amorealex 28 Φεβρουαρίου 2010 #101 Share 28 Φεβρουαρίου 2010 Με γεια τα κοραλλάκια σου. Ο Sohal πως τα πάει με το λευκόστερνο? Μπήκαν και οι 2 μαζί στο ενυδρείο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
geos3 28 Φεβρουαρίου 2010 Author #102 Share 28 Φεβρουαρίου 2010 Με γεια τα κοραλλάκια σου. Ο Sohal πως τα πάει με το λευκόστερνο? Μπήκαν και οι 2 μαζί στο ενυδρείο? Σε ευχαριστω φιλε μου.Ναι μπηκαν μαζι στο ενυδρειο αφου ειχαν ηδη κανει παρεα λιγες μερες σε αλλο ενυδρειο πριν μπουν στο δικο μου.Πλεον δεν εχουν κανενα θεμα και τα πανε μια χαρα.Το μονο θεμα που αντιμετωπιζει ο καημενος ο λευκοστερνος ειναι οτι δεν προλαβαινει να φαει και πολυ γιατι με το που πεφτει το φαγητο μεσα παει ο αλλος ο λεβεντης τρεχοντας και το χλαπακιαζει ολο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NAVY 28 Φεβρουαρίου 2010 #103 Share 28 Φεβρουαρίου 2010 Φιλε μου Γιωργο,το ενυδρειο πρεπει να στοκαριστει σιγα σιγα.................. δηλαδή όπως στοκάρισες εσύ το δικό σου. ???..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 28 Φεβρουαρίου 2010 #104 Share 28 Φεβρουαρίου 2010 δηλαδή όπως στοκάρισες εσύ το δικό σου. ???..... Γι'αυτο ρε κουμπαρε εβαλα το χαμογελακι διπλα........αφου εγω ειμαι χειροτερος.................. Link to comment Share on other sites More sharing options...
panosk 28 Φεβρουαρίου 2010 #105 Share 28 Φεβρουαρίου 2010 Πολύ ωραία χρώματα τα κοράλλια σου Γιώργο , γρήγορα να τα δεις να μεγαλώνουν .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
james4784 19 Δεκεμβρίου 2010 #106 Share 19 Δεκεμβρίου 2010 καλη συνεχεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος