skulvaliris 21 Ιανουαρίου 2010 #1 Share 21 Ιανουαρίου 2010 (edited) Γεια σας ξαφνικα ειδα στο ενυδρειο μου και γεμιζε πολυ καφε αλγη...θελω την βοηθεια σας απ'ολους που εχουν καταφερει και την αφαιρεσουν...δειτε τις φωτογραφιες και πειτε μου τιν γνωμη σας... Έγινε επεξεργασία 21 Ιανουαρίου 2010 - skulvaliris Link to comment Share on other sites More sharing options...
costas21 21 Ιανουαρίου 2010 #2 Share 21 Ιανουαρίου 2010 (edited) Καλημέρα φίλε μου και καλώς όρισες... Φαίνεται για διατομική άλγη που εμφανίζεται συνήθως σε ''καινούργια'' ενυδρεία ή σε ενυδρεία με ''περίεργες'' τιμές, συνήθως εξαφανίζεται όπως εμφανίστικε αρκεί όλα να πηγαίνουν καλά... Δώσε λίγες πληροφορίες για το συστημά σου...φίλτρα, λίτρα,εξοπλισμός,μετρήσεις πόσο καιρό τρέχει... Έγινε επεξεργασία 21 Ιανουαρίου 2010 - costas21 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Big Blue 21 Ιανουαρίου 2010 #3 Share 21 Ιανουαρίου 2010 Καλημέρα φίλε μου και καλώς όρισες... Φαίνεται για διατομική άλγη που εμφανίζεται συνήθως σε ''καινούργια'' ενυδρεία ή σε ενυδρεία με ''περίεργες'' τιμές, συνήθως εξαφανίζεται όπως εμφανίστικε αρκεί όλα να πηγαίνουν καλά... Δώσε λίγες πληροφορίες για το συστημά σου...φίλτρα, λίτρα,εξοπλισμός,μετρήσεις πόσο καιρό τρέχει... Απο λίγο έως πολύ όλοι μας περάσαμε απο αυτό το πρόβλημα.Το καλό είναι ότι με την καφέ άλγη,όταν την ξεπεράσεις και κρατάς τις σωστές συνθήκες δεν θα την ξαναδείς ποτέ. Χρειαζόμεστε να γίνεις περισσότερο αναλυτικός σχετικά με το ενυδρείο σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος