johnb 12 Ιανουαρίου 2010 #1 Share 12 Ιανουαρίου 2010 τρεχει εδω και 2,5 μηνες μεσα εχω 17 νεον 2 endlers 1 γλυφτη Link to comment Share on other sites More sharing options...
parisMJT 12 Ιανουαρίου 2010 #2 Share 12 Ιανουαρίου 2010 Λίγες πληροφορίες μας έδωσες για το ενυδρείο σου. Πόσο καιρό τρέχει, μετρήσεις, διαστάσεις κλπ. Ωραία στημένο αλλα εγώ θα προτημούσα ζωντανά φυτά. Ο pleco που έχεις, αν δεν με απατά η φωτο, είναι common ο οποίος ξεπερνάει τα 30 cm οπότε πρέπει σε λίγο καιρό να σκεφτείς τι θα τον κάνεις. Καλή συνέχεια John!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delta6 12 Ιανουαρίου 2010 #3 Share 12 Ιανουαρίου 2010 (edited) Δώσε περισσότερες πληροφορίες για το ενυδρείο σου αν μπορείς... Εντλερς όμως με νέον δεν πάνε λόγω διαφορετικών απαιτήσεων νερού... Πόσα λίτρα είναι το ενυδρείο? Έγινε επεξεργασία 12 Ιανουαρίου 2010 - Delta6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnb 13 Ιανουαρίου 2010 Author #4 Share 13 Ιανουαρίου 2010 50 litra θερμοκρασια 25' αλλαγμα νερου εβδομαδιαιως το 30% ο πλεικο ξερω το πηρα 4 cm και σε 3 χρονια εφτασε τους 18 cm!! φωτοπεριοδος 8 ωρες 8-4 φυτα παστικα,στο κεντρο βραχακι.. ρΗ:7,8 GH:14 KH:7 NH4/NH3:0 NO2:0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delta6 14 Ιανουαρίου 2010 #5 Share 14 Ιανουαρίου 2010 Κάτσε δηλαδή έχεις 20 ψάρια σε 50 λίτρα?????? Είναι πάάάάρα πολλά........... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alpha 14 Ιανουαρίου 2010 #6 Share 14 Ιανουαρίου 2010 Ομορφο το ενυδρείο σου φίλε, γιατί δεν βάζεις ζωντανά φυτά? Τα ψαράκια κι εμένα πολλά μου φαίνονται για 50 λίτρα, αλλά και τα neon tetras θέλουν και πιο μαλακό νερό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnb 14 Ιανουαρίου 2010 Author #7 Share 14 Ιανουαρίου 2010 δεν το εψαξα το θεμα.... εδω δεν υπαρχουν αλλιως θα εβαζα..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
parisMJT 14 Ιανουαρίου 2010 #8 Share 14 Ιανουαρίου 2010 Πιστεύω πως δεν το έψαξες αρκετά το θέμα των αληθινών φυτών, αποκλείεται να μην βρείς σε πόλη όπως η Αλεξ/πολη pet shop με αληθινά φυτά. Σε πολύ μικρότερες πόλεις βρίσκουμε. Ψάξε λιγάκι καλύτερα και θα δείς πως τοαποτέλεσμα θα σε ανταμείψει καλό ψάξιμο!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnb 1 Φεβρουαρίου 2010 Author #9 Share 1 Φεβρουαρίου 2010 (edited) Πιστεύω πως δεν το έψαξες αρκετά το θέμα των αληθινών φυτών, αποκλείεται να μην βρείς σε πόλη όπως η Αλεξ/πολη pet shop με αληθινά φυτά. Σε πολύ μικρότερες πόλεις βρίσκουμε. Ψάξε λιγάκι καλύτερα και θα δείς πως τοαποτέλεσμα θα σε ανταμείψει καλό ψάξιμο!!!! για να σας το λεω οτι δεν υπαρχουν εδω...το χω ψαξει....αλεξ.πολη πιστευω να χει αλλα δεν εχω παει ακομα....και εμενα μου αρεσουν πολυ τα αληθινα φυτα!!!! Έγινε επεξεργασία 1 Φεβρουαρίου 2010 - johnb Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος