lefteriskri 24 Ιανουαρίου 2010 #1 Share 24 Ιανουαρίου 2010 Παιδια καλησπερα.Εχω ενα ενυδρειο περιπου 35 λιτρα με red cherry μεσα και μπολικα φυτα.τρεχει 2 μηνες αλλα το προβλημα ειναι οτι τα φυλλα απο τα φυτα μου γινονται σιγα σιγα διααφανη και μερικα μου κοβονται.Μηπως ξερετε τι μπορει να συμβαινει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
viciouscircle 24 Ιανουαρίου 2010 #2 Share 24 Ιανουαρίου 2010 Λίγο φως? Λίγο λίπασμα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteriskri 24 Ιανουαρίου 2010 Author #3 Share 24 Ιανουαρίου 2010 Γιωργο απο φως ειμαι στο 0,5W/L και λιπασμα ριχνω της sera καθημερινα απο 1ml kαι επισης ecxel 0.8ml περιπου την ημερα.Τι λες να φταιει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodor72 24 Ιανουαρίου 2010 #4 Share 24 Ιανουαρίου 2010 (edited) Τι φυτά έχεις; Μήπως τα φυτά σου πεινάνε; Από ΝΟ3 πως είσαι; Έγινε επεξεργασία 24 Ιανουαρίου 2010 - theodor72 Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos_d7 24 Ιανουαρίου 2010 #5 Share 24 Ιανουαρίου 2010 αυτο που ριχνεις εχει σιδηρο?Το 0,8 για το excel πως το βγαλες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteriskri 24 Ιανουαρίου 2010 Author #6 Share 24 Ιανουαρίου 2010 to sera ειναι το γενικο λυπασμα και το 0.8ml/l το εβγαλα απο την δοσολογια που αναγραφει το χαρτακι που ειναι στο μπουκσλι κολλημενο(με την βοηθεια μιας σιρυγγας) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος