Giannhs21 24 Ιανουαρίου 2010 #1 Share 24 Ιανουαρίου 2010 Καλησπερα. Αντιμετωπιζω το εξης προβλημα με τις ψηφοφοριες απο οταν εφτιαξα τον λογαριασμο μου (1 μηνα περιπου) Δεν μπορω ουτε να ψηφισω ουτε να δω τα αποτελεσματα απο τις ψηφοφοριες που υπαρχουν στο φορουμ... Και στις 2 περιπτωσεις μου βγαζει Αυτο το μηνυμα : Παρουσιάστηκε σφάλμα. Το σφάλμα που παρουσιάστηκε ήταν: Δεν μπορείτε να ψηφίσετεσε αυτή την ψηφοφορία Υπαρχει καποιο προβλημα ή εγω κανω κατι λαθος; Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis t83 24 Ιανουαρίου 2010 #2 Share 24 Ιανουαρίου 2010 Καλησπερα. Αντιμετωπιζω το εξης προβλημα με τις ψηφοφοριες απο οταν εφτιαξα τον λογαριασμο μου (1 μηνα περιπου) Δεν μπορω ουτε να ψηφισω ουτε να δω τα αποτελεσματα απο τις ψηφοφοριες που υπαρχουν στο φορουμ... Και στις 2 περιπτωσεις μου βγαζει Αυτο το μηνυμα : Παρουσιάστηκε σφάλμα. Το σφάλμα που παρουσιάστηκε ήταν: Δεν μπορείτε να ψηφίσετεσε αυτή την ψηφοφορία Υπαρχει καποιο προβλημα ή εγω κανω κατι λαθος; μολις συμπληρωσεις εναν αριθμο δημοσιευσεων θα εχεις το δικαιωμα ψηφου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kwstas_original 24 Ιανουαρίου 2010 #3 Share 24 Ιανουαρίου 2010 (edited) νομιζω πρεπει να εισαι για καποιο διαστημα μελος του φορουμ ωστε να εχεις και δικαιωμα ψηφου. νομιζω δεν ξερω...καποιος θα σου πει! Αντωνη με προλαβες! Έγινε επεξεργασία 24 Ιανουαρίου 2010 - kwstas_original Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 24 Ιανουαρίου 2010 #4 Share 24 Ιανουαρίου 2010 μολις συμπληρωσεις εναν αριθμο δημοσιευσεων θα εχεις το δικαιωμα ψηφου. Καλώς ήλθες φίλε μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 24 Ιανουαρίου 2010 #5 Share 24 Ιανουαρίου 2010 Μετά τα 20 ποστ έχεις δικαίωμα ψήφου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannhs21 27 Ιανουαρίου 2010 Author #6 Share 27 Ιανουαρίου 2010 Καλώς ήλθες φίλε μου smile.gif Σε ευχαριστω! Μετά τα 20 ποστ έχεις δικαίωμα ψήφου Α οκ Ευχαριστω! ειπα και εγω τι γινεται; Σας Ευχαριστω ολους Παρα πολυ!!! Απο βδομαδα Θα κανω παρουσιαση το 1ο μου ενυδρειο και θα "Γνωριστουμε" καλυτερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 27 Ιανουαρίου 2010 #7 Share 27 Ιανουαρίου 2010 Καλως ορισες Link to comment Share on other sites More sharing options...
vaggeliscookman 27 Ιανουαρίου 2010 #8 Share 27 Ιανουαρίου 2010 για σας λυθηκε κ για εμενα μια απορια,γιατι ειχα το ιδιο προβληματακι οποτε συνεχιζουμε!!! Giannhs 21 καλη η ερωτηση κ μπραβο σε ολους που βοηθατε συνεχως οσους εχουν αναγκη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος