Vogias 28 Ιανουαρίου 2010 Author #26 Share 28 Ιανουαρίου 2010 Δεν είδα να έγινε κανένας πανικός για το θέμα της πίτας! Ο Vogias ενδιαφέρθηκε που μένει εκτός Αθηνών και λογικό είναι να θέλει να ξέρει το συντομότερο δυνατό την ημερομηνία για να κανονίσει το πρόγραμμά του! "Αυτo ακριβως τιποτα άλλο" που λέει και ο μεγάλος Αντιπρόεδρος στο τέλος του βιντεακίου !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 28 Ιανουαρίου 2010 #27 Share 28 Ιανουαρίου 2010 Υπομονη λιγες μερες Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 2 Φεβρουαρίου 2010 #28 Share 2 Φεβρουαρίου 2010 Υπομονη λιγες μερες Δικιο δεν ειχα? http://www.aquazone.gr/forums/index.php?sh...mp;#entry321331 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vogias 2 Φεβρουαρίου 2010 Author #29 Share 2 Φεβρουαρίου 2010 (edited) Αντε ωραία αυριο θα κλείσω εισιτήρια !!! Έγινε επεξεργασία 2 Φεβρουαρίου 2010 - Vogias Link to comment Share on other sites More sharing options...
aquamike 3 Φεβρουαρίου 2010 #30 Share 3 Φεβρουαρίου 2010 ποπο με τα χιλια μεσα και εγω και η κοπελα μου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
EUDOKIA 3 Φεβρουαρίου 2010 #31 Share 3 Φεβρουαρίου 2010 Θα ερθω και εγω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koing Koing 3 Φεβρουαρίου 2010 #32 Share 3 Φεβρουαρίου 2010 Αισχος...Καποιος δεν με θελει στη κοπη της Πιτας... Παιζει να ειμαι απο τους πιο ατυχους... Ειχε παρει κατι το αυτι μου για Μαρτιο και ειχα αναπαυθει...Αλλα 20-21 Φεβρουαριου εχω περιφεριακο πρωταθλημα Ιστιοπλοιας.... Καλα να περασετε Link to comment Share on other sites More sharing options...
kwstas_original 3 Φεβρουαρίου 2010 #33 Share 3 Φεβρουαρίου 2010 Αισχος...Καποιος δεν με θελει στη κοπη της Πιτας... Παιζει να ειμαι απο τους πιο ατυχους... Ειχε παρει κατι το αυτι μου για Μαρτιο και ειχα αναπαυθει...Αλλα 20-21 Φεβρουαριου εχω περιφεριακο πρωταθλημα Ιστιοπλοιας.... Καλα να περασετε μα γιαυτο το κανουμε στο ΣΕΦ,για να βολευονται ολοι! μπορεις να παρκαρεις το κανο σου απο κατω και να ανεβεις να φας πιτα! στη συναντηση ελπιζω να εισαι τουλαχιστον....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koing Koing 3 Φεβρουαρίου 2010 #34 Share 3 Φεβρουαρίου 2010 Στην συναντηση 90% θα ειμαι... Υ.Γ1 Δεν ειναι Κανο ειναι Ιστιοπλοικο Σκαφος..Ταξιδευει μονο με την δυναμη του ανεμου..Ασε τα Κανο για τα παιδια με τα Μπρατσα... Υ.Γ2 Οι αγωνες γινονται στον Βολο Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 3 Φεβρουαρίου 2010 #35 Share 3 Φεβρουαρίου 2010 στη συναντηση ελπιζω να εισαι τουλαχιστον....... =Αληθεια εχεις δικιο, εκτος της κοπης της πιτας στις 21, θα εχει κανονικα συναντηση το Φεβρουαριο το δευτερο Σαββατο του μηνα στις 13/2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος