printioa 28 Ιανουαρίου 2010 #26 Share 28 Ιανουαρίου 2010 ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ....υψηλο ποσοστο βιωσιμοτητας μεχρι εδω. ποτε θα βγαλεις τους γονεις απο μεσα? και παλι μπραβο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yiannis59 28 Ιανουαρίου 2010 Author #27 Share 28 Ιανουαρίου 2010 ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ....υψηλο ποσοστο βιωσιμοτητας μεχρι εδω. ποτε θα βγαλεις τους γονεις απο μεσα? και παλι μπραβο Οταν θα εχω χωρο για την επομενη γεννα (ποια επομενη δηλαδη που εχω αλλα τρια ζευγαρια με μωρα) τα ατιμα μολις βγαλω τα μικρα ξαναγεννουν και εχω πήξει 7 ενυδρεια σε λιγο θα με βγαλει στον κηπο η παντοφλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vogias 28 Ιανουαρίου 2010 #28 Share 28 Ιανουαρίου 2010 Οταν θα εχω χωρο για την επομενη γεννα (ποια επομενη δηλαδη που εχω αλλα τρια ζευγαρια με μωρα) τα ατιμα μολις βγαλω τα μικρα ξαναγεννουν και εχω πήξει 7 ενυδρεια σε λιγο θα με βγαλει στον κηπο η παντοφλα Αξίζει τον κόπο η παντόφλα όμως!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yiannis59 28 Ιανουαρίου 2010 Author #29 Share 28 Ιανουαρίου 2010 Αξίζει τον κόπο η παντόφλα όμως!!! Εδω εχασες της αγορασα αυτες τες μαλακές με τα ζωάκια δώρο στην γιορτή της για λόγους ασφαλείας Link to comment Share on other sites More sharing options...
printioa 29 Ιανουαρίου 2010 #30 Share 29 Ιανουαρίου 2010 Οταν θα εχω χωρο για την επομενη γεννα (ποια επομενη δηλαδη που εχω αλλα τρια ζευγαρια με μωρα) τα ατιμα μολις βγαλω τα μικρα ξαναγεννουν και εχω πήξει 7 ενυδρεια σε λιγο θα με βγαλει στον κηπο η παντοφλα περισσοτερο ρωταω γιατι οι γονεις εξαντλουνται αν ειναι για πολυ καιρο με τα μικρα τους. θα εχει πολυ ενδιαφερον αν μας κανεις μια παρουσιαση της γεννηστρας σου και τους ορους συντηρησης της. και παλι μπραβο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yiannis59 29 Ιανουαρίου 2010 Author #31 Share 29 Ιανουαρίου 2010 Η γεννηστρα ειναι μολις 48 λιτρα ο λογος : τα pigeon εχουν το (ελάττωμα, μειονέκτημα) τα μικρα να μην μπορούν να βρουν τους γονείς με αποτέλεσμα να πεθαίνουν τες πρώτες 4 μέρες απο την πείνα οσο ποιο μικρος ο χωρος τοσο μεγαλύτερες οι πιθανότητες να βρουν και να κολλήσουν στους γονείς την πρωτη μερα μαλιστα που κολυμπούν ελεύθερα αδειάζω νερο μεχρι που η στάθμη μολις να καλύπτει το πάνω πτερύγιο των γονιών, μετα την τεταρτη πεμπτη ημερα αρχιζω να ανεβάζω την στάθμη σταδιακά. Οταν η σταθμη ειναι χαμηλά (δεν λειτουργεί φιλτρο φυσικά) αλλαγές 2 φορές την ημέρα, μετα μια φορα την ημέρα Νερο μονο Α/Ο χωρις πρόσθετα (με οτι σημαίνει αυτο Gh, Kh) Ph 5 - 5,5 εχει παει και 3,7 οταν καμιά φορά βαρεθω να αλλάξω νερο TDS 80 - 120 θερμοκρασία 29 πολύ αγάπη και χρόνος Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 29 Ιανουαρίου 2010 #32 Share 29 Ιανουαρίου 2010 Ti χρωμα ειναι το φοντο του ενυδρειου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yiannis59 29 Ιανουαρίου 2010 Author #33 Share 29 Ιανουαρίου 2010 Ti χρωμα ειναι το φοντο του ενυδρειου? Μην το παλεύεις φιλε μου Σπυρο δοκίμασα απο ανοικτό γαλάζιο μεχρι οτι απόχρωση φανταστείς τωρα ειναι λευκο Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 29 Ιανουαρίου 2010 #34 Share 29 Ιανουαρίου 2010 κ. Γιαννη βαλε καμια φωτογραφια... να δουμε κι αλλο χρωματακι.... Παντως απο όσο κατ αλαβαινω το εχεις φιλοσοφησει το θεμα πολυ με το breeding.... πολυ χαιρομαι να γνωριζω ανθρωπους με τετοια εμπειρια!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yiannis59 29 Ιανουαρίου 2010 Author #35 Share 29 Ιανουαρίου 2010 κ. Γιαννη βαλε καμια φωτογραφια... να δουμε κι αλλο χρωματακι.... Παντως απο όσο κατ αλαβαινω το εχεις φιλοσοφησει το θεμα πολυ με το breeding.... πολυ χαιρομαι να γνωριζω ανθρωπους με τετοια εμπειρια!!! Θα τα δεις απο κοντα την αλλη βδομαδα που θα κανεις ταξιδάκι Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 30 Ιανουαρίου 2010 #36 Share 30 Ιανουαρίου 2010 Μην το παλεύεις φιλε μου Σπυρο δοκίμασα απο ανοικτό γαλάζιο μεχρι οτι απόχρωση φανταστείς τωρα ειναι λευκο βρισκουν πιο ευκολα τους γονεις με το λευκο ε?Οι τρεις πλευρες του ενυδρειου κλειστες, ετσι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yiannis59 30 Ιανουαρίου 2010 Author #37 Share 30 Ιανουαρίου 2010 Οι 4 απο τες 6 (ειναι εξάγωνο) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 30 Ιανουαρίου 2010 #38 Share 30 Ιανουαρίου 2010 Πολύ όμορφο θέαμα, να σου ζήσουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 12 Απριλίου 2010 #39 Share 12 Απριλίου 2010 Κ. Γιαννη... πως ειναι οι πορτοκαλαδες?? Μεγαλωσαν?? Δειξε φωτο στο λαο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 12 Απριλίου 2010 #40 Share 12 Απριλίου 2010 Θα τα δεις απο κοντα την αλλη βδομαδα που θα κανεις ταξιδάκι Εμεις δε δικαιουμαστε να τα δουμε;;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkAngel 12 Απριλίου 2010 #41 Share 12 Απριλίου 2010 Respect! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΟΥΜΑΝ 12 Απριλίου 2010 #42 Share 12 Απριλίου 2010 κουκλια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yiannis59 12 Απριλίου 2010 Author #43 Share 12 Απριλίου 2010 (edited) Εκει εχεις μείνει εσυ πανε ολα σε νεα σπιτια τωρα υπαρχουν νεα δυο μηνων και 4 εκατοστα χε χε χε Και μπολικα καφε (brown) χι χι Προσεχως Video αν μείνει κανενα γιατι ολη η παρέα το έριξε στο πλιάτσικο Έγινε επεξεργασία 12 Απριλίου 2010 - Yiannis59 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 12 Απριλίου 2010 #44 Share 12 Απριλίου 2010 Εκει εχεις μείνει εσυ πανε ολα σε νεα σπιτια τωρα υπαρχουν νεα δυο μηνων και 4 εκατοστα χε χε χε Και μπολικα καφε (brown) χι χι Προσεχως Video αν μείνει κανενα γιατι ολη η παρέα το έριξε στο πλιάτσικο Δωσε εικονα στο λαο!! Απο την αλλη εβδομαδα ερχομαι!!! Ισως με παρεα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yiannis59 12 Απριλίου 2010 Author #45 Share 12 Απριλίου 2010 Στο εχω πει χιλιες φορες να ερθεις οποτε θελεις με οποιον θελεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
redbetta 13 Απριλίου 2010 #46 Share 13 Απριλίου 2010 Εκει εχεις μείνει εσυ πανε ολα σε νεα σπιτια τωρα υπαρχουν νεα δυο μηνων και 4 εκατοστα χε χε χε Και μπολικα καφε (brown) χι χι Προσεχως Video αν μείνει κανενα γιατι ολη η παρέα το έριξε στο πλιάτσικο Αρα.... εχεις χωρο φανταστικε δασκαλε. χεχεχε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jeepas 14 Απριλίου 2010 #47 Share 14 Απριλίου 2010 ... αν μείνει κανενα γιατι ολη η παρέα το έριξε στο πλιάτσικο Θά'χουμε άλλα λέμεεεε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος