delta66 25 Ιανουαρίου 2010 #51 Share 25 Ιανουαρίου 2010 μήπως υπερβάλλεται σε μερικά θέματα?αν είναι και επρόκειτο να δημιουργήσω πρόβλημα να το σταματήσουμε εδώ και να κλείσει το θέμα? Η καταθεση αντιθετων αποψεων δεν ειναι απαγορευτικη, ιδιως σε ενα τετοιο θεμα που εμπεριεχει κοστος και ζημια για τον χρηστη.Με επιχειρηματα συνεχιζεται η συζητηση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
viciouscircle 25 Ιανουαρίου 2010 #52 Share 25 Ιανουαρίου 2010 (edited) Να αναφέρω οτι χρησιμοποιώ τη logo 1000 γιατί εγγυάται ελάχιστη συστολή κατά το στέγνωμα. Έγινε επεξεργασία 25 Ιανουαρίου 2010 - viciouscircle Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 25 Ιανουαρίου 2010 #53 Share 25 Ιανουαρίου 2010 Να αναφέρω οτι χρησιμοποιώ τη logo 1000 γιατί εγγυάται ελάχιστη συστολή κατά το στέγνωμα. Η οποια εχει 3€ το σωληναριο!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
viciouscircle 25 Ιανουαρίου 2010 #54 Share 25 Ιανουαρίου 2010 Η οποια εχει 3€ το σωληναριο!!! Από που ρε παλικάρι? Εγώ από Αθηνάς 4.80. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 26 Ιανουαρίου 2010 #55 Share 26 Ιανουαρίου 2010 Από που ρε παλικάρι? Εγώ από Αθηνάς 4.80. Στον πειραια.... Οπως ανεβαινεις την Αιτωλικού για Νικαια-Κερατσινι.... μολις περάσεις τις γραμμές του τραίνου.... μετα απο 50-100 μετρα ειναι ενα μαγαζί... λεγεται μαστορέματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
divemaster 26 Ιανουαρίου 2010 Author #56 Share 26 Ιανουαρίου 2010 και 2 σιλικόνες που μπορείς να χρησιμοποιήσεις είναι αυτές logo 1000 και αυτή http://www.noventa.gr/0010000255 εγώ την δεύτερη στα 6 ευρό το τεμάχιο η περιοχή μου δεν έχει πολλές επιλογές τιμής σε αυτά την παραγγέλνω και μου την φέρνουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΟΥΜΑΝ 31 Ιανουαρίου 2010 #57 Share 31 Ιανουαρίου 2010 δικια μου πρωσοπικη γνωμη παντος, οπως και να κοληθουν τα τζαμια με τον ενα ή τον δεύτερο τροπο ,μια χαρα θα ειναι και δεν θα εχουν κανενα προβλημα, χωρις να επιρεασω κανεναν εγω το 700αρι θα τα κολισω ολα μαζι για να στεγνωσει ομοιομορφα,,, οτι συστολη θα κανει ρε παιδια θα την ξερασει απο εξω ...... παντα δικια μου γνωμη χωρις να θελω να επιρεασω κανεναν,,, εκτος και αν μου αποδειξει κανενας με σωστα επιχιριματα πως πρεπει να γινει σε 2 βηματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
divemaster 31 Ιανουαρίου 2010 Author #58 Share 31 Ιανουαρίου 2010 δικια μου πρωσοπικη γνωμη παντος, οπως και να κοληθουν τα τζαμια με τον ενα ή τον δεύτερο τροπο ,μια χαρα θα ειναι και δεν θα εχουν κανενα προβλημα, χωρις να επιρεασω κανεναν εγω το 700αρι θα τα κολισω ολα μαζι για να στεγνωσει ομοιομορφα,,, οτι συστολη θα κανει ρε παιδια θα την ξερασει απο εξω ...... παντα δικια μου γνωμη χωρις να θελω να επιρεασω κανεναν,,, εκτος και αν μου αποδειξει κανενας με σωστα επιχιριματα πως πρεπει να γινει σε 2 βηματα εγώ ότι έχω να πω το είπα στο θέμα αυτού περί κοντρόν ο καθένας κάνει ότι νομίζει καλύτερα η παρουσίαση είναι αυτή και η γνώμες άλλον εδώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ErnieBall 3 Φεβρουαρίου 2010 #59 Share 3 Φεβρουαρίου 2010 Εμενα θα μου πει καποιος που μπορω να παρω μια προσφορα για DIΥ ενυδρειο? γιατι για να το φτιαξω εγω.. δε το βλεπω.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 3 Φεβρουαρίου 2010 #60 Share 3 Φεβρουαρίου 2010 Εμενα θα μου πει καποιος που μπορω να παρω μια προσφορα για DIΥ ενυδρειο? γιατι για να το φτιαξω εγω.. δε το βλεπω.. Πηρες τηλεφωνο κανενα καταστημα να κανεις ερυενα αγορας?http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showforum=102 Link to comment Share on other sites More sharing options...
manolis1612 4 Φεβρουαρίου 2010 #61 Share 4 Φεβρουαρίου 2010 απο οτι καταλαβα και ειδα ο πατος του ενυδρειου ειναι εξωτερικος . γιατι εξωτερικος και οχι εσωτερικος? τι κερδιζεις κανοντας τον εξωτερικο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
divemaster 7 Φεβρουαρίου 2010 Author #62 Share 7 Φεβρουαρίου 2010 απο οτι καταλαβα και ειδα ο πατος του ενυδρειου ειναι εξωτερικος . γιατι εξωτερικος και οχι εσωτερικος? τι κερδιζεις κανοντας τον εξωτερικο? αν τον κάνεις εσωτερικό είναι ότι πρώτον κολλώντας τα πλαϊνά θα το κολλήσεις και στον πάγκο μαζί οπότε θα έχεις ένα ωραίο παγκοενυδρείο και επίσης τα πλαϊνά κρατάνε τον πάτο στο να μην κάνει καμπύλη αν δεν υπάρχουν πλαϊνά να κρατάνε τον πάτο θα καταπονείτε πολύ η σιλικόνη με αποτέλεσμα να ξεκολλήσει γιατί κανένα έπιπλο δεν είναι απόλυτα ίσιο όπως το κρύσταλλο και με τον καιρό καταπονείται από το βάρος Link to comment Share on other sites More sharing options...
divemaster 16 Φεβρουαρίου 2010 Author #63 Share 16 Φεβρουαρίου 2010 οποιος είναι και θέλει έχω και άκρες για καπάκια και άκρες για led αλλά σε πμ αν επιθυμεί ολόκληρο ενυδρείο με φώτα καπάκι κομπλέ για να δώσω συγκεκριμένες διαστάσεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
divemaster 24 Μαρτίου 2010 Author #64 Share 24 Μαρτίου 2010 Εμενα θα μου πει καποιος που μπορω να παρω μια προσφορα για DIΥ ενυδρειο? γιατι για να το φτιαξω εγω.. δε το βλεπω.. μιλαμε σε ΠΜ αν θελεισ να σου δοσω προσφορα και επισισ εχω κανει σινενοιση ο τζαμάς μου να κάνει καλύτερες τιμές για το Aquazone οπότε μας συμφέρει. για ένα ενυδρείο κομπλέ με καπάκι και φωτισμό μπορώ να βοηθήσω Link to comment Share on other sites More sharing options...
KATIR 25 Μαρτίου 2010 #65 Share 25 Μαρτίου 2010 θα σταθω μοο στην παρουσιαση που ειναι παρα πολυ καλη!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
divemaster 27 Μαρτίου 2010 Author #66 Share 27 Μαρτίου 2010 θα σταθω μοο στην παρουσιαση που ειναι παρα πολυ καλη!! να είσαι καλά Link to comment Share on other sites More sharing options...
jumaru82 27 Μαρτίου 2010 #67 Share 27 Μαρτίου 2010 Η παρουσιαση ειναι αρκετα καλη και χρησιμη για ολους τους hobbiestes αλλα νομιζω οτι σιγα σιγα ξεφευγει και γινετε διαφημιση οποτε αν ειναι να συνεχισετε καλω ειναι να ανοιχτη ενα θεμα στα ...μαγαζια!!! Αν ειναι να μεινουμε στη παρουσιασει και σε παρατηρησεις για το καλο ολων αν συνεχισουμε!! Συνχωρεστεμε αλλα απλα λεω τη ταπεινη μου αποψη!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
divemaster 27 Μαρτίου 2010 Author #68 Share 27 Μαρτίου 2010 (edited) θα το κοιτάξω φίλε μου αλλά πολλά παιδιά με ρώτησαν αν μπορεί να κάνει καλύτερη προσφορά ο τζαμάς μου για το ΑΖ έπρεπε να το αναφέρω και λόγο ότι έψαξα και βρήκα συμφέρουσες τιμές πάντα για το ΑΖ και σε φωτισμό πάλι έπρεπε να το αναφέρω οπότε εφόσον βαδίζουμε σε ολοκληρωτική κατασκευή ενυδρείου με την πρώτη ευκαιρία θα μου υποδείξουν τα παιδιά αν και εφόσον θέλουν να ανοίξουμε ένα θέμα σε συνδυασμό καλύτερον τιμών μαζί με την εργασία την δική μου να κατασκευάζονται ενυδρεία στης διαστάσεις που ζητάνε οι hobbiestes και θα σιμφερει Έγινε επεξεργασία 27 Μαρτίου 2010 - divemaster Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 27 Μαρτίου 2010 #69 Share 27 Μαρτίου 2010 Απο εδω και περα οτι εχει να κανει με παραγγελίες, τιμες κλπ, να γινεται με ΠΜ ή στις αγγελιες. Ευχαριστω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
divemaster 27 Μαρτίου 2010 Author #70 Share 27 Μαρτίου 2010 Απο εδω και περα οτι εχει να κανει με παραγγελίες, τιμες κλπ, να γινεται με ΠΜ ή στις αγγελιες. Ευχαριστω. σεβαστό Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest orck 27 Μαρτίου 2010 #71 Share 27 Μαρτίου 2010 απο οτι καταλαβα και ειδα ο πατος του ενυδρειου ειναι εξωτερικος . γιατι εξωτερικος και οχι εσωτερικος? τι κερδιζεις κανοντας τον εξωτερικο? Δεν θυμαμαι ποτε κανεις να προτεινει αλλιως τον πατο, σε οτιδηποτε εχω δει παντα τα πλαινα τζαμια πατανε πανω στον πατο και ποτε δεν ειναι κολημενα διπλα του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ageliko445 7 Απριλίου 2010 #72 Share 7 Απριλίου 2010 ισως πολλοι κολλανε τις κοντρες σε 2 βηματα γιατι ετσι δημιουργουντε συστολες 2 ταχυτητων Link to comment Share on other sites More sharing options...
divemaster 22 Απριλίου 2010 Author #73 Share 22 Απριλίου 2010 πρώτη δευτέρα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
τζιμακος 23 Σεπτεμβρίου 2010 #74 Share 23 Σεπτεμβρίου 2010 εχω μια ερωτηση...μηπως αν εβαζες στα τζαμια την ωρα της κολλησης σφηχτηρες για να πατησει καλητερα η κολλα θα ηταν πιο γερη η κολληση? Link to comment Share on other sites More sharing options...
τζιμακος 23 Σεπτεμβρίου 2010 #75 Share 23 Σεπτεμβρίου 2010 επισης τα 2 πλαινα κομματια γιατι ειναι 0,49 και δεν ειναι 0,50?υπαρχει καποιος λογος γι'αυτο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος