xxgaitan 19 Ιανουαρίου 2010 #1 Share 19 Ιανουαρίου 2010 (edited) για ρίξτε μια μάτια παιδιά το συγκεκριμένο στην φώτο είναι τέτοιο?? AEOLID NUDIBRANCHS Έγινε επεξεργασία 19 Ιανουαρίου 2010 - xxgaitan Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas disc 19 Ιανουαρίου 2010 #2 Share 19 Ιανουαρίου 2010 καλησπερα φιλε μου,απομακρυνε το τρωει κοραλια συνηθως monti προσεχε μην εχει αφησει αυγα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
xxgaitan 19 Ιανουαρίου 2010 Author #3 Share 19 Ιανουαρίου 2010 καλησπερα φιλε μου,απομακρυνε το τρωει κοραλια συνηθως monti προσεχε μην εχει αφησει αυγα.... κ τι σχήμα να έχουν τα αυγά?βλέπω κάτι σαν κουκούλι πάνω στους βράχους..είναι το 2ο που απομάκρυνα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΑΚΗΣ 19 Ιανουαρίου 2010 #4 Share 19 Ιανουαρίου 2010 Που το βρηκες?Μπορει να ειναι ειδος πχ που τρωει μονο ζωανθιδες. Ψαξε τα κοραλια σου και τις ζωανθιδες σου προσεκτικα και πες μας Link to comment Share on other sites More sharing options...
xxgaitan 19 Ιανουαρίου 2010 Author #5 Share 19 Ιανουαρίου 2010 στα polyps τα έχω εντοπιση,μιας που δεν εχω ακομα κοραλια..το συγκεκριμένο που αφερεθεικε ηταν κολημμενο πάνω στο τζάμι.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΑΚΗΣ 20 Ιανουαρίου 2010 #6 Share 20 Ιανουαρίου 2010 (edited) Aν θες να τα ξεκανεις,βγαλε ολα τα polyps και καντα για 20 λεπτα μπανιο σε νερο οσμωσης ιδιας θερμοκρασιας με το ενυδρειο.Επαναλαμβανεις την διαδικασια μετα απο 2 και 4 μερες για να σκοτωσεις και οσα βγηκαν απο αυγα(το γλυκο βερο δεν σκοτωνει τα αυγα) και εισαι ΟΚ. Εννοειται,οτι βρεις στα τζαμια το μαζευεις. Έγινε επεξεργασία 20 Ιανουαρίου 2010 - ΑΚΗΣ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος