viciouscircle 22 Ιανουαρίου 2010 #51 Share 22 Ιανουαρίου 2010 Να προτείνω κάτι τρελό? Παίζει να γίνει επέκταση του ενυδρείου? Από άποψη στεγανότητας τα βρίσκουμε, από άποψη αισθητικής κάνεις εξωτερική επένδυση με ξύλο ή κολλητική ταινία απομίμησης ξύλου, σόρυ για το άκυρο αλλά προσπαθώ να σκεφτώ λύση καθώς οι 25 πόντοι ύψος μου φαίνεται θα κάνουν τα ψάρια να νιώσουν πολύ άβολα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 22 Ιανουαρίου 2010 #52 Share 22 Ιανουαρίου 2010 (edited) Να προτείνω κάτι τρελό? Παίζει να γίνει επέκταση του ενυδρείου? Από άποψη στεγανότητας τα βρίσκουμε, από άποψη αισθητικής κάνεις εξωτερική επένδυση με ξύλο ή κολλητική ταινία απομίμησης ξύλου, σόρυ για το άκυρο αλλά προσπαθώ να σκεφτώ λύση καθώς οι 25 πόντοι ύψος μου φαίνεται θα κάνουν τα ψάρια να νιώσουν πολύ άβολα... Θα έχει ενδιαφέρον αν ο ΓΙώργος άνοιγε και ενα θέμα με το ερώτημα αυτό στο θεματικό των D.I.Y. να δούμε τι θα μας πουν οι πλέον αρμόδιοι. Έγινε επεξεργασία 22 Ιανουαρίου 2010 - ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorba_The_Freak 23 Ιανουαρίου 2010 Author #53 Share 23 Ιανουαρίου 2010 Γιωργο δεν θα μπω σε τετοια διαδικασια. Θα προτιμουσα να το πεταξω και να αγορασω αλλο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
viciouscircle 23 Ιανουαρίου 2010 #54 Share 23 Ιανουαρίου 2010 Γιωργο δεν θα μπω σε τετοια διαδικασια. Θα προτιμουσα να το πεταξω και να αγορασω αλλο... Αν σου έρθει 30-40 ευρώ η γυάλα τη φτιάχνεις μόνος σου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorba_The_Freak 23 Ιανουαρίου 2010 Author #55 Share 23 Ιανουαρίου 2010 Δεν ειναι θεμα χρηματων... Link to comment Share on other sites More sharing options...
viciouscircle 23 Ιανουαρίου 2010 #56 Share 23 Ιανουαρίου 2010 Θέμα παρεάς?... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorba_The_Freak 23 Ιανουαρίου 2010 Author #57 Share 23 Ιανουαρίου 2010 Θέμα παρεάς?... Θεμα παντοφλας... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreas301 23 Ιανουαρίου 2010 #58 Share 23 Ιανουαρίου 2010 Θεμα παντοφλας... ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΣ !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moutralewn 23 Ιανουαρίου 2010 #59 Share 23 Ιανουαρίου 2010 Γιώργο, μια άλλη σκέψη είναι να χωρίσεις το ενυδρείο στα 2. Στο ένα διαμέρισμα τα κοχυλόψαρα και στο άλλο τα πετρόψαρα (ανάλογα τα πετρόψαρα βέβαια). Link to comment Share on other sites More sharing options...
viciouscircle 23 Ιανουαρίου 2010 #60 Share 23 Ιανουαρίου 2010 Πάντως φαντάσου ψάρι να ζει σε ενυδρείο με ύψος μόλις 3 φορές το μήκος του σώματός του... εγώ εκεί κολλάω... Το έχω δοκιμάσει σε 30 πόντους ύψος και ήταν οκ , τώρα σε 25 που θα γίνουν καθαρά το πολύ 20... δεν ξέρω φίλε, σκέψου το σοβαρά για αναβάθμιση ενυδρείου και θα έχεις βοήθεια από εμένα όση θες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorba_The_Freak 23 Ιανουαρίου 2010 Author #61 Share 23 Ιανουαρίου 2010 Το σιγουρο ειναι οτι δεν θα αφησω τα ψαρακια να ταλαιπωρουνται Ισως να βρω δικαιολογια για ακομα ενα ενυδρειο. Εξαλου τι χρειαζεται η πολυθρονα στο σαλονι αφου εχουμε καναπε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 23 Ιανουαρίου 2010 #62 Share 23 Ιανουαρίου 2010 Το σιγουρο ειναι οτι δεν θα αφησω τα ψαρακια να ταλαιπωρουνται Ισως να βρω δικαιολογια για ακομα ενα ενυδρειο. Εξαλου τι χρειαζεται η πολυθρονα στο σαλονι αφου εχουμε καναπε... Αυτο ελα και πες το στη μανα μου!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorba_The_Freak 3 Φεβρουαρίου 2010 Author #63 Share 3 Φεβρουαρίου 2010 Δεν μου λετε... Απο ροη νερου τι απαιτησεις εχουμε? Υπαρχει προβλημα αν υπαρχει ενα ρευμα ή προτιμουν πιο ακινητα/στασιμα νερα? Απο οξυγονο εχουμε υψηλες απαιτησεις ή φυσιολογικες? Οι φυσσαλιδες που δημιουργει το spraybar και φτανουν σε ενα βαθος τα ενοχλουν/στρεσσαρουν ή ειναι αδιαφορα? Μιλαω για j. transcriptus και l. stappersi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 3 Φεβρουαρίου 2010 #64 Share 3 Φεβρουαρίου 2010 Δεν μου λετε... Απο ροη νερου τι απαιτησεις εχουμε? Υπαρχει προβλημα αν υπαρχει ενα ρευμα ή προτιμουν πιο ακινητα/στασιμα νερα?Ενα ρευματακι το θελουν Απο οξυγονο εχουμε υψηλες απαιτησεις ή φυσιολογικες?Καλη αναταραξη επιφανειας Οι φυσσαλιδες που δημιουργει το spraybar και φτανουν σε ενα βαθος τα ενοχλουν/στρεσσαρουν ή ειναι αδιαφορα?Δεν ασχολουνται συνηθως Μιλαω για j. transcriptus και l. stappersi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorba_The_Freak 3 Φεβρουαρίου 2010 Author #65 Share 3 Φεβρουαρίου 2010 ΤΕΛΕΙΑ, ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ Θα το αφισω να τρεξει καμια δεκαρια μερες για να στρωσουν pH, GH και ΚΗ και βαζω τα πρωτα ψαρακια... vicious ετοιμασε ψυχολογικα τα παιδια σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 3 Φεβρουαρίου 2010 #66 Share 3 Φεβρουαρίου 2010 ΤΕΛΕΙΑ, ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ Θα το αφισω να τρεξει καμια δεκαρια μερες για να στρωσουν pH, GH και ΚΗ και βαζω τα πρωτα ψαρακια... vicious ετοιμασε ψυχολογικα τα παιδια σου Τι μετρησεις εχεις τωρα Γιωργο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 3 Φεβρουαρίου 2010 #67 Share 3 Φεβρουαρίου 2010 Καλή αρχή και μην ξεχάσεις να δώσεις φωτογραφίες στον λαό Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorba_The_Freak 3 Φεβρουαρίου 2010 Author #68 Share 3 Φεβρουαρίου 2010 Τι μετρησεις εχεις τωρα Γιωργο; Δεν εχω κανει ακομα αναλυτικα αλλα pH περιπου 8 και TDS 300 κατι. Και οι δυο μετρησεις με ψηφιακα οργανα. Τρεχει απο την Κυριακη με αμμο θαλασσης και το "βρωμικο" νερο της Α/Ο. Το ΣΚ θα κανω μετρησεις με σταγονες pH, GH και KH Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorba_The_Freak 3 Φεβρουαρίου 2010 Author #69 Share 3 Φεβρουαρίου 2010 Καλή αρχή και μην ξεχάσεις να δώσεις φωτογραφίες στον λαό Τραβαω φωτο σε ολες τις φασεις και θα γινει ολοκληρωμενη παρουσιαση. Προσωπικα, ως αρχαριου στην Αφρικη, το αποτελεσμα μου αρεσει ΠΟΛΥ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
viciouscircle 3 Φεβρουαρίου 2010 #70 Share 3 Φεβρουαρίου 2010 Well done! Με λίγη υπομονή θα ανέβει μόνο τους το pH αν και προσωπικά το θεωρώ μια χαρά για τα συγκεκριμένα ψάρια, δεν έχουν τέτοιες παραξενιές, καλό φαγάκι και καθαρό νεράκι και τα άλλα έρχονται. Για δώσε και καμιά φώτο με rockscape. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorba_The_Freak 3 Φεβρουαρίου 2010 Author #71 Share 3 Φεβρουαρίου 2010 Well done! Με λίγη υπομονή θα ανέβει μόνο τους το pH αν και προσωπικά το θεωρώ μια χαρά για τα συγκεκριμένα ψάρια, δεν έχουν τέτοιες παραξενιές, καλό φαγάκι και καθαρό νεράκι και τα άλλα έρχονται. Για δώσε και καμιά φώτο με rockscape. Μεσα στο Σαββατοκυριακο θα γινει πληρης παρουσιαση. Εχθες εβαλα και τα σαλιγγαρια... Το ξερω οτι οι τιμες ειναι πιθανοτατα ΟΚ, αλλα αυτο που με ενδιαφερει ειναι να ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ωστε να μην μεταβαλλονται αισθητα μετα την εισαγωγη των ψαριων... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 3 Φεβρουαρίου 2010 #72 Share 3 Φεβρουαρίου 2010 Μεσα στο Σαββατοκυριακο θα γινει πληρης παρουσιαση. Εχθες εβαλα και τα σαλιγγαρια... Το ξερω οτι οι τιμες ειναι πιθανοτατα ΟΚ, αλλα αυτο που με ενδιαφερει ειναι να ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ωστε να μην μεταβαλλονται αισθητα μετα την εισαγωγη των ψαριων... Tι σαλιγκάρια εβαλες γιωργο?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorba_The_Freak 3 Φεβρουαρίου 2010 Author #73 Share 3 Φεβρουαρίου 2010 Κατεψηγμενα απο carrefour... Μεγαλα και ομορφα. Και με βουτηρο και σκορδο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 3 Φεβρουαρίου 2010 #74 Share 3 Φεβρουαρίου 2010 Tι σαλιγκάρια εβαλες γιωργο?? Κοχλιους Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 3 Φεβρουαρίου 2010 #75 Share 3 Φεβρουαρίου 2010 Κοχλιους Ρε σεις!!! Απο τα μουτρα με πειρατε!!! Εννοω... απο την αγορα στην αθηνα που εχει κατι τεραστιους? Απο παραγγελεια απο νετ?? Αλλα τελικα απαντησε.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος