@@nikos@@ 18 Ιανουαρίου 2010 #1 Share 18 Ιανουαρίου 2010 Εχω μια αλγη στο ενυδρειο μου που δεν την βρησκω πουθενα...Τι αλγη μπορει να ειναι που οταν την αγκιζουν τα σαλιγκαρια κλεινονται μεσα στο καβουκι τους λες και τα τσιμπαει κατι?????? Περιπου ειναι σαν το σκιτσο... Και στην φωτο φαινετε λιγο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Churu 18 Ιανουαρίου 2010 #2 Share 18 Ιανουαρίου 2010 Αν μπορεις να μας δειξεις με ενα βελος στη φωτο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
viciouscircle 18 Ιανουαρίου 2010 #3 Share 18 Ιανουαρίου 2010 http://www.aquazone.gr/forums/index.php?sh...mp;#entry314108 Link to comment Share on other sites More sharing options...
@@nikos@@ 19 Ιανουαρίου 2010 Author #4 Share 19 Ιανουαρίου 2010 Μου ελισες τρεις αποριες σε 1!!! Ευχαριστω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
@@nikos@@ 19 Ιανουαρίου 2010 Author #5 Share 19 Ιανουαρίου 2010 Μια παρατηρηση που εκανα απο καιρο! Υδρα ειχε εμφανιστει και στα δυο μου ενυδρεια ταυτοχρονα αλλα μολις θυμηθηκα οτι αυτο εγινε απο την μερα που εριξα λιπασμα seashem flourishe potassium! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitrig 20 Ιανουαρίου 2010 #6 Share 20 Ιανουαρίου 2010 Μια παρατηρηση που εκανα απο καιρο! Υδρα ειχε εμφανιστει και στα δυο μου ενυδρεια ταυτοχρονα αλλα μολις θυμηθηκα οτι αυτο εγινε απο την μερα που εριξα λιπασμα seashem flourishe potassium! Καμία σχέση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
@@nikos@@ 21 Ιανουαρίου 2010 Author #7 Share 21 Ιανουαρίου 2010 Γιατι τοτε εμφανιστηκε ταυτοχρονα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
viciouscircle 21 Ιανουαρίου 2010 #8 Share 21 Ιανουαρίου 2010 Δύσκολο να επιβιώσει το οτιδήποτε μέσα σε πυκνό λίπασμα, άσε που όλα αυτά γίνονται σε εργαστήρια με χρήση χημικών, ο οποιοσδήποτε οργανισμός δεν κολλάει πουθενά σε τέτοια σκευάσματα, αν μου έλεγες για χαλίκι εκεί ναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος