mentor50 20 Ιανουαρίου 2010 #1 Share 20 Ιανουαρίου 2010 ΦΙλοι μου συνχομπυστες η ερωτηση μου ειναι η εξης: Εχω καποια κομματια σταλακτιτες και σκευτωμαι να τα βαλω στο ενυδρειο μου (120Χ40Χ50)μπορω?Ξερω οτι ειναι ασβεστολιθικες και τα ψαρακια που εχω ειναι Γκαμπυ και Μολλυ Μπαλλουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilouvatar 20 Ιανουαρίου 2010 #2 Share 20 Ιανουαρίου 2010 οι σταλακτίτες, εκτός από το ανθρακικό ασβέστιο, περιέχουν και διάφορα οξείδια μετάλλων... έχουν κάποιο χρώμα? (εννοώ κάποιο άλλο από το χαρακτηριστικό χρώμα του ασβεστολίθου...πχ.κόκκινο...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mentor50 20 Ιανουαρίου 2010 Author #3 Share 20 Ιανουαρίου 2010 οι σταλακτίτες, εκτός από το ανθρακικό ασβέστιο, περιέχουν και διάφορα οξείδια μετάλλων... έχουν κάποιο χρώμα? (εννοώ κάποιο άλλο από το χαρακτηριστικό χρώμα του ασβεστολίθου...πχ.κόκκινο...) Εχουν ασπρο χρωμα και τιποτα αλλο Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilouvatar 20 Ιανουαρίου 2010 #4 Share 20 Ιανουαρίου 2010 Εχουν ασπρο χρωμα και τιποτα αλλο οκ! συνήθως όταν οι σταλακτίτες έχουν κάποια ποσότητα μετάλλων, παίρνουν χαρακτηριστικό χρώμα... λογικά αυτός που έχεις θα είναι "καθαρός". μπορείς να ανεβάσεις μία φωτογραφία? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorba_The_Freak 20 Ιανουαρίου 2010 #5 Share 20 Ιανουαρίου 2010 (edited) Συγνώμη αλλα που βρισκει καποιος σταλακτιτη? Έγινε επεξεργασία 20 Ιανουαρίου 2010 - Zorba_The_Freak Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilouvatar 20 Ιανουαρίου 2010 #6 Share 20 Ιανουαρίου 2010 Συγνώμη αλλα που βρισκει καποιος σταλακτιτη? βασικά σε σπήλαια...(με την στενή έννοια του όρου "σταλακτίτης") αλλά υπάρχουν κάποια ανθρακικά ορυκτά τα οποία εμφανίζονται σε σταλακτιτοειδή μορφή (πχ αραγωνίτης) Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 20 Ιανουαρίου 2010 #7 Share 20 Ιανουαρίου 2010 βασικά σε σπήλαια...(με την στενή έννοια του όρου "σταλακτίτης") αλλά υπάρχουν κάποια ανθρακικά ορυκτά τα οποία εμφανίζονται σε σταλακτιτοειδή μορφή (πχ αραγωνίτης) Γεια σου φιλε γεωλογε!!! Παντως... το να σπασεις ενα σταλακτητη,.... για να τον παρεις.... ειναι παρανομο!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mentor50 20 Ιανουαρίου 2010 Author #8 Share 20 Ιανουαρίου 2010 Γεια σου φιλε γεωλογε!!! Παντως... το να σπασεις ενα σταλακτητη,.... για να τον παρεις.... ειναι παρανομο!!! [/quot Εγω παιδια τον βρηκα πεταμενο στην χωματερη οταν πηγα να πεταξω σκουπιδια (πριν δυο χρονια περοπου) Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 20 Ιανουαρίου 2010 #9 Share 20 Ιανουαρίου 2010 Πιαστε τον!!! Αυτος το εκανε!!! Το ειδε με το σφυρι και το καλεμι!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilouvatar 21 Ιανουαρίου 2010 #10 Share 21 Ιανουαρίου 2010 Γεια σου φιλε γεωλογε!!! Παντως... το να σπασεις ενα σταλακτητη,.... για να τον παρεις.... ειναι παρανομο!!! το γνωρίζω... γιαυτό και είπα "με την στενή έννοια του όρου..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος