gnikos 24 Ιανουαρίου 2010 #1 Share 24 Ιανουαρίου 2010 Αλλαξα πετρεσ στο ενυδρειο μου και τα ψαρια εχουν μεγαλο προβλημα μαλλον απο τισ τοξικες ουσιες που ειχαν οι πετρες.Τι να κανω για να γινουν καλα τα ψαρια μου? ΥΓ τις ειχα βρασει τις πετρεσ πριν τις βαλω γιατι μου εγινε αυτο???!!!!!!!! plz βοηθηστε guys Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 24 Ιανουαρίου 2010 #2 Share 24 Ιανουαρίου 2010 Tι πετρες εβαλες και απο που; Βαλε καμια φωτογραφια να δουμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
gnikos 24 Ιανουαρίου 2010 Author #3 Share 24 Ιανουαρίου 2010 Tι πετρες εβαλες και απο που; Βαλε καμια φωτογραφια να δουμε δεν εχω φωτογραφια.Χαλικια κανονικα.Το μονο που θελω ειναι να ξερω πως να το αντιμετοπισω στο περιπου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorba_The_Freak 24 Ιανουαρίου 2010 #4 Share 24 Ιανουαρίου 2010 Απο που τα πηρες? Η γρηγορη απαντηση ειναι: 1) Τα πετας 2) Κανεις μια αλλαγη νερου 3) Βαζεις ανθρακα στο φιλτρο σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
viciouscircle 24 Ιανουαρίου 2010 #5 Share 24 Ιανουαρίου 2010 Δεν είμαστε σίγουροι οτι φταίνε οι πέτρες, είμαστε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorba_The_Freak 24 Ιανουαρίου 2010 #6 Share 24 Ιανουαρίου 2010 Σαφως και οχι αλλα απο τι στιγμη που βγαζουμε τις πληροφοριες με το τσιγκελι, δινουμε τη συνταγη που βοηθαει σε καθε νοσο και καθε ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος