kostas1908 23 Ιανουαρίου 2010 #1 Share 23 Ιανουαρίου 2010 διαβαζα ενα αρθρο για θαλασσινα ενυδρεια και συγκεκριμενα για τη χρησειμοτητα του σκιμερ.αφου το σκιμερ αποβαλει ολα τα αποβλητα και συνχρονος βλαβερα για το ενυδρειο υλικα ουρια κτλ γιατι δεν χρησημοποιητε και σε ενυδρεια με γλυκο νερο?ετσι δεν θα ειχαμε μειωση της αμωνιας και τον λοιπον βλαβερων ουσιων? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ 23 Ιανουαρίου 2010 #2 Share 23 Ιανουαρίου 2010 Σωστό το σκεπτικό σου και θα έκανε πολύ καλή δουλειά . Υπάρχει όμως ένα τεχνικό πρόβλημα , οτι στο γλυκό νερό δεν βγαίνει τόσο ψιλή φυσαλίδα και δεν κάνει αφρό . Εγω κάποτε με διάφορες πατέντες το είχα φτιάξει . Μου ήταν όμως πολύ δύσκολο να πετύχω ένα 24ωρο να δουλέψει χωρίς να θέλει ρύθμιση . Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas1908 23 Ιανουαρίου 2010 Author #3 Share 23 Ιανουαρίου 2010 Σωστό το σκεπτικό σου και θα έκανε πολύ καλή δουλειά . Υπάρχει όμως ένα τεχνικό πρόβλημα , οτι στο γλυκό νερό δεν βγαίνει τόσο ψιλή φυσαλίδα και δεν κάνει αφρό . Εγω κάποτε με διάφορες πατέντες το είχα φτιάξει . Μου ήταν όμως πολύ δύσκολο να πετύχω ένα 24ωρο να δουλέψει χωρίς να θέλει ρύθμιση . και δεν εχει κατορθωσει να το βγαλει καποια εταιρια η το κοστος ειναι μεγαλο και δεν συμφαιρει κανεναν Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickTheFish 23 Ιανουαρίου 2010 #4 Share 23 Ιανουαρίου 2010 http://www.tetra.de/tetra/go/7B783C910B223...4&lang_id=2 Μια ματια εδω.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas1908 23 Ιανουαρίου 2010 Author #5 Share 23 Ιανουαρίου 2010 http://www.tetra.de/tetra/go/7B783C910B223...4&lang_id=2 Μια ματια εδω.... αυτο ειναι για λιμνη αλλα ισως βγαζει και για ενυδρεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος