aquamike 13 Ιανουαρίου 2010 #1 Share 13 Ιανουαρίου 2010 καλησπερα μια ερωτηση πως καταλαβαινουμε οτι ενα apple snail κοντευει να γεννησει??η γενικα οτι κουβαλαει αυγα?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 13 Ιανουαρίου 2010 #2 Share 13 Ιανουαρίου 2010 δεν κουβαλαει αβγα.βγαινει εκτος νερου και αφηνει τα αυγα του......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
viciouscircle 13 Ιανουαρίου 2010 #3 Share 13 Ιανουαρίου 2010 Μάλλον είναι δύσκολο να ξεχωρίσεις τα εγκυμονούντα καθώς το σώμα τους είναι μέσα στο κέλυφος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aquamike 13 Ιανουαρίου 2010 Author #4 Share 13 Ιανουαρίου 2010 Ο φιλος ο panos1990 ειχε πει οτι θα φερω στην συναντηση 2 apple snails ετοιμα για γεννα πως το καταλαβε?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 13 Ιανουαρίου 2010 #5 Share 13 Ιανουαρίου 2010 Ο φιλος ο panos1990 ειχε πει οτι θα φερω στην συναντηση 2 apple snails ετοιμα για γεννα πως το καταλαβε?? Μπορεί να είδε την αναπαραγωγική πράξη 2 σαλιγκαριών κάποιες μέρες πριν και να το υπέθεσε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 14 Ιανουαρίου 2010 #6 Share 14 Ιανουαρίου 2010 Σελιδα 7 http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=1880 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 14 Ιανουαρίου 2010 #7 Share 14 Ιανουαρίου 2010 Πριν Μετα Αργοτερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liza 14 Ιανουαρίου 2010 #8 Share 14 Ιανουαρίου 2010 δεν ξέρω αν τα ταΐζεις... επειδή εμένα ορμούσαν στα φυτά μου, τους ρίχνω κανα μπιζέλι ή φασολάκι φρέσκο (πράσινο) και έχουν ξετρελαθεί, τα εξαφανίζουν (γλίτωσα και τα φυτά μου... ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
aquamike 14 Ιανουαρίου 2010 Author #9 Share 14 Ιανουαρίου 2010 Πριν Μετα Αργοτερα Σας ευχαριστω παιδια παντως το πρωτο το ειδα και εγω!!!αρα περιμενουμε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 14 Ιανουαρίου 2010 #10 Share 14 Ιανουαρίου 2010 Μπορεί να είδε την αναπαραγωγική πράξη 2 σαλιγκαριών κάποιες μέρες πριν και να το υπέθεσε! H εννοούσα οτι εχουν ηδη γεννησει πολλες φορες τον τελευταιο μηνα... Δεν ειμαι ματακιας σαν εσενα Νικο Link to comment Share on other sites More sharing options...
tr3loGiannis 7 Φεβρουαρίου 2010 #11 Share 7 Φεβρουαρίου 2010 ξερει κανεις που μπορω να βρω κατι τετοιο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
G_lantern 7 Φεβρουαρίου 2010 #12 Share 7 Φεβρουαρίου 2010 εγω ειχα παρει απο το wi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 7 Φεβρουαρίου 2010 #13 Share 7 Φεβρουαρίου 2010 ξερει κανεις που μπορω να βρω κατι τετοιο? Στα περισσοτερα pet shop φερνουν. Αυτη τη στιγμη μπορεις να βρεις σιγουρα στο pet shop Αβυσσος . Εχουν βημα και εδω... δες τις πληροφοριες και επικοινωνησε μαζι τους. Zebra snail λεγονται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tr3loGiannis 7 Φεβρουαρίου 2010 #14 Share 7 Φεβρουαρίου 2010 δεν θα εχει προβλημα με τα apple snail ετσι? ευχαριστω θα παρω το wi και αμα εχει θα παω απ εκει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος