Andreas kika 21 Ιανουαρίου 2010 #1 Share 21 Ιανουαρίου 2010 Ποιος εχει αναγκη την συχνη καθαριοτητα απο τη στιγμη που μπορει να κανει αυτο..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregog7 22 Ιανουαρίου 2010 #2 Share 22 Ιανουαρίου 2010 Το έχω ξαναδεί σε ντοκιμαντερ(eye on the reef),μια δύτρια εντοπίζει ένα κοπαδάκι από γαρίδες,πλησιάζει και βγάζει τον αναπνευστήρα.Πανικός,με τις γαριδούλες να προσπαθουν να καθαρίσουν το στόμα της. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 22 Ιανουαρίου 2010 #3 Share 22 Ιανουαρίου 2010 Το έχω ξαναδεί σε ντοκιμαντερ(eye on the reef),μια δύτρια εντοπίζει ένα κοπαδάκι από γαρίδες,πλησιάζει και βγάζει τον αναπνευστήρα.Πανικός,με τις γαριδούλες να προσπαθουν να καθαρίσουν το στόμα της. Τι γεύση ειχαν.... ανεφερε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregog7 22 Ιανουαρίου 2010 #4 Share 22 Ιανουαρίου 2010 (edited) Τι γεύση ειχαν.... ανεφερε? Δεν ξέρω βρες την και ρωτα την... Καθάρισμα δοντιών υ.γ. τελικά το ντοκιμαντερ είναι το imax Coral Reef Adventure Έγινε επεξεργασία 22 Ιανουαρίου 2010 - gregog7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 22 Ιανουαρίου 2010 #5 Share 22 Ιανουαρίου 2010 (edited) Δεν ξέρω βρες την και ρωτα την... Καθάρισμα δοντιών υ.γ. τελικά το ντοκιμαντερ είναι το imax Coral Reef Adventure ΝΑ σου πω..... Η κοπελα τον ειχε αναγκη τον καθαρισμο!!! Ειδες το ασημενιο δοντακι πισω... και το σφραγισμα?? Έγινε επεξεργασία 22 Ιανουαρίου 2010 - nikoloutso Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος