faze 12 Ιανουαρίου 2010 #1 Share 12 Ιανουαρίου 2010 Έχει δοκιμάσει ποτέ κανείς να φυτέψει lemna minor (φακή) στον πάτο του ενυδρείου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 12 Ιανουαρίου 2010 #2 Share 12 Ιανουαρίου 2010 δεν φυτευεται.ειναι φυτο επιφανειας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
faze 12 Ιανουαρίου 2010 Author #3 Share 12 Ιανουαρίου 2010 Thanx Link to comment Share on other sites More sharing options...
viciouscircle 13 Ιανουαρίου 2010 #4 Share 13 Ιανουαρίου 2010 Ο Panos1990 νομίζω οτι το έχει δοκιμάσει emersed αλλά πιστεύω οτι θα έχει πρόβλημα στον πολλαπλασιασμό του φυτού. Link to comment Share on other sites More sharing options...
faze 13 Ιανουαρίου 2010 Author #5 Share 13 Ιανουαρίου 2010 Συνεχίζει να ζεί? Link to comment Share on other sites More sharing options...
faze 13 Ιανουαρίου 2010 Author #6 Share 13 Ιανουαρίου 2010 Γιώργο από γρασιδοφυτά ποιά έχεις δοκιμάσει emersed με επιτυχία? Link to comment Share on other sites More sharing options...
viciouscircle 13 Ιανουαρίου 2010 #7 Share 13 Ιανουαρίου 2010 Cuba και micranthemoides που γίνονται σχεδόν ίδια, τώρα δοκιμάζω και vallisneria αν και ξέρω οτι δεν γίνεται αλλά θέλω να το δω μόνος μου (ο ξεροκέφαλος ο άνθρωπος... ) Δες εδώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 13 Ιανουαρίου 2010 #8 Share 13 Ιανουαρίου 2010 Cuba και micranthemoides που γίνονται σχεδόν ίδια, τώρα δοκιμάζω και vallisneria αν και ξέρω οτι δεν γίνεται αλλά θέλω να το δω μόνος μου (ο ξεροκέφαλος ο άνθρωπος... ) Δες εδώ Φιλε Γιώργο είσαι τρελλός επιστήμονας και όχι ξεροκέφαλος!Γνώση χωρίς εμπειρία-καλή και κακή-δεν υπάρχει Link to comment Share on other sites More sharing options...
viciouscircle 13 Ιανουαρίου 2010 #9 Share 13 Ιανουαρίου 2010 To βλέπω εγώ, μια μέρα θα την πάθω τη ζημιά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 13 Ιανουαρίου 2010 #10 Share 13 Ιανουαρίου 2010 Μου επιτρέπεις μια ερώτηση?Ολα οσα δοκιμάζεις,τα καταχωρείς κάπου?Πιστευω,πως θα είναι μια σημαντική πηγη γνωσεων και εμπειριών ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
viciouscircle 13 Ιανουαρίου 2010 #11 Share 13 Ιανουαρίου 2010 Μου επιτρέπεις μια ερώτηση?Ολα οσα δοκιμάζεις,τα καταχωρείς κάπου?Πιστευω,πως θα είναι μια σημαντική πηγη γνωσεων και εμπειριών ! Έχω κάποιες σημειώσεις αλλά οι περισσότερες πληροφορίες υπάρχουν ως εντυπώσεις στο μυαλό μου, λειτουργούν διαφορετικά έτσι. Αυτό που έχει αξία είναι να χρησιμοποιήσω αυτές τις εντυπώσεις για να σχεδιάσω πειράματα που θα μας δώσουν αξιόπιστα δεδομένα ώστε να απορρίψουμε-δεχθούμε κάποια πράγματα μια και καλά και να μην βασιζόμαστε σε φήμες του internet που τελευταία καταλαβαίνω οτι είναι σαν να ψάχνουμε στα σκουπίδια για καλό φαΐ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
faze 13 Ιανουαρίου 2010 Author #12 Share 13 Ιανουαρίου 2010 Α ρε ανάφτρες φωτιές που μου βάζετε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος