτά στον ευρύτερο Μακεδονικό χώρο.

Με άλλα λόγια (επειδή δεν έχω καταλάβει ακριβώς πιο είναι το θέμα), τα Σκόπια έχουν κάθε δικαίωμα να συμπεριλαμβάνουν το όνομα Μακεδονία. Αυτό που προσωπικά με ενοχλεί, είναι η χρήση καθαρά Ελληνικού συμβόλου στην σημαία τους. Αν και έχω δηλώσει πολλάκις πως είμαι εναντίων των σημαίων και των συμβόλων, μου φαίνεται τραγικό άνθρωποι με μειωμένη ή ανύπαρκτη ιστορία να προσπαθούν να κλέψουν ιστορία από άλλους.

συμφωνω απολυτα μαζι σου

Εμενα μου φαινεται εντελως χαζο.

Ας κανουμε μια ψηφοφορια για το αν η θαλασσα εχει αλατι.Αν βγει οτι δεν εχει,κατι κανω λαθος με το ενυδρειο μου μαλλον :bowdown: .

Δηλαδη αν γινοταν πολεμος στην Αθηνα μεταξυ Βορειων-Νοτιων και κερδιζε τον πολεμο ο Νοτος, ο Βορρας μετα την ηττα πως θα λεγοταν????? Και γι αυτον τον λογο μου ειναι παντελως αδιαφορο....

Έγινε επεξεργασία - Churu

Εγώ βλέπω οτι κάποιοι μέσω συμβουλίων κλπ. έχουν βρει τρόπο να κονομάνε κι εμείς καθόμαστε και τους υποστηρίζουμε.Είναι κάτι που δεν πρόκειται να λυθεί ή μήπως οι ίδιοι δεν θέλουν και δεν τους συμφέρει να λυθεί?Σκεφτείτε βαθύτερα...

Και όμως φίλε μου. Σε πολλους χάρτες τους οι Σκοπιανοι μαθαίνουν στα μικρά οτι η χώρα τους φτάνει μεχρι και την Θεσσαλονίκη ή σε μερικές περιπτώσεις και μέχρι τη Λαρισα. Τους λένε πως οι Ελληνες έχουν καταλάβει αυτές τις περιοχές και τους έχουν διώξει απο την πατρίδα τους... Αμα το ψάξεις θα δεις!

Ορίστε και ενα πρόχειρο λινκ: http://www.helleniccomserve.com/fyromwontbudge.html

Έγινε επεξεργασία - tsoum

Και όμως φίλε μου. Σε πολλους χάρτες τους οι Σκοπιανοι μαθαίνουν στα μικρά οτι η χώρα τους φτάνει μεχρι και την Θεσσαλονίκη ή σε μερικές περιπτώσεις και μέχρι τη Λαρισα. Τους λένε πως οι Ελληνες έχουν καταλάβει αυτές τις περιοχές και τους έχουν διώξει απο την πατρίδα τους... Αμα το ψάξεις θα δεις!

Ορίστε και ενα πρόχειρο λινκ: http://www.helleniccomserve.com/fyromwontbudge.html

fyromwontbudge.jpg

Αυτός ο χάρτης δείχνει τον Μακεδονικό χώρο και νομίζω πως είναι σωστός (δεν το έχω ψάξει και ιδιαίτερα). Τώρα το αν τους διώξαμε ή αν μας διώξανε είναι άλλο θέμα. Έχουν γίνει πολλές συνοριακές ανακατατάξεις με τους κατά καιρούς πολέμους και δεν ξέρω το κατά πόσο θέλουν να εισβάλουν και να πάρουν τα εδάφη που τους "ανήκουν".

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...