stormtrooper 20 Ιανουαρίου 2010 #1 Share 20 Ιανουαρίου 2010 (edited) Αγαπητοί συμφορουμίτες και συνχομπίστες Η ομάδα του AquaZone βρίσκεται ήδη στη διαδικασία αναβάθμισης του Fish Index για τα προφίλ των ψαριών. Καθημερινά γίνονται προσπάθειες από όλους μας για να μπορέσουμε να έχουμε τις καλύτερες δυνατές πληροφορίες για τα ψάρια μας και τον σωστό τρόπο διατήρησής τους. Στην παρούσα φάση έχουν ήδη γίνει αναβαθμίσεις σε κάποια προφίλ και φυσικά θα υπάρξει και συνέχεια: Paracheirodon axelrodi (Schultz, 1956 ) Chromobotia macracanthus (Bleeker, 1852) Xiphophorus hellerii (Heckel, 1848) Corydoras trilineatus (Cope, 1872) Carassius auratus auratus (Linnaeus, 1758) Astronotus ocellatus (Agassiz, 1831) Balantiocheilos melanopterus, Barbus melanopterus, Puntius melanopterus (Bleeker, 1851) Trigonostigma Heteromorpha (Duncker 1904) Hypancistrus zebra (Isbrucker & Nijssen, 1991) Όπως θα δείτε και στα παραπάνω προφίλ, τα περισσότερα δεν έχουν φωτογραφίες. Αυτό που θα θέλαμε από εσάς είναι η συμμετοχή σας και η βοήθειά σας σε αυτό το θέμα. Οι φωτογραφίες που ζητάμε στη παρούσα φάση είναι από τα παρακάτω είδη: Corydoras trilineatus Xiphophorus hellerii (ξιφοφόροι) Clown loach (κλουνόψαρα) Cardinal Tetra (καρδινάλιοι) Silver Shark (ασημένιος καρχαρίας) Harlequin Rasbora (αρλεκίνοι) Common Pleco Corydoras Aeneus (Bronze) Ancistrus sp.3 Chinese Algae Eater (CAE) Pangasius (ελπίζω να μην έχετε να μας δώσετε πολλές ) Χρυσόψαρα Bleeding Heart Tetra Black neon tetra Guppies (Γκάπυ) Οι φωτογραφίες που θα προτιμηθούν είναι αυτές που θα έχουν όσο το δυνατό καλύτερη εστίαση και σωστό (βιοτοπικό) διάκοσμο για φόντο. Περιορισμός στο νούμερο των φωτογραφιών δεν υπάρχει, αλλά φυσικά θα επιλεχθούν οι πιο χαρακτηριστικές σε κάθε περίπτωση. Περιμένουμε τα Upload σας και εύχομαι να μας φέρετε σε δύσκολη θέση στο να επιλέξουμε τις καλύτερες φωτογραφίες μεταξύ πολλών καλών * Το χρονικό περιθώριο για τις παραπάνω φωτογραφίες είναι μέχρι το τέλος του μήνα (Κυριακή 31/1/2010) Έγινε επεξεργασία 23 Ιανουαρίου 2010 - stormtrooper Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raven 20 Ιανουαρίου 2010 #2 Share 20 Ιανουαρίου 2010 Eχω καποιες φωτογραφιες απο Trigonostigma heteromorpha .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 20 Ιανουαρίου 2010 Author #3 Share 20 Ιανουαρίου 2010 ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕΣ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kwstas_original 20 Ιανουαρίου 2010 #4 Share 20 Ιανουαρίου 2010 Αλεξ μονο να σε χειροκροτησει μπορει καποιος...και για τις φωτογραφιες...φοβερες! και οποιος αλλος εχει κατι ειναι ευπροσδεκτος να το μοιραστει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koing Koing 20 Ιανουαρίου 2010 #5 Share 20 Ιανουαρίου 2010 (edited) Παω να βγαλω τον Common... Εdit...Το απογευμα θα γινει η φωτογραφιση γιατι μου κανει τον δυσκολο... Έγινε επεξεργασία 20 Ιανουαρίου 2010 - Koing Koing Link to comment Share on other sites More sharing options...
G_lantern 20 Ιανουαρίου 2010 #6 Share 20 Ιανουαρίου 2010 συγχαρητηρια στους υπευθυνους!πολυ καλη δουλεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 20 Ιανουαρίου 2010 #7 Share 20 Ιανουαρίου 2010 Να συμπληρωσω οτι οι φωτογραφιες θα πρεπει να ειναι δικες σας... τραβηγμενες απο εσας... και όχι απο τον ινερνετ. Ευχαριστουμε!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kwstas_original 21 Ιανουαρίου 2010 #8 Share 21 Ιανουαρίου 2010 up! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 21 Ιανουαρίου 2010 Author #9 Share 21 Ιανουαρίου 2010 Παω να βγαλω τον Common... Εdit...Το απογευμα θα γινει η φωτογραφιση γιατι μου κανει τον δυσκολο... Καλή φωτογραφία, αλλά με σχετικά "λάθος" βυθό. Την επεξεργάστηκα λίγο και έβγαλε καλύτερα χρώματα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koing Koing 21 Ιανουαρίου 2010 #10 Share 21 Ιανουαρίου 2010 Καλή φωτογραφία, αλλά με σχετικά "λάθος" βυθό. Την επεξεργάστηκα λίγο και έβγαλε καλύτερα χρώματα... Ωραια την εκανες... Oσο για τον βυθο ειναι ενα απο τα λαθος βηματα μου στο χομπι...Το ψαρι σε λιγες μερες παει σε αλλο ενυδριο...Οποτε πολυ πιθανον να τραβηχθουν φωτογραφιες απο το σωστο περιβαλον...Ισως ομως περασω το οριο των ημερων.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
G_lantern 21 Ιανουαρίου 2010 #11 Share 21 Ιανουαρίου 2010 Ωραια την εκανες... Oσο για τον βυθο ειναι ενα απο τα λαθος βηματα μου στο χομπι...Το ψαρι σε λιγες μερες παει σε αλλο ενυδριο...Οποτε πολυ πιθανον να τραβηχθουν φωτογραφιες απο το σωστο περιβαλον...Ισως ομως περασω το οριο των ημερων.... με τον ρυθμο που προχωρας κωστη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sta8hs000 22 Ιανουαρίου 2010 #12 Share 22 Ιανουαρίου 2010 Up!! Περιμενουμε τις φωτογραφιες σας... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koing Koing 22 Ιανουαρίου 2010 #13 Share 22 Ιανουαρίου 2010 (edited) Προσπαθησα να βγαλω καποιες φωτογραφιες με ποιο φυσικο φωτισμο... Τα αποτελεσματα πιστευω ειναι θετικα αν και μου τα χαλαγε ενα κλαδακι που ειχε μπροστα του Έγινε επεξεργασία 22 Ιανουαρίου 2010 - Koing Koing Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 22 Ιανουαρίου 2010 Author #14 Share 22 Ιανουαρίου 2010 Οι υπόλοιποι??? Δεν έχετε φωτογραφίες? Βγάλτε τα μοντέλα σας στη φόρα!!! Δείξτε μας τα καλούδια σας Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vogias 22 Ιανουαρίου 2010 #15 Share 22 Ιανουαρίου 2010 @Raven απίστευες εικόνες πραγματικα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 22 Ιανουαρίου 2010 Author #16 Share 22 Ιανουαρίου 2010 Έγινε ακόμα μία αναβάθμιση: Pangasius hypophthalmus, Helicophagus hypophthalmus (Sauvage, 1878) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raven 23 Ιανουαρίου 2010 #17 Share 23 Ιανουαρίου 2010 Eγω ειμαι παλι Εχω και κατι παλιες που ειχα τραβηξει με την compact. δεν ειναι πολυ καλες αλλα αν δεν βρεθουν απο αλλα μελη, και σας κανουν ... 1. CAE 2.Corydoras aeneus Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 23 Ιανουαρίου 2010 Author #18 Share 23 Ιανουαρίου 2010 Eγω ειμαι παλι Εχω και κατι παλιες που ειχα τραβηξει με την compact. δεν ειναι πολυ καλες αλλα αν δεν βρεθουν απο αλλα μελη, και σας κανουν ... http://www.aquazone.gr/index.php?ind=fishp...w&iden=1004 Για τα Cory θα αναμένω καθότι θα προτιμούσα κάτι κοπαδιαστό σε άμμο και τα δικά μου με το που με βλέπουν εξαφανίζονται! Αλλά θα τα πιάσω τα άτιμα... Που θα μου πάνε Ευχαριστούμε Αλέξανδρε Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsoum 23 Ιανουαρίου 2010 #19 Share 23 Ιανουαρίου 2010 (edited) Θα προσπαθίσω να φωτογραφίσω τα γκάπυ μου, που είναι σαν να πέρνουν ενδοφλέβια αδρεναλίνη όλη μερα.... Θελετε αρσενικά ή θυληκά ή και τα δύο; Έγινε επεξεργασία 23 Ιανουαρίου 2010 - tsoum Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 23 Ιανουαρίου 2010 Author #20 Share 23 Ιανουαρίου 2010 Θα προσπαθίσω να φωτογραφίσω τα γκάπυ μου, που είναι σαν να πέρνουν ενδοφλέβια αδρεναλίνη όλη μερα.... Θελετε αρσενικά ή θυληκά ή και τα δύο; Και τα δύο για να φανεί η διαφορά! Ευχαριστούμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsoum 23 Ιανουαρίου 2010 #21 Share 23 Ιανουαρίου 2010 (edited) Ok! Θα προσπαθήσω να τις ανεβάσε το συντομότερο δυνατό. Ως αυριο το βράδυ θα τις έχετε Έγινε επεξεργασία 23 Ιανουαρίου 2010 - tsoum Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannhs21 23 Ιανουαρίου 2010 #22 Share 23 Ιανουαρίου 2010 Οριστε και μια παλια φοτο απο τον πλεκο ενος Φιλου μου Αν και ο Διακοσμος δεν νομιζω να ειναι και πολυ καλος... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 23 Ιανουαρίου 2010 Author #23 Share 23 Ιανουαρίου 2010 Οριστε και μια παλια φοτο απο τον πλεκο ενος Φιλου μου Αν και ο Διακοσμος δεν νομιζω να ειναι και πολυ καλος... Στο τέλος θα κριθούν και θα επιλεχθούν οι καλύτερες, εκτός βέβαια κι αν είναι χαρακτηριστικότατες σαν αυτές του Raven Ευχαριστούμε πάντως Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsoum 24 Ιανουαρίου 2010 #24 Share 24 Ιανουαρίου 2010 Λοιπόν πρέπει να μου πληρώσετε τα Lexotanil που πήρα για να ηρεμήσω! Δεν κάθονται με τίποτα ήρεμα τα ψάρια. Ορίστε μερικές φωτογραφίες απο το κινητό μου: Θα ανεβάσω και απο την φωτογραφική μου σε λίγο δεν μπορω να βρω το καλώδιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kwstas_original 24 Ιανουαρίου 2010 #25 Share 24 Ιανουαρίου 2010 ωραιες φωτο! υπαρχει περιπτωση να εχει καποιος δικες του φωτογραφιες με μαυρο μαχαιροψαρο?(black ghost) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος