delta66 2 Φεβρουαρίου 2010 #126 Share 2 Φεβρουαρίου 2010 Πότε θα μας πείτε τι φωτογραφίες θα χρησιμοποιήσετε; Οταν θα βγαινουν στο φορουμ τα προφιλ θα βλεπετε Link to comment Share on other sites More sharing options...
miltosbitoulis2 3 Φεβρουαρίου 2010 #127 Share 3 Φεβρουαρίου 2010 Υπάρχει κάποιο ποστ όπου μπορούμε να μαθαίνουμε τα προφίλ που ενημερώνονται...? Είναι χρονοβόρο να ψάχνουμε όλα τα προφίλ για να δούμε ποια έχουν ενημερωθεί... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 3 Φεβρουαρίου 2010 Author #128 Share 3 Φεβρουαρίου 2010 Υπάρχει κάποιο ποστ όπου μπορούμε να μαθαίνουμε τα προφίλ που ενημερώνονται...? Είναι χρονοβόρο να ψάχνουμε όλα τα προφίλ για να δούμε ποια έχουν ενημερωθεί... Αυτή τη στιγμή είμαστε στη φάση του σχεδιασμού πέραν του ότι προχωράνε τα προφίλ. Φυσικά και θα ενημερωθείτε, απλά πρέπει πρώτα να γίνουν άλλα πράγματα... Λιαν συντόμως θα έχετε νέα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koing Koing 3 Φεβρουαρίου 2010 #129 Share 3 Φεβρουαρίου 2010 Αληθεια πως λεγεται αυτό το ψαρι επιστημονικά; Αυτο ειναι το ψαρακι Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 6 Φεβρουαρίου 2010 Author #130 Share 6 Φεβρουαρίου 2010 Ζητάμε φωτογραφίες από: Corydoras trilineatus Ξιφοφόρο Clown loach Bleeding Heart Tetra (Ματωμένες καρδιές) Και φυσικά ότι άλλο έχετε πχ Μονομάχους, Common Pleco, Καρδινάλιους, Νέον κλπ κλπ Link to comment Share on other sites More sharing options...
kwstas_original 6 Φεβρουαρίου 2010 #131 Share 6 Φεβρουαρίου 2010 Ζητάμε φωτογραφίες από: Corydoras trilineatus Ξιφοφόρο Clown loach Bleeding Heart Tetra (Ματωμένες καρδιές) Και φυσικά ότι άλλο έχετε πχ Μονομάχους, Common Pleco, Καρδινάλιους, Νέον κλπ κλπ ...και blackghost! Link to comment Share on other sites More sharing options...
despina 6 Φεβρουαρίου 2010 #132 Share 6 Φεβρουαρίου 2010 Ελπιζω να προλαβα την διορια για τις φωτο , παιδια!διαφορετικα .....ζητω συγνωμη,αλλα μπηκα και γω στον πειρασμο να σας στειλω τις δικες μου πρωτον γιατι μου βγηκε η ψυχη να τις βγαλω (κουνιουνται πολυ τα ατιμα)και δευτερον γιατι το στησιμο αυτου του μικρου ενυδρειου το χρωσταω ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στο Aquazone και σε οσα διαβασα!!!!θελω λοιπον να μοιραστω μαζι σας τα καμαρια μου!.το πρωτο ειναι κοριτσι,και το δευτερο αγορι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
despina 6 Φεβρουαρίου 2010 #133 Share 6 Φεβρουαρίου 2010 Ελπιζω να προλαβα την διορια για τις φωτο , παιδια!διαφορετικα .....ζητω συγνωμη,αλλα μπηκα και γω στον πειρασμο να σας στειλω τις δικες μου πρωτον γιατι μου βγηκε η ψυχη να τις βγαλω (κουνιουνται πολυ τα ατιμα)και δευτερον γιατι το στησιμο αυτου του μικρου ενυδρειου το χρωσταω ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στο Aquazone και σε οσα διαβασα!!!!θελω λοιπον να μοιραστω μαζι σας τα καμαρια μου!.το πρωτο ειναι κοριτσι,και το δευτερο αγορι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoskon 15 Φεβρουαρίου 2010 #134 Share 15 Φεβρουαρίου 2010 (edited) Μια παλιά φωτογραφία από τον Ancistrus Sp.3 μου. Είναι τραβηγμένη με κινητό. Επίσης παλιά φωτογραφία με ένα θηλυκό Nannostomus beckfordi. Ακολουθούν 2 παλιές φωτογραφίες από τα Corydoras Rabauti μου. Έγινε επεξεργασία 15 Φεβρουαρίου 2010 - nikoskon Link to comment Share on other sites More sharing options...
tags 16 Απριλίου 2010 #135 Share 16 Απριλίου 2010 Μερικά Pleco Baryancistrus sp. (L018) Gold Nugget Pleco Peckoltia sp. (L134) Leopard Frog Pleco Panaque sp. (L204) Flash Pleco Hemiancistrus sp. (L128) Blue Phantom Pleco Link to comment Share on other sites More sharing options...
tags 16 Απριλίου 2010 #136 Share 16 Απριλίου 2010 Bumble Bee Goby Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΣΙΟΝΟΓΛΟΥ ΣΤΑΥΡΟΣ 16 Απριλίου 2010 #137 Share 16 Απριλίου 2010 Αυτό: ___________.bmp Link to comment Share on other sites More sharing options...
akkornteon 16 Απριλίου 2010 #138 Share 16 Απριλίου 2010 πολύ ωραίος καρδινάλιος! μπράβο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
skamanakos 16 Απριλίου 2010 #139 Share 16 Απριλίου 2010 Αυτος ειναι ο πλεκο που ειχα πριν λιγο καιρο.Μεγαλωσε πολυ και τον εδωσα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannis_4 16 Απριλίου 2010 #140 Share 16 Απριλίου 2010 Ωραια δουλεια απο ολους!!! Δεν ξερω να θελετε να βαλετε καμια red cherry αλλα επειδη εβγαλα μια ωραια φωτο(καταλαθος) θα την ανεβασω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delta6 16 Απριλίου 2010 #141 Share 16 Απριλίου 2010 Bumble Bee Goby Ωραίος... Έχω αρχίσει τώρα τελευταία να καλοβλέπω αυτά τα ψαράκια... Μήπως ήρθε η ώρα για υφάλμυρο??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
aquarium_9 17 Απριλίου 2010 #142 Share 17 Απριλίου 2010 Λοιπον!! Ας ανεβασω και εγω το μοναδικο αρσενικο guppy μου!!! Ελπιζω να σας αρεσουν!! Οριστε οι φωτογραφιες!! : Link to comment Share on other sites More sharing options...
aquarium_9 18 Απριλίου 2010 #143 Share 18 Απριλίου 2010 Λοιπον οριστε οι φωτογραφιες που σας ελεγα... Ελπιζω να μπορει να προστεθει εστω μια στο προφιλ!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tags 21 Απριλίου 2010 #144 Share 21 Απριλίου 2010 Ωραίος... Έχω αρχίσει τώρα τελευταία να καλοβλέπω αυτά τα ψαράκια... Μήπως ήρθε η ώρα για υφάλμυρο??? Τα δικά μου τα είχα σε γλυκό νερό. Ρίξε μια ματιά εδώ http://www.aquazone.gr/forums/index.php?sh...c=15610&hl= Link to comment Share on other sites More sharing options...
aquarium_9 24 Απριλίου 2010 #145 Share 24 Απριλίου 2010 Τελικα δεν μπαινουν τα ψαρακια μου στο προφιλ ε??? :thumbup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 24 Απριλίου 2010 Author #146 Share 24 Απριλίου 2010 Τελικα δεν μπαινουν τα ψαρακια μου στο προφιλ ε??? :thumbup: :thumbup: Το ψαράκι σου είναι όμορφο, αλλά οι φωτογραφίες είναι θολές και δεν δέχονται επιδιόρθωση. Μην απελπίζεσαι. Λίαν συντόμως θα έχεις την ευκαιρία σου να ξαναποστάρεις φωτογραφίες γκάπυ για το προφίλ. Ετοιμάζεται κάτι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος